Dodaj do ulubionych

KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:51
NO coz... Piosenka "wstan blebleble" bardzo drazni moje zmysly. Tymczasem z upodobaniem formacja ja spiewajaca jest lansowana przez TVP. Zreszta inne ich "przeboje" nie sa lepsze (wystarczy wspomniec "Przyjaciel potrzebny od zaraz" klanowej Oli) ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomcio Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:53
      Tak bardzo drażni Twoje uszka? Mnie nie tak bardzo, ujdzie w tłoku.
      Pozdr.
    • Gość: aasa Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:40
      zgadzam sie z Toba w 100%!!! moze widzialas dzisiejszy "koncert" ich troje w
      tv? Bardzo podobal mi sie ten niezauwazalny;) playback...zenada!!
    • Gość: aneta Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:06
      taka klapa to chyba nie jest skoro wiekszosci Polakom poza weronikom sie podoba.
      Moze jak by byla na koncercie w toruniu to by sie przekonala, ze caly Tor-Tor
      byl wypelniony po brzegi.
      • Gość: Weronika Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:15
        Komercja i tyle!!!! jak dla mnie to sa pozerzy!!!
        • krotoss Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 06.08.01, 11:40
          Komercja i znow usilne promowanie przez TVP tak jak bylo w przypadku pewnej
          kapeli z czeska pania w skladzie.

KroTosS
          • Gość: mih Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: 213.77.40.* 11.08.01, 14:04
            pamietam ten kabarecik kiedys promowany w tv bydgoszcz smich ale czasy sie
            zmieniaja ludowo czerwoni rzadza w tv to brakuje miejsca dla wyzszych progow
            kulturowych
            • Gość: scoopa Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 15:08
              KLAPA TO MAŁO POWIEDZIANE TO .... A SZKODA SŁOW MARNOWAĆ, PODOBNIE JAK WSZSTKIE
              PRZEBOJE LANSOWANE PRZEZ TVP....O KAI PASCHALSKIEJ TEZ NIE WSPOMNE BO ZAL MI JEJ
    • .sonia. Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 28.08.01, 00:52
      Może i klapa, ale biletów już nie ma:)
      • .weronika. Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 28.08.01, 01:51
        A Tobie Soniu sie podobaja?
        Mnie jeszcze dodatkowo dobilo to, ze w teledysku do piosenki "a wszystko to, bo
        ciebie kocham", czy jakos tak, sa wystylizowani na punkow... Kurcze, niech beda
        kiczowatymi pozerami, ale niech chociaz punkow zostawia w spokoju! To dla mnie
        juz przegiecie.
    • Gość: adaś Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:34
      Ciekaw jeste kogo trzeba za jaja powiesić. Ten zespół to nie jest klapa - to
      jest skandal, a tego co ciężką kasę zgarnia za ich propowanie na wszystkich
      antenach w radiu i tv do sądu powinno się podać!
      Sierockiego też - to głuchy bałwan, który o muzece nia ma pojęcia.
      • Gość: De Long Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: 209.242.141.* 14.09.01, 18:34
        Zeby nie bylo watpliwosci - nie myslcie ze jestem fanem Ich Troje. Sadze jednak, ze niepotrzebnie
        wylewacie pomyje na ten zespol. Nie jest wysokich lotow, ale nagrywa przeboje. Piosenki, ktore nuci
        taksowkarz, sklepowa, uczennica gimnazjum i nauczycielka.
        I to wszystko.
        Media przez jakis czas udawaly, ze Ich Troje nie istnieja. To dopiero bylo smieszne.
        pozdro
        • krotoss Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 15.09.01, 17:54
          tylko ze gdyby nie media i ich usilna promocja ich3 taksowkarz , sklepowa itd.
          nie znali by i nie nucili tych piosenek a tak na sile wpychaja nam w ucho tanie
          kawalki...

KroTosS
          • .weronika. Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 17.09.01, 18:50
            Racja, racja!
            Chodzi o to, ze poziom wszechobecnej kultury masowej jest zenujacy. I ma w tym
            swoj niemaly udzial TVP, ta "niekomercyjna" telewizja.
            • krotoss Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 17.09.01, 19:10
              .weronika. napisał(a):

> Racja, racja!
              > Chodzi o to, ze poziom wszechobecnej kultury masowej jest zenujacy. I ma w tym
              > swoj niemaly udzial TVP, ta "niekomercyjna" telewizja.

Tak ona jest publiczna czyli publicznie uprawia komercje mowiac iz taka nie
              jest...

KroTosS
          • Gość: kola Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE IP: 10.10.70.* 17.09.01, 21:00
            Rozumiem, ze mozna powybrrzydzac, ale trzeba szczerze powiedziec, że Ich3 to
            nie discopolo, Wiec z dwojga zlego...
            • .weronika. Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 17.09.01, 22:52
              Kola!
              Zaczynasz rozumowac jak politycy;)
              • .weronika. Re: KLAPA LATA, CZYLI ICH TROJE 17.09.01, 22:53
                Dzisiaj na Zetce debatowali o podatkach i ciagle potkreslali, ze, bidacy, musza
                wybierac miedzy dzumą a cholarą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka