koszalek_opalek 30.08.04, 19:09 Czy ktoś wie, gdzie w Bydgoszczy lub w najbliższej okolicy można kupić tanie bloczki fundamentowe? Oczywiście istotna jest także jakość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 19:12 koszalek_opalek napisał: > Czy ktoś wie, gdzie w Bydgoszczy lub w najbliższej okolicy można kupić tanie > bloczki fundamentowe? Oczywiście istotna jest także jakość. - w kazdej hurtowni budowlanej radca Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 19:17 Domyślam się, że nie dostanę ich w sklepie spożywczym Radco:) Jednak, jak zauważyłem ich ceny są bardzo różne. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 19:20 koszalek_opalek napisał: > Domyślam się, że nie dostanę ich w sklepie spożywczym Radco:) Jednak, jak > zauważyłem ich ceny są bardzo różne. - ale dostaniesz w CASTORAMIE :) fakt,ze ceny sa rozne - to sie zadza radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca najlepiej bezposrednio od producenta 30.08.04, 19:24 mozna negocjowac cene radca Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 19:25 Znalazłem już tańsze niż tam. Po 2.50 Teraz dalej zbijam cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 19:26 koszalek_opalek napisał: > Znalazłem już tańsze niż tam. Po 2.50 Teraz dalej zbijam cenę:) - SUPER :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 22:48 jak znajdziesz tanie suporexy to daj cynka ;))) mam nadzieje, ze beda mi potrzebne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 22:50 vviosna napisała: > jak znajdziesz tanie suporexy to daj cynka ;))) mam nadzieje, ze beda mi > potrzebne;))) - SOLBET radca Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 23:06 Zgadzam się: Solbet. Ale nie u producenta. W hurtowniach mają większe upusty. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: MAM PYTANKO ??!! 30.08.04, 23:11 koszalek_opalek napisał: > Zgadzam się: Solbet. Ale nie u producenta. W hurtowniach mają większe upusty. - tak radca Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: MAM PYTANKO ??!! 31.08.04, 00:27 Moja rada koszalek opalek jak ide cos kupic tutaj w Toronto,zawsze wyciagam z kieszeni gotowke i na oczach sprzedawcy wkladam do 2 kieszeni,mozesz mi wiezyc zawsze zbijam polowe i do tego podatkow nie oplacam poniewaz ogolnie ludzie placa kartami Odpowiedz Link Zgłoś