.weronika. 24.08.01, 19:55 Czy czekasz na ktoregos z sopockich wykonawcow? Czy wspominasz z sentymetem ktorys z festiwali? Co sadzisz o festiwalu w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maart Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:06 Festiwal schodzi na psy. Kiedyś to można było pooglądać i posłuchać naprawdę wartościowej muzyki, a teraz... czysta komercja , szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoopa Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 09:56 Uważam,że Festiwal w Sopocie robią już na siłę....taka pełna komercja, jedynym wykonawcą a raczej wykonawczynią, na którą czekałem w tym roku była FIOLKA. Aha i co mnie wnerwia w tym całym wydarzeniu, taka mała drobnostka....że piszą FESTIVAL a nie FESTIWAL...ludu żyjemy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SOPOT 25.08.01, 12:44 eee nie jest tak zle teraz festiwal(slusznie Scoopa)ma forme folkowego i nie jest tak zle.Ja uwazam ze jednak obsada nie jest taka zla.Ma byc przeciez Goran z Krawczykiem-niezle im wyszlo razem i LuBega czy jka to sie pisze. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: SOPOT IP: *.pl 28.08.01, 14:32 krotoss napisał(a): > eee nie jest tak zle teraz festiwal(slusznie Scoopa)ma forme folkowego i nie > jest tak zle.Ja uwazam ze jednak obsada nie jest taka zla.Ma byc przeciez Goran > > z Krawczykiem-niezle im wyszlo razem i LuBega czy jka to sie pisze. > > KroTosS To maja byc gwiazdy? Sorry, ale mamy chyba inne pojecie. Dla mnie gwiazdy to nie ci, ktorzy graja muzyke popularna, ale ktorzy tworza cos dobrego /a to, co tworza obaj wymienieni zostalo zwyczajnie wypromowane/. Gwiazda Sopotu bylo dla mnie niewatpliwie UB 40, ktorzy ponoc jednak troche przesadzili grajac utwor o legalizacji marihuany "Legalize it" Petera Tosha. Przesadzili, bo sami nie pala, wiec po co grac manifest? Kocertu nie ogladalem - bylem na innym festiwalu, ale ponoc wypad dobrze i byl dobra promocja upadajacego w Polsce regga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: SOPOT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 20:55 Czy myślicie, że festiwal w Sopocie to w 100% właściwe miejsce dla występu Lou Begi /szczególnie "jego" pań/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: SOPOT 28.08.01, 00:33 Bardzo sorry, ale ja nie w temacie.. Kto to jest ten na L.? Czy to ten taki glupi koles od tego przeboju na jeden sezon? Jesli to ktos inny, to sorry za ignotrancje. Jesli to ten, o ktorym mysle, to nawet lepiej, ze nie kojaze... Prosze o rozwianie mych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SOPOT IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 28.08.01, 12:45 .weronika. napisał(a): > Bardzo sorry, ale ja nie w temacie.. Kto to jest ten na L.? Czy to ten taki > glupi koles od tego przeboju na jeden sezon? Jesli to ktos inny, to sorry za > ignotrancje. Jesli to ten, o ktorym mysle, to nawet lepiej, ze nie kojaze... > Prosze o rozwianie mych watpliwosci. Lou Bega to ten od "Mambo no 5". A propos wykonawców - w zeszłym roku świetny koncert dał Bryan Adams. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: SOPOT 29.08.01, 00:50 A... Tak przypuszczalam, ze to o niego chodzi. Wyjatkowo nie lubie goscia... Tandeta zalatuje... Odpowiedz Link Zgłoś