johnyflaszka 04.03.14, 10:23 Wreszcie nasz region odbije się od dna. www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140304/TORUN01/140309753 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupolej154 Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 10:26 Ciekawe kto to finansuje takie nasiadówki. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 12:27 Toruń? Na pewno nie. Marszałek? Być może. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnygwint1 Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 15:15 Jakie miasto, takie forum gospodarcze - partnerem strategicznym jest ... Biedronka! No cóż jak nie patrzeć, jest to pewnie największy pracodawca w grodzie Kopernika. Są też vipy: poseł Lenz (wow), Marian Krzaklewski (ten co nie miał odwagi sterować państwem, schował sie wiec za plecy Buzka), a sam Buzek miał być ale zrezygnował ( nieoficjalnie ma alergie na zboża i trawy więc na wieś nie jeździ). Jak podaje Pomorska, miał być też JERZY Oleksy ale nie przyjechał. Tak się składa, że Jerzy Oleksy, to mój sąsiad z bloku. Jeżeli już nawet on nie chciał pojechać na darmową wyzerke, to kiepski ten melanż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 15:35 jasnygwint1 napisał: Jak podaje Pomorska, miał być też JERZY Oleksy ale nie przyjechał. Tak się > składa, że Jerzy Oleksy, to mój sąsiad z bloku. Musiales się w zyciu niezle obijac,ze do tej pory mieszkasz w bloku ! Powiem ci,ze ogarnęło mnie z twojego powodu lekkie przygnębienie. Współczuję ci tej ciasnoty,przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnygwint1 Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 16:00 Dziękuję za troskę ale ja lubię mój blok i moje miasto. A u Ciebie śnieg nadal z pola zawiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 16:30 Współtfórca Kujpomu piękny Maryjan przyjechał do ojca sfego. Zapracował sobie na darmową wyżerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny22 Re: Forum Gospodarcze 04.03.14, 18:44 Takie forum to żenada. A sponsor - sieć badziewiackich sklepów, nie płacących w Polsce podatku, to żenada do kwadratu. Jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś