Dodaj do ulubionych

czytaliście pomysł marszałka na ZIT?

23.01.14, 19:30
niech lepiej włączy całe województwo to z tej kasy będzie po 20 zeta na głowę. Top jest tak mało kasy, że nie warto wdawać się w bijatytkę z tymi matołami. Panie prezydencie. Proszę o zerwanie wszelkich negocjacji w sprawie ZIT i przedstawienie jednej propozycji. Nie będzie zgody? Wypad. Marszałkowi prosze nie wierzyć. Gdy powstała rządowy dokument kłamał pan m jak z nut obiecując to co teraz wywraca do góry nogami.
Obserwuj wątek
    • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: czytaliście pomysł marszałka na ZIT? 23.01.14, 20:16
      naubyd napisał:

> niech lepiej włączy całe województwo to z tej kasy będzie po 20 zeta na głowę.
      > Top jest tak mało kasy, że nie warto wdawać się w bijatytkę z tymi matołami. Pa
      > nie prezydencie. Proszę o zerwanie wszelkich negocjacji w sprawie ZIT i przedst
      > awienie jednej propozycji. Nie będzie zgody? Wypad. Marszałkowi prosze nie wier
      > zyć. Gdy powstała rządowy dokument kłamał pan m jak z nut obiecując to co teraz
      > wywraca do góry nogami.

"panie" naubyd, zerwiemy, obiecuje jako prezydent :)))))))))))))))))))))
      Nie, nie bedzie zgody ! Obiecuję :))))))))))))))))))))))
      Wypad? Oczywiscie Wypad :))))))))))))))))))))))))))
      Czy mam cos jeszcze wykonac "panie" naubyd ? :)))))))))))))))))))))
      Mam propozycje, czy zechce "pan" być moim osobistym doradcą? :)))))))))))))))))))))))))
    • abcon rozmowy? 23.01.14, 20:22
      Panie Bruski oni Pana wciągną w rozmowy z których nie będzie się Pan mógł wycofać. Niech Pan sobie uświadomi, że w tych rozmowach jest Pan sam przeciwko marszałkowi, vice -marszałkowi, prezydentowi T, i całej rzeszy urzędników marszałkowskich. Nawet na negocjacje jeździ Pan sam a ich tam jest całe mnóstwo. To , że Lenc coś obiecał, nie ma żadnego znaczenia - on powie, że to od niego nie zależy. Doprowadzą do sytuacji, że albo przyjmie Pan ich warunki, albo ogłoszą na cały świat, że wszyscy chcą ( nawet Ciechocinek ) a Prezydent Bydgoszczy znów grymasi. Będą Pana szantażować ! Proszę na kolejne rozmowy jechać np. z Panem Jasiakiewiczem.
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 24.01.14, 09:23
        Z jasiakiewiczem?
        Przeciez Oni maja jechac na wazne rozmowy,a nie do cyrku, gdzie jasiakiewicz sie czuje najalepiej !
        • abcon Re: rozmowy? 24.01.14, 09:51
          Ale niech Bruski nie jedzie sam. Pewnie wierzy w to, że jest znakomitym negocjatorem, ale sam przeciwko 5 !!!!! Ja tylko czekam jak do rozmów marszałek dołączy Hartwiga ( tak dla wyrównania sił )- bo on przecież jest z Bydgoszczy. Panie Bruski, oni nie jedną taką wojenkę już wygrali!!!
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 24.01.14, 10:01
            abcon napisał:

> Ale niech Bruski nie jedzie sam. Pewnie wierzy w to, że jest znakomitym negocja
            > torem, ale sam przeciwko 5 !!!!! Ja tylko czekam jak do rozmów marszałek dołącz
            > y Hartwiga ( tak dla wyrównania sił )- bo on przecież jest z Bydgoszczy. Panie
            > Bruski, oni nie jedną taką wojenkę już wygrali!!!

Zgadzam się z kolegą , Hartwig możę wspomóc Bruskiego podczas tych rozmów.Jest w koncu V-ce Marszałkiem i ma /powinien mieć dużo w tych kwestiach do powiedzenia.
            • johnyflaszka Re: rozmowy? 24.01.14, 10:40
              Bydgoszczanie dobrze negocjują dla siebie mamy przykład ze spalarnią.
            • abcon Re: rozmowy? 24.01.14, 15:17
              O Hartwigu napisałem ironicznie. Znając dokonania tego pana, nie spodziewam się wiele dobrego dla Bydgoszczy.
              • syn_biskupa Re: rozmowy? 24.01.14, 15:47
                abcon napisał:

> O Hartwigu napisałem ironicznie. Znając dokonania tego pana, nie spodziewam się
                > wiele dobrego dla Bydgoszczy.

Dobrze, że to nie chodzi o znajomego Adamsa bo on nazywa się Edward Hartwich.
              • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 24.01.14, 15:51
                abcon napisał:

> O Hartwigu napisałem ironicznie. Znając dokonania tego pana, nie spodziewam się
                > wiele dobrego dla Bydgoszczy.

Aha, nie sczaiłem. ja mam o panu Hartwigu inne zdanie.
                • hassleader Re: rozmowy? 25.01.14, 14:18
                  bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:

> Aha, nie sczaiłem. ja mam o panu Hartwigu inne zdanie.

Jak w kazdej innej sprawie, nie, trolluniaku?
                  • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 25.01.14, 15:56
                    hassleader napisał:

> bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:
                    >
                    > > Aha, nie sczaiłem. ja mam o panu Hartwigu inne zdanie.
                    >
                    > Jak w kazdej innej sprawie, nie, trolluniaku?

Borat, no po prostu swoją głupotą mnie rozwalasz :))))))ale takim jak ty trzeba to wybaczyć :)))))
                    Przecież wiem,ze jesteś nieodpowiedzialny :)))))

• hassleader Re: rozmowy? 26.01.14, 00:22

> Borat, no po prostu swoją głupotą mnie rozwalasz :))))))ale takim jak ty trzeba
                      > to wybaczyć :)))))
                      > Przecież wiem,ze jesteś nieodpowiedzialny :)))))

No nie, parówa, ja po prostu trzeźwo patrzę na to co twoi krzyżaccy ziomale odwalają w województwie. A że ty do nich się zaliczasz, to widać. Za to nic nie tłumaczy twojej lekkiej umysłowej tępoty.
                      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 26.01.14, 11:26
                        hassleader napisał:

>
                        >
                        > > Borat, no po prostu swoją głupotą mnie rozwalasz :))))))ale takim jak ty
                        > trzeba
                        > > to wybaczyć :)))))
                        > > Przecież wiem,ze jesteś nieodpowiedzialny :)))))
                        >
                        >
                        > No nie, parówa, ja po prostu trzeźwo patrzę na to co twoi krzyżaccy ziomale odw
                        > alają w województwie. A że ty do nich się zaliczasz, to widać. Za to nic nie tł
                        > umaczy twojej lekkiej umysłowej tępoty.

Zastanawiam sie nad dwoma sprawami Borat;
                        1) Nie kłam,ze "patrzysz trzezwo" bo to ma tyle wspolnnego ze soba co snieg na Saharze.
                        2) Dlaczego ty mieszkasz w Myslecinku razem z małpami? Nie obawiasz,się że zgłupiejszesz do reszty? Nie masz w pobliżu noclegowni?
                        • hassleader Re: rozmowy? 26.01.14, 14:31

> 1) Nie kłam,ze "patrzysz trzezwo" bo to ma tyle wspolnnego ze soba co snieg na
                          > Saharze.

Fakt, ze sobą nic, troglodyto.

> 2) Dlaczego ty mieszkasz w Myslecinku razem z małpami? Nie obawiasz,się że zgłu
                          > piejszesz do reszty? Nie masz w pobliżu noclegowni?

Jeśli już można zgłupieć przy tobie,parówa, więc lepiej z małpami w Zoo, niż na wsi pod najdroższym mostem z pola na pole.
                          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: rozmowy? 26.01.14, 15:13
                            hassleader napisał:

>
                            >
                            > > 1) Nie kłam,ze "patrzysz trzezwo" bo to ma tyle wspolnnego ze soba
                            > ]co snieg na
                            > > Saharze.
                            >
                            > Fakt, ze sobą nic, troglodyto.
                            >
                            > > 2) Dlaczego ty mieszkasz w Myslecinku razem z małpami? Nie obawiasz,się ż
                            > e zgłu
                            > > piejszesz do reszty? Nie masz w pobliżu noclegowni?
                            >
                            > Jeśli już można zgłupieć przy tobie,parówa, więc lepiej z małpami w Zoo, niż n
                            > a wsi pod najdroższym mostem z pola na pole.

Dobra Borat,powiedz w której klatce cie trzymają, przyniosę ci banany i zrobię kilka fotek dla chłopaków na forum. Założe się,ze jestes podobny do małpy !
                            • hassleader Re: rozmowy? 26.01.14, 17:18

> przyniosę ci banany i zrobię
                              > kilka fotek dla chłopaków na forum. Założe się,ze jestes podobny do małpy !

Najpierw musiałbyś wyjść z izolatki, parówa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka