Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: zimne piwo 12.04.02, 21:29 dwa poprosze na poczatek... da.lykniem-bo-znikniem.killa Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: zimne piwo 12.04.02, 21:51 ... ja tak.. Małe.., do tegoz boczku... Mniamm raz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: zimne piwo IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 11:32 ....i obowiazkowo z pianka... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: zimne piwo 13.04.02, 13:43 Ja wolę bez pianki... Najlepiej czeskie... Ale jak mnie gardło ostatnio bolało, to ciepłe piłem w ramach terapii p/gorączkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: zimne piwo 13.04.02, 16:24 Praca i samochód sprawiają , że nie zostanę alkoholikiem. Kurde nawet odpowiedzialny obywatel ze mnie wyrósł. No ale każdy co uczył się czytać na kapitanie Żbiku i Klossie taki się staje. Zalecajcie swoim dzieciom te pożyteczne lektury, dzięki którym poznają złoty środek i smakoszami, a nie nałogowcami zostaną. Następne piwo jutro wieczorem....Poprzednie w środę .... Odpowiedz Link Zgłoś