Dodaj do ulubionych

hotel Mira Suit - Bodrum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:34
Poszukuję wszelkich informacji na temat tego hotelu. Gdyby ktoś tam był i
miał ochote sie podzielić info, bylabym wdzieczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszek Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:17
      byłem tam, po wielkiej awanturze przeniosłem się do drugiego hotelu na trzeci
      dzień,
      • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:42
        A mozesz napisać dlaczego sie przeniosłeś? i gdzie udało sie Ciebie
        zakwaterować?
      • aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 16.07.05, 11:04
        Podnoszę :-)

Też jestem (nie bez powodu) ciekawa wrażeń- ćóż Cię tak tam zniesmaczyło, jeśli
        można..?

pzdr :-)
        • Gość: aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.devs.futuro.pl 16.07.05, 11:06
          Oj- za szybko :-)

Tak na marginesie- MIRA SUITE, chyba,że o innym hotelu myślę..?

No i miało być do Zbyszka- sorry, nie tu podpięłam, gdzie trzeba ;-(
        • Gość: aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 09:32
          Podnosimy;-)

No i..?

Zbyszku..?
          • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:05
            Tym razem ja do aski2000. A moze Ty masz jakieś info, bo ja tylko z forum z
            wakacje.pl. Mało osób tam było, bo i hotel mały, ale kazdy tak jakos dziwnie
            opowiada. Ze niby miło, czysto i wogole ale Turcy bardzo atmosferę uprzykrzają.
            Pozdr.:)
            • Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 10:17
              Czesc Mela.
              Wybieram sie do tego hotelu 3 sierpnia.
              Wybralam go z powodu kameralnosci, przynajmniej tak mi sie zdaje na podstawie info ze strony ITAKI.
              A ty masz moze jakie dodatkowe informacje?
              pozdrawiam
              klu
              • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:31
                Witam. Zajrzyj na strone wakacje.pl. Tam wejdz na forum, wrzuc w wyszukiwarkę
                region Turcja egejska i hasło "mira suit". I wtedy w znalezionym wątku "Turcja
                Bodrum" mozesz poczytac nieco info od jednego gościa, który tam był.Pozdr.:)
              • Gość: piotr Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:57
                cześć klu,
                my będziemy w mira suite od 10 sierpnia. odezwij się na mój prywatny mail:
                antyszuka@op.pl
                pozdr
            • aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 10:27
              Melu :-)

Jak to już napisałam w innym wątku9a w zasadzie chyba w dwóch?)-byłam w hotelu
              MIRA SUITE w Torbie k. Bodrum w tym roku -przełom czerwca/lipca.

Moje wrażenia opisałam b.szczególowo w liście reklamacyjnym do BP ITAKA z kopią
              do GW Tyrystyka- myślę,że mogą opublikować, bo przeważnie takie tematy są dla
              potencjalnych klientów BP interesujące-jak to wynika choćby z Twojego/Waszego
              zainteresowania.

Nie mam niestety teraz zbyt wiele czasu by wdawać się w szczegóły, więc w
              skrócie tylko powiem- problemy w M.S. wynikały z WINY, a konkretnie z
              ZAFAŁSZOWANIA FAKTÓW przez ITAKĘ.
              Sam hotel + ludzie go prowadzący i w nim pracujący są OK- IMHO :-)))

• Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 10:52
                opinie na wakacjach.pl sa bardzo niefajne musze przyznac.
                Zastanawiam sie czy przypadkiem nie zmienic hotelu.
                Najbardziej nie odpowiada mi ten jedzeniowy koszmar.... bo lubie dobre jedzonko :)
                Noi brak plazy.
                klu
                • aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 11:16
                  Noooo...ja wiem..?

Zerknij jeszcze raz- przed chwilką skomentowałam tam jedną wypowiedź- skadinąd -
                  IMHO- najbardziej obiektywną z tam zamieszczonych.
                  O jedzeniu też napisałam- i tam, i tu- pod podobnym, choć ściśle dot. jedzenia
                  wątkiem ;-)

Jak masz jakieś konkretne pytania-wal, postaram się odpowiedzieć

pzdr:-)
                  • Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 11:37
                    Dzieki za troche optymizmu :)
                    a teraz kilka pytan:
                    - czy okolica fajna np do pospacerowania?
                    - czy wieczorem jest gdzie pojsc na piwko? nie mam na mysli hotelowej knajpki bo w hotelu to ja chce
                    tylko spac :) i ile takie piwko kosztuje?
                    - a ile kosztuje jakas kolacyja albo kebab?
                    - czy da sie znalesc jakas odludna zatoczke, i jak z nurkowaniem?
                    I ostatnie czy mlodym nie lubiacym kurortow ludziom polecilabys ten hotel?
                    poz
                    klu
                    • aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 18.07.05, 11:53
                      Gość portalu: klu napisał(a):

> Dzieki za troche optymizmu :)

Ależ proszę- cała przyjemność po mojej stronie ;-)

> a teraz kilka pytan:
                      > - czy okolica fajna np do pospacerowania?

Można się wybrać np. do niebrzydkiej mariny w samej Torbie, można (i większość
                      ludzi tak robi) pojechać do Bodrum-city,które jest -dzięki stacji dolmuszów-
                      węzłem komunikacyjnym i stamtąd planować dalsze wypady. Samo Bodrum, może poza
                      częścią stricte handlową- dla mnie b. fajne, szczególnie port..:-)

> - czy wieczorem jest gdzie pojsc na piwko?

No, znalazłoby się kilka knajpek, niektóre b. przyzwoite- w odległości może z
                      600-800 m- czyli kier. Torba-centrum ;-)

nie mam na mysli hotelowej knajpki

w M.S. jest raczej barek-całkiem OK i z miła i kompetentną obsługą, tylko
                      większości Rodaków nie odpowiadają ceny.

i ile takie piwko kosztuje?
                      W M.S.- bodaj 4 TL, pewna nie jestem bo raczej nie piwkuję :-)
                      Za to mogę przytoczyć inne ceny:
                      - Raky- 6 lub 8 TL (zależnie od gatunku, to drugie-mocniejsze ;-))
                      - drinki 10-15 TL
                      - wino- but. od 35 TL do..? Nie wiem- pijałam "tanie".

> - a ile kosztuje jakas kolacyja albo kebab?

W Bodrum-"city"- kebaby-4-8 TL, zależnie od miejsca,
                      "kolacyj" nie jadałam, bom mało "żerna" i posiłki w M.S. całkowicie mi
                      wystarczały ;-)

> - czy da sie znalesc jakas odludna zatoczke, i jak z nurkowaniem?
                      Można, można- mały spacerek i już.
                      A nurkowanie-polecam wycieczki- jachtem tur.z portu w Bodrum, rejs "pięciu
                      zatok" bodaj.
                      ... a jak Was "Szef" polubi to może i na prywatny rejs Jego stateczkiem
                      (piękną "LARISSĄ") popłyniecie ..:-)

> I ostatnie czy mlodym nie lubiacym kurortow ludziom polecilabys ten hotel?

Zdecydowanie :-)

Ta, co też za kurortami nie przepada :-)

• Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 19.07.05, 13:20
                        Bardzo dziekuje Aska :)
                        odrazu lepiej mi sie zrobilo
                        pozdrawiam
                        klu
                        • aska2000 Re: hotel Mira Suit - Bodrum 19.07.05, 14:08
                          Nie ma sprawy :-)

Dobrzy ludzie (także i tu, na Gazetowych "forumach") nieraz i mnie pomogli,
                          więc się staram zachować "równowagę w przyrodzie" :-))

Miłych wakacji życzę, a "Szefostwu" w Mira Suite przekaż proszę serdeczne
                          pozdrowienia ode mnie (skrobnij, proszę na gazetowego mail'a- mojego, bo Ty nie
                          wiem czy masz ?- to doprecyzuję od kogo te pozdrowienia mają być :-))

pzdr:-)
                • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:26
                  moim zdaniem kwestia wyzywienia to tez kwestia gustu. wiesz polak to taka
                  istota, ktora lubi narzekać. rok temu np. slyszalam krytykę odnosnie wyzywienia
                  w hotelu w ktorym bylam na krecie, co bylo dla mnie totalnym zaskoczeniem. pani
                  uzyła argumentu pt. ze torty w egipcie były w ksztalcie serca, a tutaj takie
                  nijakie. albo ze klusków sląskich nie było w menu. takze ja to bylabym ostrozna
                  z przekreslaniem tego hotelu. wazniejsze jest ze w hotelu czysto i miło, co
                  jest potwierdzone. na podstawie tych szczątkow informacji, widzę ze podstawowym
                  problemem jest ten aneks kuchenny z ktorego nie mozna korzystać. widać ze itaka
                  nieslusznie umieszcza to w ofercie. dla mnie to nie problem, więc zmiane hotelu
                  sobie odpuszczam. na razie :))) a resztę zobaczę na miejscu . pozdr.
                  • Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 11:46
                    Masz calkowita racje :)
                    Jakis czas temu bylam w Turcji i wybralam maly rodzinny 2* hotelik
                    ktorego nikt mi nie polecal. I okazalo sie ze byl to najlepszy wybor a inni nazekali.
                    A Ty kiedy lecisz Mela?
                    • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:07
                      ja będę od 20 lipca do 3 sierpnia w mira suit. także się rozminiemy :))))
                    • Gość: mela Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:11
                      oczywiście chcialam powiedzieć ze szkoda ze sie rozminiemy. te uśmiechy to na
                      pozegnanie z zyczeniami udanego pobytu:))
                      • Gość: klu Re: hotel Mira Suit - Bodrum IP: 62.29.253.* 18.07.05, 13:17
                        milego pobytu Melu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka