24.08.01, 19:55
Czy czekasz na ktoregos z sopockich wykonawcow?
Czy wspominasz z sentymetem ktorys z festiwali?
Co sadzisz o festiwalu w ogole?
Obserwuj wątek
    • Gość: maart Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:06
      Festiwal schodzi na psy. Kiedyś to można było pooglądać i posłuchać naprawdę
      wartościowej muzyki, a teraz... czysta komercja , szkoda
      • Gość: scoopa Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 09:56
        Uważam,że Festiwal w Sopocie robią już na siłę....taka pełna komercja, jedynym
        wykonawcą a raczej wykonawczynią, na którą czekałem w tym roku była FIOLKA. Aha
        i co mnie wnerwia w tym całym wydarzeniu, taka mała drobnostka....że piszą
        FESTIVAL a nie FESTIWAL...ludu żyjemy w Polsce.
        • krotoss Re: SOPOT 25.08.01, 12:44
          eee nie jest tak zle teraz festiwal(slusznie Scoopa)ma forme folkowego i nie
          jest tak zle.Ja uwazam ze jednak obsada nie jest taka zla.Ma byc przeciez Goran
          z Krawczykiem-niezle im wyszlo razem i LuBega czy jka to sie pisze.

KroTosS
          • Gość: Bolek Re: SOPOT IP: *.pl 28.08.01, 14:32
            krotoss napisał(a):

> eee nie jest tak zle teraz festiwal(slusznie Scoopa)ma forme folkowego i nie
            > jest tak zle.Ja uwazam ze jednak obsada nie jest taka zla.Ma byc przeciez Goran
            >
            > z Krawczykiem-niezle im wyszlo razem i LuBega czy jka to sie pisze.
            >
            > KroTosS
            To maja byc gwiazdy?
            Sorry, ale mamy chyba inne pojecie. Dla mnie gwiazdy to nie ci, ktorzy graja
            muzyke popularna, ale ktorzy tworza cos dobrego /a to, co tworza obaj wymienieni
            zostalo zwyczajnie wypromowane/.
            Gwiazda Sopotu bylo dla mnie niewatpliwie UB 40, ktorzy ponoc jednak troche
            przesadzili grajac utwor o legalizacji marihuany "Legalize it" Petera Tosha.
            Przesadzili, bo sami nie pala, wiec po co grac manifest? Kocertu nie ogladalem -
            bylem na innym festiwalu, ale ponoc wypad dobrze i byl dobra promocja upadajacego
            w Polsce regga
            • krotoss Re: SOPOT 29.08.01, 15:22
              Nie napisalem ze sa to gwiazdy.

KroTosS
    • Gość: Omega Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 20:55
      Czy myślicie, że festiwal w Sopocie to w 100% właściwe miejsce dla występu Lou
      Begi /szczególnie "jego" pań/ ?
      • .weronika. Re: SOPOT 28.08.01, 00:33
        Bardzo sorry, ale ja nie w temacie.. Kto to jest ten na L.? Czy to ten taki
        glupi koles od tego przeboju na jeden sezon? Jesli to ktos inny, to sorry za
        ignotrancje. Jesli to ten, o ktorym mysle, to nawet lepiej, ze nie kojaze...
        Prosze o rozwianie mych watpliwosci.
        • Gość: Anka Re: SOPOT IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 28.08.01, 12:45
          .weronika. napisał(a):

> Bardzo sorry, ale ja nie w temacie.. Kto to jest ten na L.? Czy to ten taki
          > glupi koles od tego przeboju na jeden sezon? Jesli to ktos inny, to sorry za
          > ignotrancje. Jesli to ten, o ktorym mysle, to nawet lepiej, ze nie kojaze...
          > Prosze o rozwianie mych watpliwosci.

Lou Bega to ten od "Mambo no 5".

A propos wykonawców - w zeszłym roku świetny koncert dał Bryan Adams.

• .weronika. Re: SOPOT 29.08.01, 00:50
            A... Tak przypuszczalam, ze to o niego chodzi. Wyjatkowo nie lubie goscia...
            Tandeta zalatuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka