pinokioooooooooooooooooooooooo 25.08.04, 12:14 Kto ma coś naprawdę do powiedzenia- zapraszam na ten wątek. Może być o wszystkim. Ale musi to być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nymfomanka Re: sama 25.08.04, 12:49 Dzis kupiłam sobie szkła kontaktowe. Wszystko wyglada inaczej niż w pingielkach - jest bardziej kolorowe i trójwymiarowe. Ciekawe, czy uda mi się je wieczorem zdjąć. W końcu zobaczyłam, jak wygladam naprawdę, czyli bez okularów ;) dziwnie bardzo dziwnie ale nie jestem szczególnie rozczarowana ;) wieczór spędzę najprawdopodobniej przed lusterkiem - pól przyglądając się własnej facjacie a drugie pół - starając się te cudeńka zdjać. thx G., że mieszkam kilkaset metrów od szpitala. Pani doktor na pożegnanie pouczyła mnie, że okulistyka w Bizielu mieści się na szóstym piętrze ;) tia... | wiosna 5/8/2003 11:00:08 PM [+] | Odpowiedz Link Zgłoś
fool_vypas Re: sama prawda 25.08.04, 12:50 mam dziub i nie zawacham się go urzyć Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: sama prawda 25.08.04, 12:52 wtorek c.d. cycu ma mature staralam sie cokolwiek jej pomoc, tylko dziewczynisko glupie zadawalo dziwne pytania, typu: czy wergiliusz napisal eneide? ja na ten temat wiem mniej wiecej tyle, ze Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: sama prawda 25.08.04, 20:27 gdy na forum zaczynałem sam ze sobą rozmawiałem tera mie zżera kariera wybrałem ere vlepkera era vlepkera nie bede w środkach przebierał ere vlepkera nie warto ze mną zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: sama prawda 25.08.04, 20:28 -a jak mialem przeklnac ? " DO KURWY " ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: sama prawda 25.08.04, 20:38 znowu sie najwpieprzalam jak dziki osiol hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś