Gość: Gall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:41 tiny.pl/h5d Koniecznie z muzyczką Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: Przed weekendem 24.09.04, 18:02 Gość portalu: Gall napisał(a): > tiny.pl/h5d > Koniecznie z muzyczką > Pozdrawiam > Gall od razu mi się zachciało spędzić weekend w górach.mam blisko.się zobaczy.ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąsak Re: Przed weekendem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:40 O! I to jest to czego dziś mi było trzeba - moja kropka nad "i". ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Zimno, kurde, zimno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:56 Gość portalu: Gall napisał: > tiny.pl/h5d > Koniecznie z muzyczką > Pozdrawiam > Gall :-))))))), fajne mam tez dwa inne skojarzenia: - oj, tak na nartach sobie pojezdzic, ehhh - zimno mi jest, bo nie grzeja w kaloryferach; trzeba czekac, az ktos rzuci haslo, a na razie chyba kupie rekawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Przed weekendem 25.09.04, 21:49 a ja juz to wklejalam ;) ale milo, ze przypomniales ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Przed weekendem 25.09.04, 21:51 images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=pozdrowienia%20dla%20Galla%20sle%20wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Przed weekendem 25.09.04, 21:54 hi hi jak w matrixie nie trzeba wchodzic bo wiadomo co pingwin napisze ;))))))) ps. a mnie to juz nie łaska pozdrowic? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Przed weekendem 25.09.04, 22:02 ech, widac od razu i nie trza filmiku ogladac... a teraz TRZEBA obejrzec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Przed weekendem 25.09.04, 22:04 a wcale ze nie trzeba :)))))) ok, nie psuje ci juz zabawy dobranoc kolezanko ze szkolnych lat! Odpowiedz Link Zgłoś