Gość: robert- wyzyny IP: 195.85.209.* 21.09.04, 14:49 W Bydgoszczy na terenie bylego rometu miała stanąć IKEA, minęly 2 lata szwedzki inwestor wyburzyl budynki i nic poza tym... Kiedy przy fordonskiej stanie IKEA??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Nigdy? [bt] IP: 213.77.40.* 21.09.04, 16:22 Ostatnie wiesci niosa, ze ikea chce budowac swoje markety w innej formule. Pierwszy taki ma powstac w Bydgoszczy. Aktualnie trwaja prace projektowe, troche cierpliwosci. To jeszcze nic, ale znaleziono inwestora na AquqPark!!! ps. jest to na razie wielka tajemnica. Kostek chce zaskoczyc wszystkich w bydgoszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: Nigdy? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:23 pewnie tak jak z uniwerkiem, politechnika i Tor-Bydem? dzieki za takie zaskoczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Nigdy? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:49 A Pomorska pisala ze Aquapark powstanie w Solcu Kujawskim:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Nigdy? [bt] IP: 212.122.214.* 22.09.04, 00:19 budynki wyburzono w ubiegłym roku. są dwie sprawy jedna to podłaczenie terenu IKEI do istniejącego "ślimaka" pod fordońską, a drugi znacznie powazniejszy i to dotyczyz kierwonictwa IKEA POLSKA jaki charakter ma mieć ten hipermarket. wycofać to się raczej nie wycofaja - chyba że sprzedadzą teren komuś innemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zab Re: Nigdy? [bt] IP: *.torun.mm.pl 22.09.04, 00:23 Ikea bedzie w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Nigdy? [bt] IP: 212.122.214.* 22.09.04, 00:39 pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nigdy? [bt] IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:36 Oczywiscie, w Toruniu!!!! ps. kurna jaki to zakompleksiony narodzik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 01:08 Jak bedzie IKEA w Toruniu to nikt z Bydgoszczy nie bedzie kupowal i splajtuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30 Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:34 Nie zgadzam się z Tobą. Niech już ta IKEA będzie już nawet w Toruniu! Zawsze to bliżej niż Gdańsk i Poznań. Łatwiej z transportem itd. A jak wątpisz, że ten market się tam utrzyma to jedź kiedyś do Torunia chociażby w sobotę i z pewnością spotkasz tam wielu swoich znajomych z Bydzi na zakupach... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:30 Torunczyk sie wpisal:P IKEA bedzie w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:31 Pozatym to ja zawsze widze Torunczykow w Bydgoszczy na zakupach w Auchan,Galerii lub Tesco:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: co z IKEA ? IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:39 I tylu ich w multikinie!!!Niedlugo beda miec swoje i cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: co z IKEA ? IP: 62.244.137.* 22.09.04, 10:38 Po co jechac do Torunia na zakupy? Mamy tyle marketów, ze absolutnie nie ma to sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:58 cos mi nie gra macieju. o ile mi wiadomo to projekt jest gotowy od dwoch lat.wlasnie projekt wg nowej formuły.czy sugerujesz ze powstaje nowy projekt wg jakiejs jeszcze nowszej formuly? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:07 Z tego co czytałem w Rzepie, to generalnie IKEA wstrzymała inwestycje w Poslce (tylko kończą rozpoczete obiekty). Na resztę przyjdzie czas. Mam nadzieję, że po kilku latach Bydgoszczanie będą mogli wejść do IKEI, by podziwiać i nabywcać meble zrobione min. w Świeciu i okolicach (Adriana, tapicerki) i przez stolarzy z Bydgoszczy i okolic (meble drewniane). Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: co z IKEA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:52 Teraz ciągle u Chińczyków budują tylko:/ A co z Carrefourem i Kauflandem? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 czy warto klocic sie o gowno 23.09.04, 02:42 Szanowni panstwo w IKA mozna tylko kupic pospolite gowna ,mam kolo swojego domu IKA od 4 lat bylem moze tam dwa razy kupilem tylko swieczki i lampki do wina.Zadnych mebli tam bym nie kupil .Rozawala sie to gowno po paru miesiacach,moi znajomi pokupowali meble i inne wyroby z IKA i twierdza ze dali sie nabrac.Czy nie ma juz Polskich wyrobow do kupienia,ja w Toronto kupuje kapuste wyroby czekoladowe ryby w puszkach mieso w puszkach krysztaly firany ogorki konserwowe itd,jak widzicie wspieram przez to Polskie firmy i zarazem macie prace a wy sie klocicie o gowna oferowane w IKA Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: czy warto klocic sie o gowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:21 alez w ikei sa wlasnie polskie rzeczy do kupienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: czy warto klocic sie o gowno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:08 W większości to są wietnamskie i chińszczyzna,trochę miejscowego badziewia i to wszystko.Większy wybór jest w innych sklepach meblowych,ale trudno żeby wszyscy mieli takie same gusty,jeżeli są chętnie do kupowania w IKEI to nich powstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar IKEA to graciarnia 23.09.04, 19:35 Oprócz paru pierdół nic tam ciekawego nie ma. Jak dla mnie, to mogą jej nie budować wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: IKEA to graciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:16 ale ja lubie te pierdolki i nie moge doczekac sie, kiedy u nas bedzie ikea. Odpowiedz Link Zgłoś