Gość: lolek IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 12:50 Co sądzicie na temat naturyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 13:15 Nikt nie podejmie tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Naturyzm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:35 Naturyzm OK. Plaże naturystyczne OK. Pływanie na golasa w morzu OK. pzdr:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 13:41 Na jakich plażach bywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Naturyzm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:47 My Fore i Fore bywamy na plażach naturystycznych nad polskim morzem:) czyli Bałtykiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 13:49 My lolek i lolkowa też a najczęściej na Stogach i w Piaskach a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: 194.204.138.* 05.04.02, 14:08 generalnie ok... ale przy calej mojej tolerancji uwazam, ze w pewnych okolicznociach i dla niektorych okazow powinien byc zakazany.. czlowiek moze na zawal umrzec czy obrzydzic sobie pewne widoki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 14:14 Wszystko zależy od tolerancji. Ogólnie rzecz biorąc na tych plażach nikt nikomu w drogę nie wchodzi. Z moją żonką bywamy często i wiadomo są ludzie bardziej i mniej urodziwi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) 05.04.02, 14:15 a czy w związku z tym za piękne wrażenie estetyczne (bo przecież i takie bywają) powinni jakąś opłatę może pobierać?:))) uwielbiam naturyzm, ale we własnym domu.. bo tak po prawdzie to na plaży takowej nie byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 14:19 Jest czego żałować. Naturyzm w domu ok, ale nic nie zastąpi świeżego powietrza i promieni słonecznych padających na niczym nie osłonięte ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: 194.204.138.* 05.04.02, 14:20 no i tu sie temat kaplikuje.. wiadomo wszelako, ze kazdy ma swje indywidualne poczucie estetyki.. w dodatku jest ono zmienne.. oczywiscie sa jakies tam kanony urody ale raczej niespojne i takze ruchome.. chodzi mi o to, ze jak bylam w cieplejszym kraju niz nasz.. na plazy przypadkiem. to bywaly ladne okazy i bywaly panie/panowie w wieku grobo powyzej sredniej i nie bardzo byl to (dla mnie) estetyczny widok.. w ogole to skaplikowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 14:25 #Kasia Byłaś kiedyś na nagiej plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: naturyzm i do soni!! IP: 194.204.138.* 05.04.02, 14:28 czy to juz molestowanie sexualne??? ps. sorrki za prywate.. sonia slonko jezeli zablokowalas mnie jako nadawce to nie odpisze Ci na maile!!! bo niby jak? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: naturyzm i do soni!! IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 14:31 Tylko pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: naturyzm i do soni!! IP: 194.204.138.* 05.04.02, 14:36 hmmm.. trudno odpowiedziec.. po za tym, ze pytanie oczywiscie tendencyjne.. a tak wlasciwie jaki jest temat watku?? co sadzimy tak a nie czy bylismy..? :) wiec przechodzilam obok takiej plazy w kraju cieplejszym niz polska.. wlasnych doswiadczen brak.. jezeli chcesz mi pisac o tym, ze to wspaniale uczucie to od razu uprzedzam, ze Ci wierze.. ale moje poczucie estetyki i tak jest jakies takie niedopieszczone w poblizu pan z hmmm obwislymi piersiami... nie watpie, ze wygrzewanie sie nago na goracym piasku w letnim wiaterku od morza moze byc szalenie interesujace i nowych, milych doznan dostaczac ale i tak powinno byc zabronione dla niektorych.. po za tym ludzie sa rozni... i co niektorzy moga korzystac inaczej z takowych plaz.. ps. srednio lubielezec plackiem na plazy.. wlasciwie to nie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plucjusz Re: zlosliwosc rzeczy martwych (?) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 01:44 Naturyzm nie polega na przygladaniu sie nagosci innych naturystow, a wiec czyjes wrazenia estetyczne lub antyestetyczne (a tym bardziej erotyczne lub nieerotyczne) sa przykladem calkowitego materii pomieszania. Osobiscie bardzo lubie naturyzm i nagosc wiec oddaje im sie zawsze kiedy pogoda i okolicznosci przyrody sprzyjaja. Polecam jako odtrutke na kwasy codziennosci. Odpowiedz Link Zgłoś
arturek26 Re: Naturyzm 08.04.02, 10:35 Naturyzm jak najbardziej ok. Nie ma nic piekniejszego od calkowitego wyzwolenia sie z materialowej okupacji, ktora na co dzien zabezpiecza nasze cialo przed drugim czlowiekiem. Nad Baltykiem sda piekne plaze, wspaniali ludzie, czaami zdaza sie jakis motloch nie potrafiacy docenic swobody wyboru ale coz. Podobno na Bornholmie sa niezle plaze nudystow. Byl ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Naturyzm IP: 213.77.78.* 08.04.02, 11:32 Chcialem tylko wyjasnic, ze Lolek, czyli ja przez duze "L" nie interesuje sie naturyzmem :), bo widze ze jest tez lolek przez male "L". Dziekuje za uwage i zycze milego opalania sie, lolku. Tylko uwazaj, zeby Tobie jakies sloneczne plamy od tego opalania nie powyskakiwaly tu i owdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Naturyzm 08.04.02, 12:47 Chciałem kiedyś zostać podglądaczem,naprawdę. Ale jak uświadomiłem sobie, że tam leżą nie tylko kobiałki... to hmm - zwątpiłem. Naturyzm ok., ale nie w tłumie. Bo to sięęę kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 12.04.02, 09:04 Bywa ktos na Stogach w Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 09:14 Nie ma zwolenników nagiego opalania? Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Naturyzm 15.04.02, 14:24 A nad Koronowskim Zalewem to już nikt gołej dupci nie pokaże ??? Halo !! Bydgoszczanie kochani !! O lokalny koloryt zadbajmy !! Co powiecie na public obnażenie się....?? Nagle... Bez skrupułów i żenady...?? Sezon blisko..., natłuszczajcie ciałka żywo !! Hi,hi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 15:04 A gdzie można nad Zalewem Koronowskim poopalać się na golasa? Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Naturyzm 15.04.02, 15:51 Cóż..., odpowiedź jest tylko jedna: wszedzie tam, gdzie bedziesz miał ochotę zdjąć gatki !! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 15:55 No cóż ? Ja i moja połowa bez problemu. Ale ludziska sa dziwni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 16:01 Ninaa, a może się przyłączysz? Odpowiedz Link Zgłoś