Dodaj do ulubionych

Przepraszam

18.01.14, 22:46
Bardzo wszystkich przepraszam, błagając o wybaczenie krzywd.
Andrzej Adamski
Obserwuj wątek
    • semeon Re: Przepraszam 19.01.14, 00:24
      Najbardziej chyba musisz prosić "bydgoszczanina" z Wyżyn. A tak na serio to o co ci chodzi?

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/01/protest-w-sprawie-s5.html
    • hassleader Re: Przepraszam 19.01.14, 02:26
      Nie, no, wiśniówki każdy może się napić... Ale jakby co, to nie uważam, abym musiał coś ci wybaczać, bo nie czuje się w żadnym wypadku skrzywdzony przez ciebie. Peace.
    • pan_ziutek Re: Przepraszam 19.01.14, 06:16
      Spowiedź Adamsa a gdzie te grzechy?
      A wicemarszałek przeproszony?
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 11:01
        Przez lata ich okradaliśmy ze wszystkiego z czego się tylko dało. Więc może teraz warto się uderzyć w piersi i posypać głowę popiołem.
        Zrozumieć w KOŃCU,że mamy dwustołeczność i zaprooponować rotacyjne kierwanie ZItem .
        To przeciez takie proste.

Bonn tez jest miastem mniejszym od Berlina ,a mimo wielu innych kandydatów wybrano je niegdyś na stolice Niemiec.
        • naubyd Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 12:14
          Wreszcie napisałeś coś sensownego i prawdziwego. Teraz tylko bym chciał by Twoi kolesie z Torunia to zrozumieli.

A co do Bonn kolego to radzę poczytać o historii Niemiec zachodnich i przyczynach ustalenia Bonn siedzibą administracji.
        • torunianin_z_rubinkowa Re: Przestańcie w koncu Ich przepraszać ! 19.01.14, 14:02
          bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:

> Bonn tez jest miastem mniejszym od Berlina ,a mimo wielu innych kandydatów wybr
          > ano je niegdyś na stolice Niemiec.

Chyba, że pan prezydent powie, że Bonn i Toruń to dwa równorzędne miasta to zgodzę się aby moje miasto było stolicą Polski.
    • naubyd Re: Przepraszam 19.01.14, 12:15
      Mnie nie obraziłeś. No chyba, że swoją pychą, ale to wybaczam.
    • 12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 13:16
      Hmm, tak patrzę w ten wpis, patrzę, patrzę i im bardziej patrzę, tym bardziej nie wiem o co chodzi. Panie Andrzeju, według mnie nie ma powodu. Pozdrawiam.
      • ababyd Re: Przepraszam 19.01.14, 20:24
        Stało się coś bardzo poważnego dla mnie, a, że zawsze traktowałem Bydgoszcz, wątki forum z moimi trzema groszami, a nade wszystko Forumowiczów, poważnie, podtrzymuję jak na wstępie wątku.
        Uszanowanie, AA.
        • 12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 21:03
          Wszystko to strasznie tajemnicze, ale rozumiem, że ma Pan swoje powody. No nic, jeśli o mnie chodzi, przeprosiny przyjęte w ciemno;)
          • ababyd Re: Przepraszam 19.01.14, 21:40
            Liściasta herbata zawsze aktualna.
            Szacunek, aa.
            • 12komar Re: Przepraszam 19.01.14, 22:15
              Bardzo chętnie, muszę się tylko wybrać do Bydgoszczy. Niestety, chyba nieprędko. Ale rozumiem że zaproszenie nie przeterminowuje się;)
              Ps. Ja też miałem w tym tygodniu bardzo ciekawe wydarzenie związane z Bydgoszczą. Bardzo ciekawe... Ale to temat na dłuższą rozmowę.
              • ababyd Re: Przepraszam 20.01.14, 09:17
                Cierpliwie oczekuję, AA.
        • bydofan Re: Przepraszam 20.01.14, 01:46
          Tak myslałem z tym, że pomyślałem, że dodatkowo doszło jakieś kazanie, które poruszyło sumienie. Jest ok. :-)
          • ababyd Re: Przepraszam 20.01.14, 09:19
            Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę znaczącą.
            aa
            • syn_biskupa Re: Przepraszam 20.01.14, 10:10
              ababyd napisał:

> Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę znaczącą
              > .
              > aa

Wcale nie ma kazań tylko jest czytanie listów od biskupów.
              • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Przepraszam 20.01.14, 10:59
                syn_biskupa napisał:

> ababyd napisał:
                >
                > > Pozdrawiam, dziś trudno o dobre kazania, ale sumienie tu odegrało rolę zn
                > aczącą
                > > .
                > > aa
                >
                > Wcale nie ma kazań tylko jest czytanie listów od biskupów.
                >
                Tata ci mówił?
    • bydofan Re: Przepraszam 19.01.14, 17:40
      A ja z kolei myślę, że każdy z nas ma powód do przeprosin. W ogóle za mało wśród ludzi jest wdzięczności, wyrzutów sumienia i przyjaźni. A już polacy to wybitni narzekacze, krytycy i zgorzkniałe miny.
      Więc jeśli ktoś prze ze mnie cierpiał to również przepraszam. A przeprosiny pana Andrzeja przyjmuję a konto przyszłych krzywd. ;-)
      • johnyflaszka Re: Przepraszam 19.01.14, 18:16
        am siury
        • syn_biskupa Re: Przepraszam 20.01.14, 06:30
          To nie byłby Adams gdyby nie wrzucił jakiejś zagadki, to jest metoda prezesa ja coś wiem ale nie powiem.
    • ski272 Re: Przepraszam 20.01.14, 18:36
      Facet przypomniał sobie, że pracował w urzędzie wojewódzkim i kto mu załatwił tę pracę. I teraz już będzie mógł napisać swój ujednolicony życiorys i może nawet przestanie się go wstydzić. Mógłby podać gdzie można załatwić bimber, który tak świetnie przywraca pamięć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka