anaiss 08.03.09, 21:04 niewiele miałam i nagle okazało się, że dostałam więcej niż mogłabym chciec i - z jednej strony - trochę nie wierzę, że to wszystko dla mnie, a z drugiej panicznie boję się to utracic jak przestac się bac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greengrey Re: strach chyba 09.03.09, 14:56 tak jak nagle i niespodziewanie zostałaś obdarowana- może ( ale nie musi) sie tak zdarzyć, że równie niespodziewanie można to utracić i jak widać nie ma się na to wpływu tak do końca na ile możesz- dbaj o to co cenne i ważne - by z własnej winy nie utracić, ale czy do końca wszystko w naszych rękach? nie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: strach chyba 10.03.09, 11:20 tylko ja tak czasami sobie myślę, że może przedtem było lepiej, nie miałam świadomości co mnie omija Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch A co takiego dostalas anaiss? 09.03.09, 22:19 facet powiedzial ze cie kocha, miliona wygralas na loterii? To wszystko to nic.Nic nie dostalas, wiec nie masz o co sie martwic ze starcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A co takiego dostalas anaiss? 10.03.09, 10:55 może masz rację, że tak właśnie do tego trzeba podchodzić nic nie mam nic nie tracę Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: strach chyba 09.03.09, 22:33 wyobraź sobie że to straciłaś pzrezyj w wyobraźni utratę powiedz sobie wolę być szczęśliwa niż to mieć cokolwiek to jest i tak to stracisz wszystko jest tylko na chwilę dłuższą lub krótszą a pomimo tego a może dlatego warto być szczesliwym Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: strach chyba 10.03.09, 11:11 chcę się pozbyć tego strachu, bo nie pozwala mi się cieszyć tym, co mam, tym, co mogę mieć i co ode mnie zależy nie wiem, może to po prostu jakiś filtr, jakaś niezdolność do zwykłej radości i cokolwiek bym nie dostała i tak ta moja szklanka będzie pusta w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: strach chyba 10.03.09, 21:07 To tak jakby nie cieszyć się co roku wiosną/latem bo przeminą i znów będzie szaro Gromadź te piękne dni, delektuj się nimi i nie myśl,że będzie jutro Pomyśl,że u niektórych te dary są latami To tak jakbyśmy mieli nie cieszyć się,że z dziecka, męża bo przecież jutro mogą umrzeć - jak każdy z nas Odpowiedz Link Zgłoś