Dodaj do ulubionych

Ciekawe jak długo

22.04.14, 22:26
wytrzyma gazeta z tym abonamentem. Nie ma już reklam, nie ma życia na forum a tu tez reklamy nieraz wyskakiwały za każdym razem po kliknięciu następnego postu. Klikalność na bank spadła i wątpię by, przy możliwości korzystania z bezpłatnych serwisów i miejskich, ktoś chciał płacić za tę marszałkowską propagandę. Wieszczę temu projektowi szybki upadek.
Obserwuj wątek
    • dawid.be Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 22:45
      Czy jesteś normalny to nie wiem, ale podpowiem ci, że jak reklam nie widzisz, to nie znaczy, że ich nie ma i że mimo wszystko licznik "bije" za ich wyświetlenie nawet jak ich nie widać.
      Czy jesteś normalny to nie wiem, ale ja bym marszałka nie mieszał do prywatnego portalu.
      I nie dziękuj za rady :)
      • terrek Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 23:00
        dawid.be napisał:

> Czy jesteś normalny to nie wiem, ale podpowiem ci, że jak reklam nie widzisz, t
        > o nie znaczy, że ich nie ma i że mimo wszystko licznik "bije" za ich wyświetlen
        > ie nawet jak ich nie widać.
        > Czy jesteś normalny to nie wiem, ale ja bym marszałka nie mieszał do prywatnego
        > portalu.
        > I nie dziękuj za rady :)

Jest akurat odwrotnie. Naubyd jest normalny, natomiast ty na pewno nie, skoro pozwalasz sobie na takie bezczelne wobec niego obrazy i "dobre rady".
        Szlachcic, odpuść sobie wreszcie i skończ z tą swoją niegrzecznością na naszym bydgoskim forum, ok? Twoje, toruńskie, forum GW już upadło, nie masz więc się już gdzie wyżywać, ale nas jednak zostaw w spokoju. My was nie zaczepiamy.
        • naubyd Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 23:03
          No patrz nawet bym nie wiedział że ten szmaciarz coś napisał bo mam go w ignirach :). Nie ma sensu mu odpisywać.
        • naubyd Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 23:07
          w sumie można by mu odpisać, ze te, jak to nazwał prywatne portale umarłyby już dawno gdyby nie zamówienia i publikacje zamawiane przez UM. Ale po co? I tak on wie lepiej. Do tego pan Aładowicz z głody by padł albo na kasie musiałby stanąć.
        • dawid.be Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 23:07
          "Adwokacie" NAUBYDA informuję cię, że z tobą gadać nie będę. Z naubydem jak najbardziej :)
          A jeśli chodzi o zaczepianie na toruńskim forum, to spójrz co i jak a nie farmazony piszesz buraku :)
          Pozdrawiam :)
          • terrek Re: Ciekawe jak długo 22.04.14, 23:31
            dawid.be napisał:

> "Adwokacie" NAUBYDA informuję cię, że z tobą gadać nie będę. Z naubydem jak naj
            > bardziej :)
            > A jeśli chodzi o zaczepianie na toruńskim forum, to spójrz co i jak a nie farma
            > zony piszesz buraku :)
            > Pozdrawiam :)

Burak (pelikan) to piękne warzywo (ptak), mnie to więc nie obraża.
            A dlatego, że nasza kolejka jest ważna, a wasza jest nieważna!
            • johnyflaszka Re: Ciekawe jak długo 23.04.14, 06:02
              Teraz wiem dlaczego Kopernik szybko wiał ze swojego miasta, bo mu klimat tam nie pasował i do dziś uciekają na fora do wielkich miast aby poczuć się jak w metropolii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka