Dodaj do ulubionych

Kuj-Pom w czołówce

12.02.14, 18:39
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140212/REGION/140219793
Obserwuj wątek
    • pan_ziutek Re: Kuj-Pom w czołówce 12.02.14, 19:32
      No koledzy z Torunia czas na jakie premie i medale albo chociaż na wycieczki na Daleki Wschód.
    • naubyd a co na to chton? 12.02.14, 20:19
      piewc marszałka i człowiek który nienawidzi bydgoskich działaczy za mówienie prawdy o rządzeniu w województwie. O megalomańskich budowlach i iinnych głupotach
    • semeon Re: Kuj-Pom w czołówce 12.02.14, 22:56
      Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego odznaczenia państwowego dla toruńskiego marszałka.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/historia-kanau-bydgoskiego-kilka.html
      • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 20:13
        semeon napisał:

> Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego odzna
        > czenia państwowego dla toruńskiego marszałka.

ja się będę bardzo cieszył :)
        • hassleader Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 02:46
          bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):

> > Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego
          > odzna
          > > czenia państwowego dla toruńskiego marszałka.
          >
          > ja się będę bardzo cieszył :)

Niewątpliwie. Podobno dostanie Medal Rozwoju Regionu im. Hernano Corteza
    • pan_ziutek Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 06:42
      Właściwie to jesteśmy na końcu bo Zachodniopomorskie to tylko Szczecin a reszta to teren największego poligonu w Europie.
      Dopóki władze nie pozwolą na rządy największemu miastu w regionie to będziemy ciągle dołować bo mały nie jest w stanie nigdy tego wszystkiego ogarnąć, słaby wybór fachowców trzeba szukać ich po całym kraju stąd tylu spadochroniarzy (bydgoskich się blokuje) a co który się wybije to ucieka.
    • semeon Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 22:57
      Toruńska ekipa zarządzająca tym regionem z marszałkiem jako przywódcą, dokonała cudu w myśl zasady:

"Obróć tabelę, a kujawsko-pomorskie na czele"

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/historia-kanau-bydgoskiego-kilka.html
      • tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 06:13
        To już ten region co ma same jeziora prześcignęliśmy? To zostały nam jeszcze poligony do prześcignięcia i już będziemy liderem w kraju.
        • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 13:36
          tupolej154 napisał:

> To już ten region co ma same jeziora prześcignęliśmy? To zostały nam jeszcze po
          > ligony do prześcignięcia i już będziemy liderem w kraju.

Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem.
          • tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 13:41

> Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem.

Wiem gdzie jest zielona wyspa bo premier mi mówił ale gdzie jest zielona dziura to nie wiem.
            • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 16:33
              tupolej154 napisał:

> bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):
              >
              > > Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem.
              >
              > Wiem gdzie jest zielona wyspa bo premier mi mówił ale gdzie jest zielona dziura
              > to nie wiem.
              >
              Wyjasniam;
              Zielona wyspa to My _ Polska
              Zielona dziura to Zielona Góra- Falubaz
              • tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 17:28

> Zielona dziura to Zielona Góra- Falubaz

A to ta mocna drużyna co nasi sąsiedzi się jej boją i poddają się zaraz walkowerem
                • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 19:33
                  Ujmę to inaczej.
                  Ci z zielonej dziury, chcieli z premedytacją skopać leżących naszych sąsiadów.( Gollob, Holder i ktoś jeszcze ciężko kontuzjowani) Tak się przecież nie robi.
                  Nie dziwię się Karkosikowi,- znając ambicje, chłopaków z T, że właściciel Unibaxu nie zgodził się na dalsze kontuzje zawodników czy ryzyko poważniejszego wypadku.
                  Tak czy inaczej Pomorze trzyma się razem i odnosi się z lekceważeniem do zielonej dziury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka