ababyd 18.01.14, 22:46 Bardzo wszystkich przepraszam, błagając o wybaczenie krzywd. Andrzej Adamski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semeon Re: Przepraszam 19.01.14, 00:24 Najbardziej chyba musisz prosić "bydgoszczanina" z Wyżyn. A tak na serio to o co ci chodzi? dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/01/protest-w-sprawie-s5.html Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Przepraszam 19.01.14, 02:26 Nie, no, wiśniówki każdy może się napić... Ale jakby co, to nie uważam, abym musiał coś ci wybaczać, bo nie czuje się w żadnym wypadku skrzywdzony przez ciebie. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: Przepraszam 19.01.14, 06:16 Spowiedź Adamsa a gdzie te grzechy? A wicemarszałek przeproszony? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 11:01 Przez lata ich okradaliśmy ze wszystkiego z czego się tylko dało. Więc może teraz warto się uderzyć w piersi i posypać głowę popiołem. Zrozumieć w KOŃCU,że mamy dwustołeczność i zaprooponować rotacyjne kierwanie ZItem . To przeciez takie proste. Bonn tez jest miastem mniejszym od Berlina ,a mimo wielu innych kandydatów wybrano je niegdyś na stolice Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 12:14 Wreszcie napisałeś coś sensownego i prawdziwego. Teraz tylko bym chciał by Twoi kolesie z Torunia to zrozumieli. A co do Bonn kolego to radzę poczytać o historii Niemiec zachodnich i przyczynach ustalenia Bonn siedzibą administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin_z_rubinkowa Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 14:02 bydgoszczanin_z_wyzyn napisał: > Bonn tez jest miastem mniejszym od Berlina ,a mimo wielu innych kandydatów wybr > ano je niegdyś na stolice Niemiec. Chyba, że pan prezydent powie, że Bonn i Toruń to dwa równorzędne miasta to zgodzę się aby moje miasto było stolicą Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Przepraszam 19.01.14, 12:15 Mnie nie obraziłeś. No chyba, że swoją pychą, ale to wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 13:16 Hmm, tak patrzę w ten wpis, patrzę, patrzę i im bardziej patrzę, tym bardziej nie wiem o co chodzi. Panie Andrzeju, według mnie nie ma powodu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Przepraszam 19.01.14, 20:24 Stało się coś bardzo poważnego dla mnie, a, że zawsze traktowałem Bydgoszcz, wątki forum z moimi trzema groszami, a nade wszystko Forumowiczów, poważnie, podtrzymuję jak na wstępie wątku. Uszanowanie, AA. Odpowiedz Link Zgłoś
12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 21:03 Wszystko to strasznie tajemnicze, ale rozumiem, że ma Pan swoje powody. No nic, jeśli o mnie chodzi, przeprosiny przyjęte w ciemno;) Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Przepraszam 19.01.14, 21:40 Liściasta herbata zawsze aktualna. Szacunek, aa. Odpowiedz Link Zgłoś
12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 22:15 Bardzo chętnie, muszę się tylko wybrać do Bydgoszczy. Niestety, chyba nieprędko. Ale rozumiem że zaproszenie nie przeterminowuje się;) Ps. Ja też miałem w tym tygodniu bardzo ciekawe wydarzenie związane z Bydgoszczą. Bardzo ciekawe... Ale to temat na dłuższą rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
bydofan Re: Przepraszam 20.01.14, 01:46 Tak myslałem z tym, że pomyślałem, że dodatkowo doszło jakieś kazanie, które poruszyło sumienie. Jest ok. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Przepraszam 20.01.14, 09:19 Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę znaczącą. aa Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: Przepraszam 20.01.14, 10:10 ababyd napisał: > Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę znaczącą > . > aa Wcale nie ma kazań tylko jest czytanie listów od biskupów. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Przepraszam 20.01.14, 10:59 syn_biskupa napisał: > ababyd napisał: > > > Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę zn > aczącą > > . > > aa > > Wcale nie ma kazań tylko jest czytanie listów od biskupów. > Tata ci mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
bydofan Re: Przepraszam 19.01.14, 17:40 A ja z kolei myślę, że każdy z nas ma powód do przeprosin. W ogóle za mało wśród ludzi jest wdzięczności, wyrzutów sumienia i przyjaźni. A już polacy to wybitni narzekacze, krytycy i zgorzkniałe miny. Więc jeśli ktoś prze ze mnie cierpiał to również przepraszam. A przeprosiny pana Andrzeja przyjmuję a konto przyszłych krzywd. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: Przepraszam 20.01.14, 06:30 To nie byłby Adams gdyby nie wrzucił jakiejś zagadki, to jest metoda prezesa ja coś wiem ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ski272 Re: Przepraszam 20.01.14, 18:36 Facet przypomniał sobie, że pracował w urzędzie wojewódzkim i kto mu załatwił tę pracę. I teraz już będzie mógł napisać swój ujednolicony życiorys i może nawet przestanie się go wstydzić. Mógłby podać gdzie można załatwić bimber, który tak świetnie przywraca pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś