Dodaj do ulubionych

Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43

IP: *.tvgawex.pl 08.08.04, 22:47
Brawo dla Jonssona,Smitha i Klechy.Ale co zrobił kapitan w 14 biegu,po prostu
tragedia.Wywalić Krzyżaniaka chyba że musi być ze względu na to że sprowadził
Budlex jako sponsora.Jazdę pana Jacka można porównać do beznadziejnej
retransmisji meczu, jeżeli to można tak nazwać gdzie operator nie bardzo wie
co pokazać a komentator nie odróżnia Balińskiego od Kasprzaka i odwrotnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.tvgawex.pl 08.08.04, 22:58
      zgadzam sie retransmisja do bani!!! a zawody bardzo emocjonujace!!! brawo dla
      calej druzyny!!! dobrze, ze nikt nie nabawil sie powaznej kontuzji bo upadki
      wygladaly groznie, szczegolnie Czachy!!!
    • Gość: Kibic Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 23:23
      Ty kibic.. Jestes glupi! Wywalic takich kibicow jak ty. To dno. Krzyzaniak jest
      czescia druzyny i on tez nadstawia za Polonie karku... Mam juz dosyc takich
      zenujacych komentarzy "kibicow" bydgoskiej druzyny. To poprostu nie przystoi...
      Takie mlotki psuja tylko atmosfere w zespole. Chłopacy wybrali go kapitanem bo
      zasluguje na to przez swoje doswiadczenie a ty? To tak samo moge ja napisac
      zebys sie juz wiecej nie pokazywal na meczach druzyny bydgoskiej bo jestes
      niepotrzebny! Siedz lepiej w domu "kibicu" Poloni.
      • nortia Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 08.08.04, 23:36
        Ha!

Bez komentarza mecz pozostawie.
        Jedno tylko zdanie - niech ktos kiedys sprobuje nie wierzyc, ze Polonia nie
        potrafi...
        • Gość: iv Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:38
          nareszcie,

zdrastwuj
          • krotoss Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 09.08.04, 00:57
            autor wątku, jest pewnie z tych kibiców, co krzycza po wygranej Krzyżaniaka,
            lub Kowalika 'je** Toruń' < pozostawię więc to bez komentarza, moge sie jedynie
            podpisac pod postem Kibica broniącego Jacka Krzyżaniaka.

Ja chciałbym wyrónić dwóch ludzi w tym spotkaniu, o których raczej mało kto
            będzie pamiętał w kwestii tego spotkania. Na pierwszym miejscu i najbardziej
            Grzesie Czechowskiego - świetna postawa w kolejnym meczu a przecież przeciwnik
            jeszcze mocniejszy. Robi stałe postepy, na wyjeździe nie spala sie tak jak
            Klecha i robi także punkty. Ma przepiękną sylwetke i rozegranie pierwszego
            łuku. Brawo Czacha! Drugim jest Darek Fijałkowski, pokazał dziś kawał naprawde
            dobrego żużla (uciekło mu przez pecha pare punktów)i apeluje kolejny raz -
            dajcie chłopakowi sprzęt a będzie b.silnym punktem naszej drużyny.

POLONIA NIGDY NIE SPANIE :)
            • Gość: DR FIJALKOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:55
              ZA WOLE WALKI I AMBICJE TO MOGL DOSTAWAC BRAWA NA POCZATKU SEZONU,A SEZON MIJA
              A ON PUNKTOW NIE ZDOBYWA I ZDOBYWAC NIE BEDZIE BO JUZ LEPSZYCH WARUNKOW
              STWORZYC MU NIE MOGA,A POZA TYM JAKBY CZASEM POMYSLAL NA TORZE TO POTRAFILBY
              DOWIEZC WIECEJ PKT,JEZDZI STRASZNIE CHAOTYCZNIE,A TAKA JAZDA TO W 2.LIDZE DAJE
              EFEKTY A NIE W EKSTRA.A CO DO KRZYZAKA TO FAKT ZDOBYWA WAZNE PUNKTY ALE W
              DECYDUJACYCH MOMENTACH DAJE DUPY,KOMPLETNIE NIE POTRAFI PARA JEZDZIC,BYLO TO
              WIDOCZNE SZCZEGOLNIE GDY JEZDZIL W PARZE Z ANDYM ,GDY GO W PLOT WYWOZIL !JA GO
              NIGDY NIE LUBILEM I NIGDY LUBIC NIE BEDE!I NIE PIERDOLCIE MI ZE PRZEZ TO NIE
              JESTEM FANEM POLONII CZY ZUZLA!!JESTEM Z NIA NA DOBRE I NA ZLE I NIC TEGO NIE
              ZMIENI!!
            • Gość: Rafcyc Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.hipernet.ras.pl 09.08.04, 10:44
              Do krotossa:Chyba byliśmy na innym meczu człowieku.Dariusz Fijałkowski cytuję
              Ciebie"pokazał dziś kawał naprawde dobrego żużla" Jak mi powiesz w którym
              miejscu to pogadamy. Chodzi Ci o pierwszy bieg który wygrał z Krzyżaniakiem
              któremu po upadku nie chciało się gonić Fijałka i z Jankowskim który w
              pierwszej fazie zawodów zupełnie był niespasowany z torem?A może o drugi jego
              bieg w którym prowadził i w dziecinny sposób dał się minąć Dobruckiemu i
              przeszkodził jeszcze Krzyżaniakowi w ataku.A może o trzeci jego bieg w którym
              przyjechał......ostatni, będąc zupełnie bezbarwy i jak jeden z Gości napisał
              chaotyczny. Ten zawodnik w najlepszym wypadku nadaje się na I Ligę choć i to
              pewnie dla niego za wysokie progi. Jest słaby, i niebezpieczny na torze, musisz
              kiedyś się przejść na trening i zobaczyć jak on ostro jeździ z zawodnikami z
              własnego klubu. Kowalik do tej pory po treningu nie wsiadł na motocykl.No i
              jeszcze jedno cytuję krotossa" dajcie chłopakowi sprzęt a będzie b.silnym
              punktem naszej drużyny".Byłby silnym punktem jakby Polonia spadła do I ligi, a
              dać mu sprzęt???Jest chyba na profesjonalnym kontrakcie więc sam powinien o to
              się troszczyć. Sprzęt to można dać Czechowskiem, Krystianowi, albo Marcinowi
              Jędrzejewskiemu, a nie takiemu staremu koniowi. Co do Czachy to wreszcie
              przyzwoity mecz podobnie jak z RKM-em. Robi postępy, oby tak dalej.
      • Gość: Wojtekh sorry Krzyżak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:54
        A wiesz, że masz rację? Ja też wyzywałem na niego po 14 biegu. Dziś popatrzyłem
        w program a chłopak zrobił 7 punktów. Sory Krzyżak !
      • Gość: Rafcyc Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.hipernet.ras.pl 09.08.04, 10:31
        Powiem tak trzymam stronę, tego kibica który wpisał się tu pierwszy, bo
        denerwują mnie kibice Polonii, którzy chwalą w niebogłosy Krzyżaniaka i jego
        jazde.Jest słaby, jest cieniem zawodnika z przed 2 lat, kiedy jeździł w
        Atlasie. Przez niego widmo porażki zajrzało nam dziś w oczy. Taka rutyna a nie
        potrafi utrzymać cennego punktu na ostatnim łuku. Przypomnę, że został również
        bieg wcześniej przywieziony na 5:1 a jego jazda z fijałkiem w parze pozostawia
        dużo do życzenia. Może jeszcze przypomnę, że to jego słaba postawa, a nie jak
        niektórzy pisali Robaka przesądziła o porażce z Apatorem, a to mnie najbardziej
        zabolało.Twój argument przeciwko kibicowi,który ma nie przychodzić na mecz jest
        żałosny.Każdy kibic jest potrzebny, a ten widocznie potrafi jeszcze dobre
        wnioski wysunąć. Kibic płaci 16 złotych za obejrzenie swojej drużyny, a Krzyżak
        za tą jazdę dostje pieniądze i powinien jako profesjonalny zawodnik, jeździć
        jak najlepiej i godnie reprezentować swój klub. A co do kapitana to powinien
        być nim Robacki jako jedyny wychowanek klubu, a Krzyżaniak nim został, bo wcale
        nie jest najlepszy i doświadczony, ale jest po prostu najstarszy. To wszystko w
        tym temacie.
    • rok1978 Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 09.08.04, 08:39
      ho ho ho!
      1. Młodzieżowcy w sumie 13 oczek i to przy dwóch upadkach!
      2. W TVP3 widać urlopy, skoro Kuziemskiego ściągnęli do transmisji :)
      3. Dobrze, że tor się wcześniej nie rozsypał, bo mogłoby być kiepsko.
    • Gość: cs a co z torem ? IP: *.k380.webspeed.dk 09.08.04, 11:46
      chyba przedobrzyli, nawiezli 500 ton nowej nawierzchni, ale cos nie wyszlo i im
      sie rozjechalo to wszystko w pi****.
      Poki tor byl dobry, to Polonia jezdzila jak szatany.
      ktos dal d**** ciekawe tylko, kto ?
      • Gość: KaT Re: a co z torem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:43
        Mnie sie wydawa, co winny jest ten Angol farbowany Smis. Jakby zrobil wiencej
        punktow to by Polonia wygrala wyzej. Aze cieniowal strasznie to sie menczyli.
        Chyba prezes juz go wiencej nie powinien wciagac. Lepiej Mirek co to fczoraj z
        fajnom D... mecz oglondal.
        • Gość: dr Re: a co z torem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:57
          ANDY/EGO ZOSTAW W SPOKOJU FACET JEZDZI MOIM ZDANIEM B.DOBRZE PRZED SEZONEM
          ZQAKLADALEM ZE JAK ZROBI 6 PKT TO BEDZIE DUZO A ANDY WALCZY DO OST METROW W
          KAZDYM WYSCIGU!!A CO DO TORU TO WYDAJE MI SIE ZE PO PROSTU SIE MACZKA JESZCZE
          NIE ZWIAZALA ODPOWIEDNIO CZEGO EFEKTEM BYLY POWSTAJACE DZIURY ALE W
          IDAC ZE MOZNA Z TEGO ZROBIC BARDZIEJ PRZYCZEPNY TOR CO MOZNA ZAUWAZYC NA PODS
          CZASOW 62S ADAMSA,A DOTYCHCZAS65 TO BYLO SZYBKO
    • Gość: KJ BRAWO POLONIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:53
      BRAWO POLONIA!!!!!DZIEKUJEMY ZA UTRZYMANIE EKSTRAKLASY(MOZNA TO JUZ SMIALO
      POWIEDZIEC)!!!!DZIEKI WSZYSTKIM ZUZLOWCOM CO WALCZYLI DLA POLONII!!!!SZCZEGOLNE
      DZIEKI DLA ANDREASA!!NA WYROZNIENIE (WG.MNIE)ZASLUGUJA ANDY SMITH CZACHA I
      KRYSTIAN,ORAZ ROBAK MIMO ZE W DRUGIEJ POLOWIE SEZONU SPISAL SIE SLABIEJ!!!A
      KRZYZAK DOLOZYL CEGIELKE ALE WIECEJ GO TU NIE CHCE KOMPLETNIE POTRAFI JEZDZIC
      PARA ,ZAWODZI W DECYDUJACYCH MOMENTACH,NATOMIAST FIJALKOWSKI MOIM ZDANIEM NIE
      NADAJE SIE NA EKSRA LIGE NA TORZE TRZEBA MYSLEC SAMA AMBCJA I DZICZ NA TORZE
      NIE WYSTARCZY!!!!!
    • Gość: lifoisa Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 47:43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:47
      Gratulacje dla calej druzyny!!! Spelnili przedsezonowe zalozenia. O meczu
      powiedziano juz duzo. Wart wspomniec jeszcze o jednym. Po raz kolejny bylismy
      swiadkami chamskiego zachowania Balinskiego!! Kiedy w koncu wyeliminuje sie cos
      takiego!? W poprzednim meczu gesty w strone kibicow teraz sedziego, nie
      wspominajac o jego niebezpiecznej jezdzie. W pilce n. za zwykly faul lub
      dyskusje z sedzia mozna byc wyrzuconym z boiska. A tutaj ludzie pokroju
      Balinskiego nic sobie z niczego i z nikogo nie robia. Najwyzszy czas to zmienic.
    • Gość: TL Kiedy Wyborcza nauczy się robić tabele w HTMLu? IP: 62.233.131.* 10.08.04, 12:07
      Pytanie retoryczne ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka