Dodaj do ulubionych

Warto preczytać.

01.02.14, 09:38
kobieta.onet.pl/aleksandra-sowa-moim-hobby-sa-slodycze/wjmcw
"...jeśli ktoś ma trochę odwagi, podpisze się..." - nie tylko dlatego warto przeczytać wywiad z Olą Sowa.
Pani Olu, proszę o długodystansowość w wypowiedzianych poglądach.
ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
Andrzej Adamski
Obserwuj wątek
    • ababyd Re: Warto preczytać. 01.02.14, 22:47
      Czułem w kościach, że zawstydzi Szanownych Forumowiczów pani Aleksandra Sowa.
      Oczywiście rozumiem formułę forum, ale identyfikuję się z poglądem tej młodej Bydgoszczanki.
      Odwagi!
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Andrzej Adamski
      • semeon Re: Warto preczytać. 01.02.14, 23:52
        Przeczytałem i jeżeli jest tak jak pani Aleksandra pisze to tylko pozostaje ją podziwiać.

Jednak przeczytałem także sporo komentarzy pod tym tekstem, a te delikatnie rzecz ujmując, nasunęły mi nieco wątpliwości. Jednak nie oceniam, gdyż nie mam przyjemności znać pani Aleksandry, a opinie internetowe bywają często bardzo niesprawiedliwe.

Zawstydzonym się nie czuję.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/dwaj-bydgoszczanie-pasjonaci-trabantow.html
        • hassleader Re: Warto preczytać. 02.02.14, 00:19
          semeon napisał:

> Przeczytałem i jeżeli jest tak jak pani Aleksandra pisze to tylko pozostaje ją
          > podziwiać.

Być może jest ta pani sympatyczna osobą w mediach, ale ja mając jej kasę i taki PR tez bym taki był :)

> Zawstydzonym się nie czuję.

Ja też. Nawet w kominiarce. Natomiast posranin_z_gnojowic powinien być mocno zawstydzony, bo on zakłada burkę hanzeatycką, a nie kominiarkę.
      • wchodzi Re: Warto preczytać. 02.02.14, 00:37
        ababyd napisał:

> Czułem w kościach, że zawstydzi Szanownych Forumowiczów pani Aleksandra Sowa.
        > Oczywiście rozumiem formułę forum, ale identyfikuję się z poglądem tej młodej B
        > ydgoszczanki.
        > Odwagi!
        Czy ty chcesz nas obrazic?
    • semeon Re: Warto preczytać. 02.02.14, 02:27
      Zwracam uwagę, iż w tytule wątku jest błąd.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/dwaj-bydgoszczanie-pasjonaci-trabantow.html
    • ababyd Re: Warto preczytać. 02.02.14, 08:47
      Ja tylko tak - pozdrawiam.
      AA
      P.S.
      Dzięki "semeonie" za skrupulatność - literka.
    • bydofan Re: Warto preczytać. 02.02.14, 10:32
      Każdy pozytywny przykład trochę mnie zawstydza ale jak to mówił klasyk "byt kształtuje świadomość". Biedny człowiek albo jest zły i z powodu biedy wchodzi na drgę kryminału lub wiecznego nieróbstwa a dobry pracuje aby odbić się od dna. Bogaty -zły albo staje się nieodpowiedzialnym, pełnym pychy pomiata biednymi a dobry rozwija firmę po rodzicach. Tu właśnie mamy taki przykład wspaniałej młodej osoby, pełnej pasji, która od dziecka była uczona pracowitości, gospodarności, sytematyczności i co więcej chciała się tego nauczyć. Brawo Olu.
    • tassar Re: taaaaa.....jasne. 05.02.14, 23:59
      ...a jakbyś miał dobrze prosperujący warsztat samochodowy ,to czego byś syna uczył? Krawiectwa?
      Zwłaszcza że dziadek i ojciec mechanicy?Znani,z dorobkiem, i dużą firma?
      To samo dot panny Sówki. Wielkie mi mecyje .Kiedy sie ma wszystko gotowe i pod ręką.
      I kogo byś wysyłał na konkursy?Portiera? Nie-córeczke. Coś tam zawsze wygra.
      Co to ma być? Reklama? Czy wazeliniarstwo.?
      Firma była znana-kiedy panna Ola w pieluchy siusiała.I nie wymaga reklamy
      To jak wywiady z panną Tuskówną. Łatwizna. Samograj.Jest nazwisko-jest wierszówka. A co!
      PS: o Panu Pawle Małeckim jakos cicho-a to On przed Sówką przysporzył światowego splendoru firmie. Ale co tam. Baba pisała artykuł -o babie.Zakoleżankować sie chciała,czy cós.
      Nie bardzo rozumiem, po co o tym na forum. Kon jaki jest-każden widzi.
      Temat zastępczy.
      I jak Panie ababyd ma sie forum nie rozlecieć -jak sie o pierdołach pisze?
      • ababyd Re: taaaaa.....jasne. 06.02.14, 09:30
        Nawet, gdybyś miał jakąś rację, to mierzysz tylko swą miarą. Moim zdaniem to dobra ciekawa lektura.
        Czekamy na Twoje propozycje forumowych wątków, szanowny "tassar".
        AA
    • frych47 Re: Warto preczytać. 06.02.14, 09:40
      Lubię słodkie tematy oprócz pierników bo mi się źle kojarzą.
      • frych47 Re: Warto preczytać. 06.02.14, 09:43
        frych47 napisał:

> Lubię słodkie tematy oprócz pierników bo mi się źle kojarzą.

Zapomniałem dodać, że to samo mam z niektórymi grzybkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka