Gość: ??? IP: *.ampluscom.pl 20.02.03, 12:00 Niech mi to ktoś wyjaśni, bo nie rozumiem... W poniedziałek 17 lutego w Muzeum Okregowym otwarto wystawę DEKADA - 10 lat paszportów Polityki, a w GW ani słowa. Niedopatrzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [B]B Re: DEKADA IP: *.avaya.com 20.02.03, 12:04 A juz myslalem, ze ktos rozpoczal watek o najlepszym pub muzycznym w Warszawie. Polecam: www.dekada.pl BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: DEKADA IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 14:00 Gość portalu: [B]B napisał(a): > A juz myslalem, ze ktos rozpoczal watek o najlepszym pub muzycznym w Warszawie. > Polecam: www.dekada.pl > BzT Fajnym ale wcale nie takim najlepszym. Ma braki w wystroju. Spodziewałem sie prawdziwego klimatu PRL, a zastałem średni retusz:((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: DEKADA IP: *.warszawa.mtl.pl 20.02.03, 14:05 Gość portalu: ispan napisał(a): > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > A juz myslalem, ze ktos rozpoczal watek o najlepszym pub muzycznym w > Warszawie. > > Polecam: www.dekada.pl > > BzT > > Fajnym ale wcale nie takim najlepszym. Ma braki w wystroju. Spodziewałem sie > prawdziwego klimatu PRL, a zastałem średni retusz:((( > > pozdrawiam Mowie o muzyce.Koncerty: poniedzialki jazzowe, wtorki jakies bluesowe reminiscencje, czwartki lata 70-te etc. Wyglad to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: DEKADA IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 14:30 Gość portalu: [B]B napisał(a): > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > > A juz myslalem, ze ktos rozpoczal watek o najlepszym pub muzycznym w > > Warszawie. > > > Polecam: www.dekada.pl > > > BzT > > > > Fajnym ale wcale nie takim najlepszym. Ma braki w wystroju. Spodziewałem s > ie > > prawdziwego klimatu PRL, a zastałem średni retusz:((( > > > > pozdrawiam > > Mowie o muzyce.Koncerty: poniedzialki jazzowe, wtorki jakies bluesowe > reminiscencje, czwartki lata 70-te etc. Masz rację. > Wyglad to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. Muzyka nie jest kwestią gustu? Dekadzie moge tylko zarzucić niedopracowany wygląd, a poza tym nic więcej. Dlatego wcześniej o tym wspomnialem. > BzT IzW/B pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: DEKADA IP: *.avaya.com 20.02.03, 14:39 Gość portalu: ispan napisał(a): > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > > > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > > > > A juz myslalem, ze ktos rozpoczal watek o najlepszym pub muzyczn > ym w > > > Warszawie. > > > > Polecam: www.dekada.pl > > > > BzT > > > > > > Fajnym ale wcale nie takim najlepszym. Ma braki w wystroju. Spodziewa > łem s > > ie > > > prawdziwego klimatu PRL, a zastałem średni retusz:((( > > > > > > pozdrawiam > > > > Mowie o muzyce.Koncerty: poniedzialki jazzowe, wtorki jakies bluesowe > > reminiscencje, czwartki lata 70-te etc. > Masz rację. > > Wyglad to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. > Muzyka nie jest kwestią gustu? Rowniez.I dlatego chodze tam, bo mi odpowiada.A na wyglad moze mniej zwracam uwage.To klub z pewna tradycja.Poza tym maja chyba najkulturalniejszych ochoniarzy (mowie serio). > Dekadzie moge tylko zarzucić niedopracowany wygląd, a poza tym nic więcej. > Dlatego wcześniej o tym wspomnialem. > > BzT > > IzW/B IzW/B - ??? > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: DEKADA IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 14:50 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > Wyglad to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. > > Muzyka nie jest kwestią gustu? > Rowniez.I dlatego chodze tam, bo mi odpowiada.A na wyglad moze mniej zwracam > uwage.To klub z pewna tradycja.Poza tym maja chyba najkulturalniejszych > ochoniarzy (mowie serio). Dla mnie wygląd knajpy i przekjrój gości są tylko ciut mniej ważne niż muzyka. A ochroniarze to mnie tam niestety kidyś nie chcieli wpuścić:((( Aczkolwiek rzeczywiście byli kulturni! > > Dekadzie moge tylko zarzucić niedopracowany wygląd, a poza tym nic więcej. > > > Dlatego wcześniej o tym wspomnialem. > > > BzT > > > > IzW/B > > IzW/B - ??? > > pozdr Ispan z Wawy/Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: DEKADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 14:15 Z tego, co pamiętam, wzmianka w GW była. Nawet ze zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: DEKADA IP: *.ampluscom.pl 20.02.03, 14:21 Gość portalu: Fore napisał(a): > Z tego, co pamiętam, wzmianka w GW była. Nawet ze zdjęciem. Ja szukałem w portalu i nic nie znalazłem. Może ślepym... A przy okazji , skad taka fascynacja warszawskimi knajpami? Kompleks prowincjuszy ? Tesknota za wielkomiejskim sznytem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: DEKADA IP: *.avaya.com 20.02.03, 14:33 Gość portalu: ??? napisał(a): > Gość portalu: Fore napisał(a): > > > Z tego, co pamiętam, wzmianka w GW była. Nawet ze zdjęciem. > > Ja szukałem w portalu i nic nie znalazłem. > Może ślepym... > A przy okazji , skad taka fascynacja warszawskimi knajpami? > Kompleks prowincjuszy ? > Tesknota za wielkomiejskim sznytem? > Otoz nie. Twoja diagnoza jest bleda. A tego rodzaju "zaczepki" swiadcza wlasnie o tym, o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś