myszka212 07.10.04, 15:10 Nawet nie wiecie jak zachowują sie nasi profesorowie! czy spotkaliście sie z molestowaniem na studiach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciech rektorem jest były pułkownik LWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:56 słyszałem o żadaniu "swiadectw moralnosci" od pierwszakow, byla z tego niezła afera. Ale jak pożal sie boze - rektorem jest były pułkownik LWP, to czego sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka212 Re: rektorem jest były pułkownik LWP 07.10.04, 16:20 Gość portalu: ciech napisał(a): > słyszałem o żadaniu "swiadectw moralnosci" od pierwszakow, byla z tego niezła > afera. Ale jak pożal sie boze - rektorem jest były pułkownik LWP, to czego sie > spodziewac? wiem coś o tym.Poznałam to na własnej skórze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: rektorem jest były pułkownik LWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:08 ale co żądanie świadect moralnosci czy komucha-rektora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister Re: rektorem jest były pułkownik LWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:08 Rektor to nie byle jaki komuch, to były polityczny oficer LWP. Tzw. donosiciel i intrygant. Postać okropna....takie persony nie zbudują Uniwersytetu niestety. Chciałbym, aby rektorem AB został jakiś normalny profesor z prawdziwego zdarzenia, ale się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbabbage Porzadny czlowiek 08.10.04, 08:15 Skad takie wiadomosci, moze sam pracowales w tych sluzbach czlowieczku z toruniewa. To wlasnie nie zaden niby porzadny byly rektorek Andrzej de T, tylko Marcinkowski chcial polaczenia z AMB. ps. glupis synu jak nogi stolowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: rektorem jest były pułkownik LWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:34 czy ten rektor donosiciel z LWP to ten sam, który podrabiał podpisy Blejwasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: molestowanie na AB IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.10.04, 18:09 Jezeli czuje sie Pani zagrozona i spotkala sie z mobbingiem to prosze zglosic w prokuraturze. jezeli tego pani nie uczyni to niech pani zamknie buzke. W takim to przypadku tekst jest oszczerstwem.jestem ciekaw co to takiego ci profesorowie wyrabiaja? ps. Podejrzewam, ze nie ma Pani nic wspolnego z jakakolwiek uczelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
critters1 Re: molestowanie na AB 14.10.04, 20:02 Uderz w stół a nożyce się odezwą. Ciekawe czy jesteś którymś z tych profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: molestowanie na AB IP: *.de.ibm.com 07.10.04, 18:11 Znalem profesorka, ktory molestowal dziewczyny i bral lapowki w kazdej postaci. Czlowiek juz nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: molestowanie na AB 07.10.04, 18:21 Gość portalu: [B]B napisał(a): > Znalem profesorka, ktory molestowal dziewczyny i bral lapowki w kazdej postaci. > Czlowiek juz nie zyje gdyby poprzestal na molestowaniu może jeszcze by żył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: molestowanie na AB IP: *.de.ibm.com 07.10.04, 18:24 > gdyby poprzestal na molestowaniu może jeszcze by żył:)) > > kobiety go zamolestowaly nie wytrzymal kondycyjnie egzaminow poprawkowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) czyli studentki "oblewały na ustnym"? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:47 czyli studentki "oblewały na ustnym"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: molestowanie na AB IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.10.04, 18:57 Wyraznie katolicka postawa pelna refleksji i zadumy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Re: molestowanie na AB 07.10.04, 19:41 jesli działy sie takie rzeczy myszko, powinnas to zgłosic gdzies w prokuraturze lub na policji, lub chociaz w gazetach i radiu. Takie rzeczy trzeba napietnowac, bo to własnie tacy dewianci psuja opinie AB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: molestowanie na AB IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.10.04, 19:50 Tylko, ze ta myszka to nie wie co to studia, gryzie serek i stuka glupoty z klawiatury. zrozum to zwykla prowokacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: molestowanie na AB 08.10.04, 16:45 brathless napisał: > jesli działy sie takie rzeczy myszko, powinnas to zgłosic gdzies w > prokuraturze lub na policji, lub chociaz w gazetach i radiu. Takie rzeczy > trzeba napietnowac, bo to własnie tacy dewianci psuja opinie AB Ryba ZAWSZE psuje sie od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
critters1 Re: molestowanie na AB 14.10.04, 20:10 Bardzo chętnie ale potrzebuję do tego jeszcze kilku osób, bo będąc sama niewiele mogę zdziałać, wiem że nie jestem jedyna tylko musi się znaleźć jeszcze ktoś w jedności siła i mu pokażemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma szczegółów? nie ma szczegółów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:24 nie ma szczegółów??? Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Re: molestowanie na AB 14.10.04, 07:13 na tle nienajgorszego, choc sredniastego ATR, które jednak ma ludzi umiejacych wypisac wniosek do UE, aferzasta AB z rektorem - niezweryfikowanym pułkownikiem LWP wyglada jak relikt nie z tej epoki. Czy nie byłoby w interesie Bydgoszczy - MÓWIĘ CAŁKIEM SERIO - rozwiązac i zlikwidować AB, powołując na jej miejsce nowa strukturę? Ale nie mysle o zmianie szyldu (tak juz bylo z WSP-AB), lacz o budowie od poczatku, z rozwaleniem istniejacych struktur i zatrudnieniem tylko 30% tego towarzystwa? Na poczatku bedzie trudniej, ale czysciej klarowniej - co da możliwość realnego i szybkiego wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś