Dodaj do ulubionych

Zaściankowość tego forum

20.02.14, 18:09
Pytałem kiedyś o dobrego adwokata. Ze dwa razy chyba, to zero odpowiedzi, ale walka ze wspólnym "wrogiem" jednoczy:
-Czy Toruń się od nas odklei?
-Czas skończyć jakąkolwiek współpracę z Toruniem (2)
-tragiczny wynik Torunia ale i my słabo
-Tymczasem za lasem...
Pojawia się trochę samokrytyki, a właściwie polemika z "protoruńskimi" dziennikarzami:
-Czemu Bydgoszcz jest taka brzydka
No i reklamy przeróżnych koncertów, hurtowni odzieży używanej, opiekunek do dziecka itd.

Obserwuj wątek
    • pan_ziutek Re: Zaściankowość tego forum 20.02.14, 18:28
      Zaproponuj coś nie zaściankowego.
      • ver.bus Re: Zaściankowość tego forum 20.02.14, 18:41
        To jest tylko moja ocena. Nie zamierzam dyskutować na takim poziomie.
        Szukałem info, a że nie dostałem nic, to chyba już nie moja wina, ale zapewne również Twoja, skoro jesteś na tym forum.
        Sorry, takie zaściankowe to forum jest.
        • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaściankowość tego forum 20.02.14, 18:54
          Pan ziuttek, to jedna z czołowych postaci na naszym forum. Musze Ci powiedziec,ze miałes i tak szczescie bo pan ziutek jest kulturalnym gosciem czego od innych tutaj mozesz tylko dozgonnie oczekiwac.
        • dziwny22 Re: Zaściankowość tego forum 20.02.14, 19:12
          To jest forum dyskusyjne, a nie informacyjne. Od informacji masz cały internet. A jak dyskusje na tym forum ci nie odpowiadają to zamiast obrażać innych, po prostu z niego nie korzystaj.
          • ver.bus Re: Zaściankowość tego forum 20.02.14, 19:26
            Przepraszam. Kogo obraziłem?

Ja jedynie stwierdziłem, że walczycie z Toruniem, krytykujecie dziennikarzy i reklamujecie hurtownie lumpeksowe. Kogo obraziłem?
        • ababyd Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 17:29
          Szanowny "ver.bus", forum już nie ma, od dawna. To resztka, to konwulsje - szkoda, mimo różnych form "wypowiedzi". Zaglądam tu jednak ciągle z nadzieją i z sympatią dla wielu.
          Dziękuję, że dotknąłeś sedna. Bydgoszcz, wielu z nas, bydgoszczan, ma kłopot, a klucz do naszej normalności jest w nas i u nas.
          Gdybym znał kogoś, kogo poszukujesz, zapewne wskazałbym Tobie.
          Dziękuję za ważny wątek.
          ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
          Andrzej Adamski
          • frych47 Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 18:47
            ababyd napisał:

> Szanowny "ver.bus", forum już nie ma, od dawna. To resztka, to konwulsje - szko
            > da, mimo różnych form "wypowiedzi".

Panie Andrzeju bo mądrzy ludzie od nas uciekają ostatnio pan Łysak, ktoś tu robi zaścianek, lotnisko się zwija chociaż wicemarszałek się stara, s5 ciągle szukam, jedynie czasami pan KA zainteresuje się naszym miastem, może przed wyborami coś zaiskrzy, zresztą fora padają bo wszyscy wolą teraz fejsa, w rankingach sie pniemy, jedynie bydgoszczanin trochę robi ruch ostatnio nawet na Wyżyny załatwił cyrk z Torunia.
            • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 20:49
              frych47 napisał:

> ababyd napisał:
              >
              > > Szanowny "ver.bus", forum już nie ma, od dawna. To resztka, to konwulsje
              > - szko
              > > da, mimo różnych form "wypowiedzi".
              >
              > Panie Andrzeju bo mądrzy ludzie od nas uciekają ostatnio pan Łysak, ktoś tu rob
              > i zaścianek, lotnisko się zwija chociaż wicemarszałek się stara, s5 ciągle szuk
              > am, jedynie czasami pan KA zainteresuje się naszym miastem, może przed wyborami
              > coś zaiskrzy, zresztą fora padają bo wszyscy wolą teraz fejsa, w rankingach si
              > e pniemy, jedynie bydgoszczanin trochę robi ruch ostatnio nawet na Wyżyny załat
              > wił cyrk z Torunia.
              >
              Obiecuję solennie, że ja będę tym, który zgasiu tutaj światło !
              • hassleader Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 23:55
                bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):

> Obiecuję solennie, że ja będę tym, który zgasiu tutaj światło !

W toruńskim urzędzie marszałkowskim po wyborach chyba, bo światło w twoich synapsach dawno już zgasło.
            • ababyd Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 22:20
              Nie chce mi się gadać, szanowny "frychu", wszystko można sobie wytłumaczyć.
              Powtórzę, klucz do bydgoskich spraw jest w nas, szczególnie w naszych, wszelkiej maści, Wybrańcach.
              Przeglądnij drużynę - czy taka jest? Jest wielu indywidualistów, często nieprzeciętnych, ale miasto to gra drużynowa.
              ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
              AA
    • hassleader Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 01:30

> Spokojnie, nikogo nie obraziłeś, ten cały dziwny to tutejszy cham, nie zwracaj
      > na niego uwagi.

Jak na razie największym chamem na forum okazałeś się ty, więc daruj sobie.
      • semeon Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 02:05
        Nie warto z tym czymś (nawet nie kimś) dyskutować. Każde odezwanie się do tego indywiduum, w jego mniemaniu, przydaje mu wartości, znaczenia i blichtru, a przecież on jest tylko tym co pisze o innych, gdyż każdy sądzi według siebie.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
        • ababyd Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 17:33
          Panie Andrzeju, "semeonie" szanowny, forum było zawsze i jest dla każdego, nawet dla mnie - mimo, że mnie wiele razy wykliniano, przepędzano.
          Przecież, ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ.
          Z powagą, AA.
      • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 09:30
        hassleader napisał:

> bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):
        >
        > > Spokojnie, nikogo nie obraziłeś, ten cały dziwny to tutejszy cham, nie zw
        > racaj
        > > na niego uwagi.
        >
        > Jak na razie największym chamem na forum okazałeś się ty, więc daruj sobie.

O, nie,nie,nie Borat, ciebie tutaj w chamstwie NIKT nie pokona.
        ty jestes tutaj WIELKI !!!!!!!!!!!!!
        • hassleader Re: Zaściankowość tego forum 21.02.14, 23:48

ciebie tutaj w chamstwie NIKT nie pokona.
          > ty jestes tutaj WIELKI !!!!!!!!!!!!!

No nie, parówa, palmę MEGATROLLA dzierżysz ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka