Gość: macias IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 20.04.02, 20:09 [insrukcja] :O: w polu temat wpisuj nazwe klubu :O: w polu wiadomosc to co chcesz [info] tak bedzie czytelnie glosuj i wskaz najlepszy ten jedyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macias Sogo IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 20.04.02, 20:11 [dla przykladu] hmm lubie sogo i jest ok [najgorszy klub] : to los desperados (wiatrakowa) i walnieta w glowe oblsuga nikomu nie polecam tego lokalu strzezcie sie go z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
arturek26 10,5 22.04.02, 11:53 fajni ludzie, mila atmosfera, czasami barmani maja swoje fochy ale jakos ujdzie, no i ta kelnereczka, Iza jak sie nie myle, cud kobieta, niestety zajeta. Ale coz, popatrzec zawsze milo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: kuźnia... 22.04.02, 14:13 .. równolegle z sogo... Pozdrawiam bywalców.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bogart czy boghart .... IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 22.04.02, 18:05 Chodzi ktos do tego klubu ? Mozna tam tanczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Trytony (Ejjazz, 10,5) 23.04.02, 13:43 Dla mnie, do końca świata i jeden dzień dłużej, to bedzie się nazywało Trytony! A ile wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIODOR Re: piwniczna? jurand? IP: 10.10.70.* 23.04.02, 17:02 już nie istnieją drogi Ochmanie, stare czasy nie powrócą, a były to miłe miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMALA Re: piwniczna? jurand? IP: *.hipernet.ras.pl 27.04.02, 19:07 i ten specjal elblaski za 15.000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywacz trytony IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 02:50 Trytony sa fajne ale niebezpieczne tam czasem. Mozna oberwac w ramach "rekreacji łysych", co zreszta przydazylo sie tam mojemu znajomemu 2 miesiace temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Kuźnia IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.04.02, 14:01 A na drugim miejscu Merlin (poważnie, mam dziwną słabosć do tego miejsca) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavenda Re: Najlepszy PUB/KLUB w BYDGOSZCZY [ Glosuj ] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:49 dawniej Kuźnia, ale spadła na psy (jak zreszta wiekszosć bydgoskich klubów), potem Bogart, ale 3 zeta za wjazd to lekka przesada. Obecnie? Chyba Cytadela - przyjść, spokojnie pogadać, jeśli się uda znależć mijesce. Tylko ta muza.. straszna... Aha i jeszcze Medyk. Też klimatycznie i przestrzennie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa MÓZG 03.05.02, 11:57 Choć dawno tam nie byłem....klub ten na zawsze pozostanie w mojej pamieci za klimat i niezle zwaly ktore sie tam odbywaly (...) Zapamietam szczegolenie zeszloroczne Andrzejki w stylu lat 80... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Najlepszy PUB/KLUB w BYDGOSZCZY [ Glosuj ] IP: *.atr.bydgoszcz.pl 06.05.02, 13:58 Jak był mecz Polska-Szkocja i Cytadele opanowali kibice Szkocji to dla miejscowych nie było miejsca bo ochrna pubu mówiła żeby wypier...(biedaki bez kasy ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio London Pub (Długa pod RENO) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 16:39 Genralnie spokój i w miarę cicho. Muzyka w sam raz dla mnie czyli wczesnego 30- latka (taka przynajmniej była kiedy odwiedzałem ten lokal). Piwo krajowe 5 zł, Urquell 6 zł, ale są Happy Hours i wychodzi trochę taniej. A, i są dwa automaty do darta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISju Re: London Pub (Długa pod RENO) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.30.* 12.05.02, 13:38 Byłem, sprawdziłem. Fakt, jest nienajgorzej. Tyle, że nie ma atrakcji kulturalnych... Za to drinki są spox. Ale nie przychodźcie, będzie luźniej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Amsterdam IP: *.upct.es 07.05.02, 09:57 Swietny widok przez okno. No i jest czynny od rana! To zawsze byl moj przystanek w drodze do szkoly:) Odpowiedz Link Zgłoś