Gość: monw IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 08:12 Czy Admin mógłby umieścić Skandynawię na dawnym miejscu??? TAM na prawdę było jej dobrze ;-) Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: Do admina odn Skandynawii 22.10.03, 16:00 teraz potrzeba nam ciepełka, czyli krajów arabskich... Odpowiedz Link Zgłoś
mt2003 Re: Do admina odn Skandynawii 24.10.03, 11:19 Beduinko,dziękujemy za zaproszenie ale o Skandynawii też miło poczytać jak za oknem śnieg prószy :-) Adminie...... Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Do admina odn Skandynawii 24.10.03, 13:19 ja tam zawsze uciekam od wszystkiego co zimne...i teraz też mi jest zimno, bo właśnie wróciłam z basenu z mokrą wodę...więc uciekam w ciepłe rejony, czyli do wanny z gorącą wodą...choć chętniej bym się znalazła gdzies na środku Sahary...ale cóż...z Sahary bym nie zdążyła na zajęcia, które mam za 1 1/2 godziny pzdrw mt2003 napisała: > Beduinko,dziękujemy za zaproszenie ale o Skandynawii też miło poczytać jak za > oknem śnieg prószy :-) > > Adminie...... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Do admina odn Skandynawii 22.10.03, 18:34 Gość portalu: monw napisał(a): > Czy Admin mógłby umieścić Skandynawię na dawnym miejscu??? > TAM na prawdę było jej dobrze ;-) > > > Monika ja nawet nie znalazlam ale i nie mialam czasu szukac...tylko zarejestrowalam znikniecie. Przylaczam sie do Moniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monw Re: Do admina odn Skandynawii IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 09:08 Wiesz co Karolinko??? Wczoraj Skandynawia była jeszcze w FORA PRYWATNE (wiecej) a dzisiaj juz tam jej nie ma. A przecież tyle było przydatnych wiadomości odnośnie Skandynawii. Szkoda,że administrator nie ma podróżowania we krwii bo wiedziałby ile to forum znaczyło dla nas Pozdrawiam Cię serdecznie Monika Acha,jak będziesz miała chwilę to może wpadniesz na forum na moim serwisie turystycznym??? www.turystyczna.strefa.pl/forum/ Na razie tam pustawo ale takie są poczatki... Papa Odpowiedz Link Zgłoś
mt2003 Re: Do admina odn Skandynawii 27.10.03, 11:43 Adminie,proszę oddaj Skandynawię Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Do admina odn Skandynawii 28.10.03, 09:14 Skandynawia jest w forach prywatnych, ciężko jest ją tylko "namierzyć". Szkoda. Trzeba kliknąć na "więcej" czyli: www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?x=1591885 a tu bezpośredni dostęp: www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10245 Pozdrowienia, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
aga_be Re: Do admina odn Skandynawii 29.10.03, 22:15 Tak, tak.....Skandynawii było tam baaardzo dobrze....i nam również razem z nią :)) Dlatego też baaardzo prosimy o powrót Skandynawii!!! Odpowiedz Link Zgłoś