radca 25.08.04, 18:31 bo cos ostatnio WSN zaczyna mi ublizac radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vviosna Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:35 Co za róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:36 czyli pani JOANNA nie przebiera juz srodkach ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:06 radca napisał: > czyli pani JOANNA nie przebiera juz srodkach ? > > radca btw wisi mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
zezkaczan Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:37 hhhhhhhhhhhhhhhhh Witaj grubciu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:38 i pomyslec,ze ja - ja caly czas bronilem i stawalem w jej obronie radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:39 Ktoś cię o to prosił? Miałeś w tym jakiś CEL? hhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:45 vvsn napisała: > Ktoś cię o to prosił? > Miałeś w tym jakiś CEL? > > hhhhhhhhhhhhh - nikt mnie o to nie prosil i nie mialem absolutnie zadnego celu poprostu bylo mi nieprzyjemnie czytac - takich zmasowanych atakow na osobe - wydajaca sie byc uczciwa i inteligentna. Jak widze - gdy juz nie ma kogo atakowac - zaczyna teraz mnie radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:47 radca napisał: > vvsn napisała: > > > Ktoś cię o to prosił? > > Miałeś w tym jakiś CEL? > > > > hhhhhhhhhhhhh > > - nikt mnie o to nie prosil i nie mialem absolutnie zadnego celu > > poprostu bylo mi nieprzyjemnie czytac - takich zmasowanych atakow na osobe - > wydajaca sie byc uczciwa i inteligentna. > > Jak widze - gdy juz nie ma kogo atakowac - zaczyna teraz mnie > > radca Zaczyna, to skleroza doskwierać a "andrzeja.kanieckiego" to juz tutaj nie było? admin chyba jasno ci wytłumaczył? hhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn podryw? 25.08.04, 18:46 radca napisał: > i pomyslec,ze ja - ja caly czas bronilem i stawalem w jej obronie > > radca Ha! pewnie sobie upatrzyleś łatwy podryw co? Pięćdziesiątka stuknęła i hormony odżyły? Na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: podryw? 25.08.04, 18:47 vvsn napisała: > radca napisał: > > > i pomyslec,ze ja - ja caly czas bronilem i stawalem w jej obronie > > > > radca > > Ha! pewnie sobie upatrzyleś łatwy podryw co? > Pięćdziesiątka stuknęła i hormony odżyły? > Na drzewo! - widze,ze odbija nauczycielce na calego radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: podryw? 25.08.04, 18:49 radca napisał: > vvsn napisała: > > > radca napisał: > > > > > i pomyslec,ze ja - ja caly czas bronilem i stawalem w jej obronie > > > > > > radca > > > > Ha! pewnie sobie upatrzyleś łatwy podryw co? > > Pięćdziesiątka stuknęła i hormony odżyły? > > Na drzewo! > > - widze,ze odbija nauczycielce na calego > > radca Podniecają cie nauczycieki? wesole Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: podryw? 25.08.04, 18:51 widze,ze jednak sie nie mylono - co bezczelnosci WSN radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciomski Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:45 radca napisał: > bo cos ostatnio WSN zaczyna mi ublizac > > radca• KUMU VLEPIĆ KOMU NIE IDE DO DOMU tyciomski 25.08.2004 18:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując gdy na forum zaczynałem sam ze sobą rozmawiałem tera mie zżera kariera wybrałem ere vlepkera era vlepkera nie bede w środkach przebierał ere vlepkera nie warto ze mną zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
zezkaczan Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:46 moja 18-letnia siostra rzygala dzis rano. mam nadzieję, że jest w ciąży. wtedy w domu pojawi się małe, spasione różowe, pachnące (no, nie zawsze...;), tłuste, śliczne, nie-moje bobo czyli dzidziuś!!!!!!!!! ale będzie fajnie. chyba ze justyna żre nie wiadomo co - bo z matury probnej dostala celujacy z maty - to chyba nienormaln??? moze przez ta ciaze ;) taki grubasek fajnie by bylo. cyba ze by sie wyprowadzila.. no ale dzidzie moglaby nam zostawic... wtedy bym spala z pieskiem swinka morska i niemowlaczkiem: malym grubym rozowym. ale jestem pojebana, co ;) | wiosna 4/2/2003 07:47:57 PM [+] | Odpowiedz Link Zgłoś
tyciomski Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:54 l_jane napisała: > wsn - "prowokatorka"? ;p KUMU VLEPIĆ KOMU NIE IDE DO DOMU Autor: tyciomski Data: 25.08.2004 18:38 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- gdy na forum zaczynałem sam ze sobą rozmawiałem tera mie zżera kariera wybrałem ere vlepkera era vlepkera nie bede w środkach przebierał ere vlepkera nie warto ze mną zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:56 l_jane napisała: > wsn - "prowokatorka"? ;p Uważaj kobieto, bo cie radca "w obrone wezmie" zeby "stanac" hhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:54 ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:57 ted.allrightsreserved napisał: > ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) - eeeeeeeeech ((((((((: co sie dzieje do konia ? jeszcze troche - to nie bedzie mozna podyskutowac , juz sie nie moge polapac w tym calym " cyrku" radca Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:59 radca napisał: > co sie dzieje do konia ? > radca Właśnie, "do konia" ;( Co się tu dzieje???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:00 radca napisał: > - eeeeeeeeech ((((((((: > > co sie dzieje do konia ? Jasne. Spadaj do konia. Przecież lubisz oborowych? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:01 radca napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) > > - eeeeeeeeech ((((((((: > > co sie dzieje do konia ? > nie wzywaj arka na daremno > jeszcze troche - to nie bedzie mozna podyskutowac , juz sie nie moge polapac w > tym calym " cyrku" > czy juz dojrzales roznice miedzy wsn a vvsn (v v s n) zbyt nerwowo reagujesz Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:02 ted.allrightsreserved napisał: > zbyt nerwowo reagujesz Nerwy, czy emocje, "do konia"?! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:13 l_jane napisała: > ted.allrightsreserved napisał: > > > zbyt nerwowo reagujesz > > Nerwy, czy emocje, "do konia"?! -a jak mialem przeklnac ? " DO KURWY " ??? lepiej bylo bardziej grzecznosciowo i nie chcialem sie tak ....... wyrazac ale coz..... zlosliwcy tego forum - jak KORNIKI beda dalej atakowac radca Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:15 radca napisał: > -a jak mialem przeklnac ? > " DO KURWY " ??? > radca Ależ, Radco, to przekleństwo jest wystarczająco wyważone. Nie denerwuj się. Odchamiamy sie przy Tobie. Dziękujemy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:16 radca napisał: >a jak mialem przeklnac ? >" DO KURWY " ??? tak lepiej to cie ukazuje w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:20 Gość portalu: Ted® napisał(a): > radca napisał: > > >a jak mialem przeklnac ? > >" DO KURWY " ??? > > tak lepiej > to cie ukazuje w pełni -mylisz sie, nie uzywam takich przeklenstw , a jest to powszechnie znane slowo na zachodzie i to kojarzy sie od razu z naszymi rodakami przykre radca Odpowiedz Link Zgłoś
radciak Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:27 radca napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > radca napisał: > > > > >a jak mialem przeklnac ? > > >" DO KURWY " ??? > > > > tak lepiej > > to cie ukazuje w pełni > > -mylisz sie, nie uzywam takich przeklenstw , a jest to powszechnie znane slowo > na zachodzie i to kojarzy sie od razu z naszymi rodakami > > przykre > > radca jaka to słodka chwila odróżnić mędrca od debila - radca zalogowany, nie odróżnia złotka od pozłotka : 1.bo nie chce 2.bo nie chce 3.bo nie chce tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa koszt : autorytet + vat Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:18 l_jane napisała: > Znów "klocki"? ;p nie moja kochana vvsn i vvsn - tu nawet radca zobaczy różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
radciak Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:29 radca napisał: > l_jane napisała: > > > ted.allrightsreserved napisał: > > > > > zbyt nerwowo reagujesz > > > > Nerwy, czy emocje, "do konia"?! > > -a jak mialem przeklnac ? > " DO KURWY " ??? > > lepiej bylo bardziej grzecznosciowo i nie chcialem sie tak ....... wyrazac > > ale coz..... zlosliwcy tego forum - jak KORNIKI beda dalej atakowac > > radca NIGDY NIKT NIE BĘDZIE ATAKOWAŁ P R A W D Z I W E G O R A D C Y .PROWOKATOROM MÓWIMY : ZYG...ZYG...MARCHEFKA Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:10 ted.allrightsreserved napisał: > radca napisał: > > > ted.allrightsreserved napisał: > > > > > ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) > > > > - eeeeeeeeech ((((((((: > > > > co sie dzieje do konia ? > > > nie wzywaj arka na daremno > > > jeszcze troche - to nie bedzie mozna podyskutowac , juz sie nie moge pola > pac w > > tym calym " cyrku" > > > > czy juz dojrzales roznice miedzy wsn a vvsn (v v s n) > zbyt nerwowo reagujesz > > - nie bardzo zalapuje te roznice, ale wierze Ci na slowo Tedzie radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:14 radca napisał: > nie bardzo zalapuje te roznice, ale wierze Ci na slowo Tedzie pojmuje, że może to ciebie przerastać Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 20:02 radca napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) > > - eeeeeeeeech ((((((((: > > co sie dzieje do konia ? > > jeszcze troche - to nie bedzie mozna podyskutowac , juz sie nie moge polapac w > tym calym " cyrku" > > radca Zjezdzaj dziadu. "cmok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:57 ktory to juz raz dajesz sie nabrac na wsn i vvsn, wytez wzrok ;)) Zresztą, spadaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
tyciomski Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 18:58 radca napisał: > bo cos ostatnio WSN zaczyna mi ublizac > > radca • KUMU VLEPIĆ KOMU NIE IDE DO DOMU tyciomski 25.08.2004 18:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując gdy na forum zaczynałem sam ze sobą rozmawiałem tera mie zżera kariera wybrałem ere vlepkera era vlepkera nie bede w środkach przebierał ere vlepkera nie warto ze mną zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
radciak Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:11 radca napisał: > bo cos ostatnio WSN zaczyna mi ublizac > > radca VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN VVSN WSN nie ma rady nikomu dziś nie można wierzyć na oko; ciekawym kto to jest radca logowany? oczy poszły na tany? Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 19:46 taki blog to ogolnie fajna rzecz. można sobie gadać do siebie ile się chce ;) szkoda ze nie mam w domu neta, bo w srodku nocy najlepiej sie czlowiekowi mysli, ale nawet o 18 slowotok u mnie jak niagara | wiosna 3/27/2003 06:02:07 PM [+] | www.geocities.com/quczi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy WSN - to WIOSNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:05 Wisi mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 20:21 Nowa Dieta-Cud, zwana Dieta Przedszkolaków. Prawdopodobnie zwróciłyście uwagę na fakt, że większość trzylatków jest szczupła. Teraz przepis na ich sukces w tej dziedzinie staje się dostępny dla wszystkich w tej oto nowej diecie. Wskazana jest konsultacja z lekarzem przed jej rozpoczęciem, w przeciwnym wypadku, będziesz musiała się z nim zobaczyć po jej zakończeniu, tak czy inaczej. Powodzenia! DZIEŃ PIERWSZY.. Śniadanie: Jajecznica z jednego jajka, jedna grzanka z dżemem z winogron. Zjedz dwa kęsy jajecznicy, przy pomocy palców, zrzuć resztę na podłogę. Jeden raz ugryź grzankę, następnie rozsmaruj dżem po swojej twarzy i obrusie. Drugie Śniadanie: Cztery woskowe kredki (dowolnego koloru), garść ziemniaczanych chipsów, i szklanka mleka (3 łyki tylko, resztę proszę rozlać). Obiad: Suchy patyk, dwie groszówki i jedna złotówkę, cztery łyki rozgazowanego Sprite'a. Zagryzka przed snem: Rzuć grzankę na podłogę w kuchni. DZIEŃ DRUGI.. Śniadanie: Podnieś z podłogi wczorajszą, wyschniętą grzankę i zjedz ją. Wypij pół butelki wyciągu z wanilii albo jedną buteleczkę farbki do kolorowania jedzenia. Drugie Śniadanie: Połowę szminki w jaskrawym różowym kolorze i garść suchego psiego jedzenia, jedną kostkę lodu, jeśli masz na to ochotę. Popołudniowa przekąska: Liż tak długo lizaka aż zrobi się klejący, zabierz na dwór upuść do piasku. Podnieś i liż tak długo aż zrobi się czysty. Wtedy wnieś go do domu z powrotem i upuść na dywan. Obiad: Mały kamyk, albo nieugotowane ziarnko grochu, wepchnij do lewej dziurki w nosie. Wylej sok z winogron na ubite ziemniaki, zjedz łyżeczką. DZIEŃ TRZECI.. Śniadanie: Dwa naleśniki z dużą ilością syropu, zjedz jeden, palcami, wetrzyj syrop we włosy. Szklanka mleka, wypij połowę, włóż drugiego naleśnika do reszty mleka w szklance. Po śniadaniu, podnieś wczorajszego lizaka z dywanu i zliż włoski, połóż na siedzeniu najlepszego wyściełanego krzesła. Drugie śniadanie: 3 zapałki, kanapkę z masłem orzechowym i dżemem. Wypluj kilka gryzów na podłogę. Wylej szklankę mleka na stół i wypij siorbiąc. Obiad: Miseczka lodów, garść chipsów, trochę czerwonego ponczu. Spróbuj wyśmiać trochę ponczu przez z nos jeżeli dasz radę. OSTATNI DZIEŃ.. Śniadanie: Ćwiartkę tubki z pastą do zębów (jakiegokolwiek smaku), kawałek mydła, oliwkę, szklankę mleka wlej do miseczki z płatkami kukurydzianymi, dodaj pół szklanki cukru. Gdy płatki zmiękną, wypij mleko, a resztą nakarm psa. Drugie Śniadanie: Zjedz okruszki chleba z podłogi w kuchni i dywanu w pokoju gościnnym. Znajdź lizaka i zjedz go do końca. Obiad: Połóż spaghetti na grzbiecie psa, włóż klopsy mięsne do uszu. Włóż budyń do soku i wyssij przez rurkę. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 20:23 czyli pani JOANNA nie przebiera juz srodkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: czy WSN - to WIOSNA ? 25.08.04, 20:24 Czterech panów dyskutuje w knajpie o życiu. Po pewnym czasie i kilku wypitych piwach jeden z nich wychodzi do ubikacji, pozostali kontynuują rozmowe Pierwszy: - Bardzo sie bałem, że mój syn będzie niedorajdą. Zaczynał od mycia samochodów. Kiedyś ktoś dał mu szanse, zatrudnił go jako sprzedawce, no i syn sie sprawdził. Sprzedał tyle samochodów, ze po pewnym czasie wykupił firme. Dziś ma tyle pieniędzy, ze kupił swojemu najlepszemu przyjacielowi mercedesa na urodziny. Drugi: - Ja tez sie bałem, że mój będzie nieudacznikiem. Zaczynał jako pomocnik ogrodnika u pewnego handlarza nieruchomościami. Ale ten kiedyś dał mu szanse, syn sie sprawdził i dziś sam obraca tyloma domami i fabrykami, że swojemu najlepszemu przyjacielowi kupił na urodziny wille. Trzeci: - Ja byłem załamany, bo mój syn zaczynał jako sprzatacz w budynku giełdy. Ale ktoś dał mu szanse, syn sie sprawdził i zarobił na giełdzie tyle pieniędzy, że swojemu najlepszemu przyjacielowi dał na urodziny milion dolców. Z toalety wraca czwarty pan. Pozostali wprowadzają go w temat rozmowy, na to ten odpowiada: - Mój syn to kompletny nieudacznik. Zatrudnił sie jako fryzjer i jest nim do dziś, już 15 lat. Co gorsza - lubi chłopców i ma ich całą mase, co raz to jakiś nowy go obściskuje. Ale ma to i swoje dobre strony: jeden taki chłoptaś dał mu na urodziny mercedesa, drugi - wille, a trzeci - milion dolców! Odpowiedz Link Zgłoś