Dodaj do ulubionych

co z IKEA ?

IP: 195.85.209.* 21.09.04, 14:49
W Bydgoszczy na terenie bylego rometu miała stanąć IKEA, minęly 2 lata
szwedzki inwestor wyburzyl budynki i nic poza tym... Kiedy przy fordonskiej
stanie IKEA???
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Nigdy? [bt] 21.09.04, 16:03
      • Gość: maciej Re: Nigdy? [bt] IP: 213.77.40.* 21.09.04, 16:22
        Ostatnie wiesci niosa, ze ikea chce budowac swoje markety w innej formule.
        Pierwszy taki ma powstac w Bydgoszczy. Aktualnie trwaja prace projektowe,
        troche cierpliwosci. To jeszcze nic, ale znaleziono inwestora na AquqPark!!!
        ps. jest to na razie wielka tajemnica. Kostek chce zaskoczyc wszystkich w
        bydgoszczy!!!
        • Gość: iz Re: Nigdy? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:23
          pewnie tak jak z uniwerkiem, politechnika i Tor-Bydem?
          dzieki za takie zaskoczenie!
          • Gość: Yaraz Re: Nigdy? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:49
            A Pomorska pisala ze Aquapark powstanie w Solcu Kujawskim:>
            • Gość: bydgoszczanin Re: Nigdy? [bt] IP: 212.122.214.* 22.09.04, 00:19
              budynki wyburzono w ubiegłym roku. są dwie sprawy jedna to podłaczenie terenu
              IKEI do istniejącego "ślimaka" pod fordońską, a drugi znacznie powazniejszy i
              to dotyczyz kierwonictwa IKEA POLSKA jaki charakter ma mieć ten hipermarket.
              wycofać to się raczej nie wycofaja - chyba że sprzedadzą teren komuś innemu
              • Gość: zab Re: Nigdy? [bt] IP: *.torun.mm.pl 22.09.04, 00:23
                Ikea bedzie w Toruniu.
                • Gość: bydgoszczanin Re: Nigdy? [bt] IP: 212.122.214.* 22.09.04, 00:39
                  pozyjemy zobaczymy
                • Gość: maciej Re: Nigdy? [bt] IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:36
                  Oczywiscie, w Toruniu!!!!
                  ps. kurna jaki to zakompleksiony narodzik!!!!
    • Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 01:08
      Jak bedzie IKEA w Toruniu to nikt z Bydgoszczy nie bedzie kupowal i splajtuje:P
      • Gość: 30 Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:34
        Nie zgadzam się z Tobą. Niech już ta IKEA będzie już nawet w Toruniu! Zawsze to
        bliżej niż Gdańsk i Poznań. Łatwiej z transportem itd. A jak wątpisz, że ten
        market się tam utrzyma to jedź kiedyś do Torunia chociażby w sobotę i z
        pewnością spotkasz tam wielu swoich znajomych z Bydzi na zakupach... Pozdro!
        • Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:30
          Torunczyk sie wpisal:P IKEA bedzie w Bydgoszczy
        • Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:31
          Pozatym to ja zawsze widze Torunczykow w Bydgoszczy na zakupach w
          Auchan,Galerii lub Tesco:p
          • Gość: maciej Re: co z IKEA ? IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:39
            I tylu ich w multikinie!!!Niedlugo beda miec swoje i cale szczescie.
        • Gość: maciej Re: co z IKEA ? IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:38
          Po co jechac do Torunia na zakupy? Mamy tyle marketów, ze absolutnie nie ma to
          sensu.
          • Gość: Marian Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:58
            cos mi nie gra macieju.
            o ile mi wiadomo to projekt jest gotowy od dwoch lat.wlasnie projekt wg nowej
            formuły.czy sugerujesz ze powstaje nowy projekt wg jakiejs jeszcze nowszej
            formuly?
            :-)
            • Gość: Gall Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:07
              Z tego co czytałem w Rzepie, to generalnie IKEA wstrzymała inwestycje w Poslce
              (tylko kończą rozpoczete obiekty). Na resztę przyjdzie czas.
              Mam nadzieję, że po kilku latach Bydgoszczanie będą mogli wejść do IKEI, by
              podziwiać i nabywcać meble zrobione min. w Świeciu i okolicach (Adriana,
              tapicerki) i przez stolarzy z Bydgoszczy i okolic (meble drewniane).

Pozdrawiam
              Gall
              • Gość: Yaraz Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:52
                Teraz ciągle u Chińczyków budują tylko:/ A co z Carrefourem i Kauflandem?
                • grom3 czy warto klocic sie o gowno 23.09.04, 02:42
                  Szanowni panstwo w IKA mozna tylko kupic pospolite gowna ,mam kolo swojego domu
                  IKA od 4 lat bylem moze tam dwa razy kupilem tylko swieczki i lampki do
                  wina.Zadnych mebli tam bym nie kupil .Rozawala sie to gowno po paru
                  miesiacach,moi znajomi pokupowali meble i inne wyroby z IKA i twierdza ze dali
                  sie nabrac.Czy nie ma juz Polskich wyrobow do kupienia,ja w Toronto kupuje
                  kapuste wyroby czekoladowe ryby w puszkach mieso w puszkach krysztaly firany
                  ogorki konserwowe itd,jak widzicie wspieram przez to Polskie firmy i zarazem
                  macie prace a wy sie klocicie o gowna oferowane w IKA Pozdrawiam
                  • Gość: Marian Re: czy warto klocic sie o gowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:21
                    alez w ikei sa wlasnie polskie rzeczy do kupienia :-)
                    • Gość: Jarek Re: czy warto klocic sie o gowno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:08
                      W większości to są wietnamskie i chińszczyzna,trochę miejscowego badziewia i to
                      wszystko.Większy wybór jest w innych sklepach meblowych,ale trudno żeby wszyscy
                      mieli takie same gusty,jeżeli są chętnie do kupowania w IKEI to nich powstaje.
    • czwarty.wymiar IKEA to graciarnia 23.09.04, 19:35
      Oprócz paru pierdół nic tam ciekawego nie ma. Jak dla mnie, to mogą jej nie
      budować wcale.
      • Gość: agnieszka Re: IKEA to graciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:16
        ale ja lubie te pierdolki i nie moge doczekac sie, kiedy u nas bedzie ikea.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka