dawid.be 28.04.14, 16:30 Czas zamknąć bydgoski kurnik, skoro na GP przychodzi tylko niecałe 5 tysięcy kibiców. W Toruniu na treningu przed sezonem było więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawid.be Re: Czas zamknąć....albo coś zrobić z obiektem 28.04.14, 17:06 Prezes PZM ma pomysł. Raczej warty rozważenia: "Stadion wymaga modernizacji. Musi być bardziej przyjazny dla kibiców - uważa Andrzej Witkowski. Trudno bowiem porównywać komfort oglądania zawodów żużlowych na Motoarenie w Toruniu, Stadionie im. Edwarda Jancarza w Gorzowie do obiektu w Bydgoszczy." Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Czas zamknąć....albo coś zrobić z obiektem 28.04.14, 17:43 dawid.be napisał: >Trudno bowiem porównywać komfort oglądania zawodów żużlowych > na Motoarenie w Toruniu, Potęga Morska wszystko ma największe, nawet idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Re: Czas zamknąć....albo coś zrobić z obiektem 28.04.14, 17:51 hassleader napisał: > dawid.be napisał: > > >Trudno bowiem porównywać komfort oglądania zawodów żużlowych na Motoarenie w Toruniu, > > Potęga Morska wszystko ma największe, nawet idiotów. Czytanie ze zrozumieniem ZERO. Owszem ja napisałem, ale powiedział to prezes PZM. Taka subtelna różnica. Link gratis: sjp.pwn.pl/slownik/2576503/subtelny A tak btw, to śmiecisz w wątku jak naubyd na toruńskim forum. I mimo wszystko EOT, albo dam ci ignora... (powstrzymałem się od epitetu). (Weź pigułkę!) Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Re: Czas zamknąć....albo coś zrobić z obiektem 28.04.14, 17:56 Pan Jerzy Kanclerz niską frekwencję przepowiadał przed GP: www.sportowefakty.pl/zuzel/434616/jerzy-kanclerz-w-bydgoszczy-nie-dopisza-kibice Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Inna bajka to ceny biletów 28.04.14, 18:34 Prawie stówa na najgorsze miejsce i prawie 2 stówy za nieco lepsze, to porażka. O trybunie głównej za 6 STÓW! nie wspomnę. Tomek olał GP, Emil też. Spada ranga zawodów jakby nie patrzeć. Byłyby bilety po 30-70 zł (no może do 100 zł) to byłoby mimo wszystko 2 razy więcej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka monolog 29.04.14, 06:11 To się nagadałeś sam ze sobą tylko, że nikogo nie wciągnąłeś w tę dyskusję, wątpię aby ktoś czytał te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Re: monolog i nie tylko 29.04.14, 17:00 johnyflaszka napisał: > To się nagadałeś sam ze sobą.... Masz rację, że niestety sam ze sobą. Wulgarne wpisy zostały usunięte, a nikt jakoś dyskusji nie chciał podjąć. Ja wiem, że nie ma się czym chwalić, że na GP była klapa organizacyjna, ale liczyłem, że da się na ten temat wymienić parę zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Miejmy nadzieję 05.05.14, 18:32 Miejmy nadzieję, że DPŚ nie będzie taką klapą jak GP. naubyd zapraszał na zawody, ale chyba się nie skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: To juz pewne 05.05.14, 22:10 GP na tej kupie smieci było rozgrywane ostatni raz. I nie dlatego ,ze ten "obiekt XXI wieku " się rozsypuje,ale z uwagi na gigantyczne straty jakie poniosłow miasto i klub Polonia. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś