Gość: unsatisfied6 IP: *.math.harvard.edu / *.math.harvard.edu 15.08.04, 13:05 pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santiago78 Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 14:40 witaj u6! dawno cię nie było tu widać... co porabiasz na harvardzie"? podziela sie z nami szaraczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied6 Re: w koncu mnie docenili IP: *.math.harvard.edu / *.math.harvard.edu 15.08.04, 15:23 a powiem wam wiecej niedlugo do mnie dojedzie qczi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 15:24 Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > a powiem wam wiecej niedlugo do mnie dojedzie qczi:))) - fajnie :))) pozdrowienia dla Niej i dla Ciebie radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 15:20 Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > > pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) - zostales vice ministrem nauki ? :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognitto Re: w koncu mnie docenili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:41 radca napisał: > Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > > > > > pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) > > - zostales vice ministrem nauki ? :) > > radca haha tak tak, tylko vice, bo ministrem została qczi pozdrowienia dla milutkiego autora wątku czego to na tym forum nie nauczą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 17:00 quczi....? hmmm jakaś loża zawiazała się na forum bydgoskim? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 18:35 santiago78 napisał: "... hmmm jakaś loża zawiazała się na forum bydgoskim? ;-)" loża , lożą, ale Ciebie nikt do niej nie prosił straaaaaaaaaszne co?? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: w koncu mnie docenili 16.08.04, 08:59 diablica_28 napisała: > santiago78 napisał: > > "... hmmm jakaś loża zawiazała się na forum bydgoskim? ;-)" > > loża , lożą, ale Ciebie nikt do niej nie prosił straaaaaaaaaszne co?? nooooooooo, straaaaaaaasznie straaaaaaaaszne, noooo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: w koncu mnie docenili 16.08.04, 21:04 Mam nadzieję, ze z tego powodu santiago nie skoczysz z jednego z kilku mostów w Inowrocławiu ? Owszem oddałbyś co niektórym może i przysługę, ale mimo wszystko szkoda by było. Wiesz te procedury i utrudnienia w ruchu kiedy zamkną przez jakiegoś gościa most. hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: w koncu mnie docenili 15.08.04, 19:56 Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): - i przepadl jak kamien w wode radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: w koncu mnie docenili 16.08.04, 08:31 Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > > pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) witam klona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: w koncu mnie docenili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:20 czas na niezadowolonego 7 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: w koncu mnie docenili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:17 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > > > > > pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) > > witam klona . co to sie w przyrodzie narobilo... pozdrawiam oryginal, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: w koncu mnie docenili 20.08.04, 11:23 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: unsatisfied6 napisał(a): > > > > > > > > pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:))) > > > > witam klona . > > co to sie w przyrodzie narobilo... > pozdrawiam oryginal, > Déjà vu witam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: w koncu mnie docenili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:42 unsatisfied6 napisał: > witam serdecznie :))) odwituje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: w koncu mnie docenili IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 16.08.04, 20:58 Dziekuje za pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś