Dodaj do ulubionych

Stary Fordon

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:04
to co, zaczynamy nowy watek?:))
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Stary Fordon 22.08.01, 11:00
      Ja mieszkam obok Starego a moze w nie wiem koscielnie naleze do sw.Mikolaja
      wiec nie wiem jak na to patrzec???

KroTosS
      • Gość: aasa Re: Stary Fordon IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:54
        Najlepiej pojsc do administracji osiedla i spytac;) a tak powaznie, to dla mnie
        Stay Fordon konczy sie mniej wiecej w polowie ulicy Wyzwolenia, tuz przed
        osiedlam Kasztelanka.
        Cos mi sie wydaje, ze dzis wsiade na rowerek i odwiedze stare katy...:)
        pozdrawiam
        • krotoss Re: Stary Fordon 22.08.01, 21:08
          Szkoda ze wczoraj nie jezdziles bo bysmy mogli na siebie wpasc rowerami ;)
          swoja droga czesto jezdze tam i po walach a do Wyzwolenia mam dalej niz do
          rynku ;)

KroTosS

Ps.Z tego wnioskuje iz mieszkam w starym.W razie czego to mam taki pol
          fioletowy rowerek z fioletowymi raczkami ale tymi z boku-znaczy te co z raczek
          wystaj-kozie rogi podobne jak w kolazowce tylko moje mniej zagiete bo mam
          gorala :))) ale mi sie napisalo ;)
        • radca Re: Stary Fordon 22.08.01, 22:49
          Gość portalu: aasa napisał(a):

> Najlepiej pojsc do administracji osiedla i spytac;) a tak powaznie, to dla mnie
          >
          > Stay Fordon konczy sie mniej wiecej w polowie ulicy Wyzwolenia, tuz przed
          > osiedlam Kasztelanka.
          > Cos mi sie wydaje, ze dzis wsiade na rowerek i odwiedze stare katy...:)
          > pozdrawiam

No tak,teraz sie juz troche zmienily granice starego Fordonu.

radca

• Gość: aasa Re: Stary Fordon IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:57
            heh, to zalezy kiedy ostatnio byles w Fordonie:) Chociaz rzeczywiscie, zmienia
            sie tam niemalze z dnia na dzien, szczegolnie w kierunku Palcza (chyba dobrze
            nazwalam te czesc fordonu, Cechowa do konca?:)) Na szczescie Stary Fordon jest
            taki jak dawniej. I oby byl jak najdluzej.
            pozdrawiam
            • radca Re: Stary Fordon 23.08.01, 20:42
              Ostatnio to Fordon widzialem 2 miesiäce temu.
              Obecna ul. Cechowa dawniej nazywala sie Cmentarna.

radca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka