Gość: aasa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:04 to co, zaczynamy nowy watek?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Stary Fordon 22.08.01, 11:00 Ja mieszkam obok Starego a moze w nie wiem koscielnie naleze do sw.Mikolaja wiec nie wiem jak na to patrzec??? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasa Re: Stary Fordon IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:54 Najlepiej pojsc do administracji osiedla i spytac;) a tak powaznie, to dla mnie Stay Fordon konczy sie mniej wiecej w polowie ulicy Wyzwolenia, tuz przed osiedlam Kasztelanka. Cos mi sie wydaje, ze dzis wsiade na rowerek i odwiedze stare katy...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Stary Fordon 22.08.01, 21:08 Szkoda ze wczoraj nie jezdziles bo bysmy mogli na siebie wpasc rowerami ;) swoja droga czesto jezdze tam i po walach a do Wyzwolenia mam dalej niz do rynku ;) KroTosS Ps.Z tego wnioskuje iz mieszkam w starym.W razie czego to mam taki pol fioletowy rowerek z fioletowymi raczkami ale tymi z boku-znaczy te co z raczek wystaj-kozie rogi podobne jak w kolazowce tylko moje mniej zagiete bo mam gorala :))) ale mi sie napisalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Stary Fordon 22.08.01, 22:49 Gość portalu: aasa napisał(a): > Najlepiej pojsc do administracji osiedla i spytac;) a tak powaznie, to dla mnie > > Stay Fordon konczy sie mniej wiecej w polowie ulicy Wyzwolenia, tuz przed > osiedlam Kasztelanka. > Cos mi sie wydaje, ze dzis wsiade na rowerek i odwiedze stare katy...:) > pozdrawiam No tak,teraz sie juz troche zmienily granice starego Fordonu. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasa Re: Stary Fordon IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:57 heh, to zalezy kiedy ostatnio byles w Fordonie:) Chociaz rzeczywiscie, zmienia sie tam niemalze z dnia na dzien, szczegolnie w kierunku Palcza (chyba dobrze nazwalam te czesc fordonu, Cechowa do konca?:)) Na szczescie Stary Fordon jest taki jak dawniej. I oby byl jak najdluzej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Stary Fordon 23.08.01, 20:42 Ostatnio to Fordon widzialem 2 miesiäce temu. Obecna ul. Cechowa dawniej nazywala sie Cmentarna. radca Odpowiedz Link Zgłoś