Gość: mela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:34 Poszukuję wszelkich informacji na temat tego hotelu. Gdyby ktoś tam był i miał ochote sie podzielić info, bylabym wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszek Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:17 byłem tam, po wielkiej awanturze przeniosłem się do drugiego hotelu na trzeci dzień, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:42 A mozesz napisać dlaczego sie przeniosłeś? i gdzie udało sie Ciebie zakwaterować? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 16.07.05, 11:04 Podnoszę :-) Też jestem (nie bez powodu) ciekawa wrażeń- ćóż Cię tak tam zniesmaczyło, jeśli można..? pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.devs.futuro.pl 16.07.05, 11:06 Oj- za szybko :-) Tak na marginesie- MIRA SUITE, chyba,że o innym hotelu myślę..? No i miało być do Zbyszka- sorry, nie tu podpięłam, gdzie trzeba ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 09:32 Podnosimy;-) No i..? Zbyszku..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:05 Tym razem ja do aski2000. A moze Ty masz jakieś info, bo ja tylko z forum z wakacje.pl. Mało osób tam było, bo i hotel mały, ale kazdy tak jakos dziwnie opowiada. Ze niby miło, czysto i wogole ale Turcy bardzo atmosferę uprzykrzają. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 10:17 Czesc Mela. Wybieram sie do tego hotelu 3 sierpnia. Wybralam go z powodu kameralnosci, przynajmniej tak mi sie zdaje na podstawie info ze strony ITAKI. A ty masz moze jakie dodatkowe informacje? pozdrawiam klu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:31 Witam. Zajrzyj na strone wakacje.pl. Tam wejdz na forum, wrzuc w wyszukiwarkę region Turcja egejska i hasło "mira suit". I wtedy w znalezionym wątku "Turcja Bodrum" mozesz poczytac nieco info od jednego gościa, który tam był.Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:57 cześć klu, my będziemy w mira suite od 10 sierpnia. odezwij się na mój prywatny mail: antyszuka@op.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 10:27 Melu :-) Jak to już napisałam w innym wątku9a w zasadzie chyba w dwóch?)-byłam w hotelu MIRA SUITE w Torbie k. Bodrum w tym roku -przełom czerwca/lipca. Moje wrażenia opisałam b.szczególowo w liście reklamacyjnym do BP ITAKA z kopią do GW Tyrystyka- myślę,że mogą opublikować, bo przeważnie takie tematy są dla potencjalnych klientów BP interesujące-jak to wynika choćby z Twojego/Waszego zainteresowania. Nie mam niestety teraz zbyt wiele czasu by wdawać się w szczegóły, więc w skrócie tylko powiem- problemy w M.S. wynikały z WINY, a konkretnie z ZAFAŁSZOWANIA FAKTÓW przez ITAKĘ. Sam hotel + ludzie go prowadzący i w nim pracujący są OK- IMHO :-))) pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 10:52 opinie na wakacjach.pl sa bardzo niefajne musze przyznac. Zastanawiam sie czy przypadkiem nie zmienic hotelu. Najbardziej nie odpowiada mi ten jedzeniowy koszmar.... bo lubie dobre jedzonko :) Noi brak plazy. klu Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 11:16 Noooo...ja wiem..? Zerknij jeszcze raz- przed chwilką skomentowałam tam jedną wypowiedź- skadinąd - IMHO- najbardziej obiektywną z tam zamieszczonych. O jedzeniu też napisałam- i tam, i tu- pod podobnym, choć ściśle dot. jedzenia wątkiem ;-) Jak masz jakieś konkretne pytania-wal, postaram się odpowiedzieć pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 11:37 Dzieki za troche optymizmu :) a teraz kilka pytan: - czy okolica fajna np do pospacerowania? - czy wieczorem jest gdzie pojsc na piwko? nie mam na mysli hotelowej knajpki bo w hotelu to ja chce tylko spac :) i ile takie piwko kosztuje? - a ile kosztuje jakas kolacyja albo kebab? - czy da sie znalesc jakas odludna zatoczke, i jak z nurkowaniem? I ostatnie czy mlodym nie lubiacym kurortow ludziom polecilabys ten hotel? poz klu Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 11:53 Gość portalu: klu napisał(a): > Dzieki za troche optymizmu :) Ależ proszę- cała przyjemność po mojej stronie ;-) > a teraz kilka pytan: > - czy okolica fajna np do pospacerowania? Można się wybrać np. do niebrzydkiej mariny w samej Torbie, można (i większość ludzi tak robi) pojechać do Bodrum-city,które jest -dzięki stacji dolmuszów- węzłem komunikacyjnym i stamtąd planować dalsze wypady. Samo Bodrum, może poza częścią stricte handlową- dla mnie b. fajne, szczególnie port..:-) > - czy wieczorem jest gdzie pojsc na piwko? No, znalazłoby się kilka knajpek, niektóre b. przyzwoite- w odległości może z 600-800 m- czyli kier. Torba-centrum ;-) nie mam na mysli hotelowej knajpki w M.S. jest raczej barek-całkiem OK i z miła i kompetentną obsługą, tylko większości Rodaków nie odpowiadają ceny. i ile takie piwko kosztuje? W M.S.- bodaj 4 TL, pewna nie jestem bo raczej nie piwkuję :-) Za to mogę przytoczyć inne ceny: - Raky- 6 lub 8 TL (zależnie od gatunku, to drugie-mocniejsze ;-)) - drinki 10-15 TL - wino- but. od 35 TL do..? Nie wiem- pijałam "tanie". > - a ile kosztuje jakas kolacyja albo kebab? W Bodrum-"city"- kebaby-4-8 TL, zależnie od miejsca, "kolacyj" nie jadałam, bom mało "żerna" i posiłki w M.S. całkowicie mi wystarczały ;-) > - czy da sie znalesc jakas odludna zatoczke, i jak z nurkowaniem? Można, można- mały spacerek i już. A nurkowanie-polecam wycieczki- jachtem tur.z portu w Bodrum, rejs "pięciu zatok" bodaj. ... a jak Was "Szef" polubi to może i na prywatny rejs Jego stateczkiem (piękną "LARISSĄ") popłyniecie ..:-) > I ostatnie czy mlodym nie lubiacym kurortow ludziom polecilabys ten hotel? Zdecydowanie :-) Ta, co też za kurortami nie przepada :-) pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 19.07.05, 13:20 Bardzo dziekuje Aska :) odrazu lepiej mi sie zrobilo pozdrawiam klu Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 19.07.05, 14:08 Nie ma sprawy :-) Dobrzy ludzie (także i tu, na Gazetowych "forumach") nieraz i mnie pomogli, więc się staram zachować "równowagę w przyrodzie" :-)) Miłych wakacji życzę, a "Szefostwu" w Mira Suite przekaż proszę serdeczne pozdrowienia ode mnie (skrobnij, proszę na gazetowego mail'a- mojego, bo Ty nie wiem czy masz ?- to doprecyzuję od kogo te pozdrowienia mają być :-)) pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:26 moim zdaniem kwestia wyzywienia to tez kwestia gustu. wiesz polak to taka istota, ktora lubi narzekać. rok temu np. slyszalam krytykę odnosnie wyzywienia w hotelu w ktorym bylam na krecie, co bylo dla mnie totalnym zaskoczeniem. pani uzyła argumentu pt. ze torty w egipcie były w ksztalcie serca, a tutaj takie nijakie. albo ze klusków sląskich nie było w menu. takze ja to bylabym ostrozna z przekreslaniem tego hotelu. wazniejsze jest ze w hotelu czysto i miło, co jest potwierdzone. na podstawie tych szczątkow informacji, widzę ze podstawowym problemem jest ten aneks kuchenny z ktorego nie mozna korzystać. widać ze itaka nieslusznie umieszcza to w ofercie. dla mnie to nie problem, więc zmiane hotelu sobie odpuszczam. na razie :))) a resztę zobaczę na miejscu . pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 11:46 Masz calkowita racje :) Jakis czas temu bylam w Turcji i wybralam maly rodzinny 2* hotelik ktorego nikt mi nie polecal. I okazalo sie ze byl to najlepszy wybor a inni nazekali. A Ty kiedy lecisz Mela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:07 ja będę od 20 lipca do 3 sierpnia w mira suit. także się rozminiemy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:11 oczywiście chcialam powiedzieć ze szkoda ze sie rozminiemy. te uśmiechy to na pozegnanie z zyczeniami udanego pobytu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 13:17 milego pobytu Melu :) Odpowiedz Link Zgłoś