nnika5 10.11.04, 22:07 czesc dziewczyny. na to forum zajrzalam dzis pierwszy raz i okazuje sie ze jednak jest kilka emam z torunia. no i jak w temacie: co byscie powiedzialy na jakies spotkanie? bylybyscie chetne? napiszcie co sadzicie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochotka69 Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 14.11.04, 23:46 Ja bardzo chętnie. Czekam na hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Spotkanie 16.11.04, 13:56 Muszę Cię zmartwić, bo jak rzucane jest hasło, że się spotykamy, to spotykam się tylko z Barbie ( Basia z Torunia ), ale może będziesz miała więcej szczęścia i dziewczyny dopiszą :-) Pozdrawiam P.S. Ja będę w Toruniu 20 grudnia, więc od tego momentu możecie na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: Spotkanie 16.11.04, 21:26 no wlasnie widze ze cos odzew niewielki:( a szkoda...mogloby byc calkiem milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Spotkanie 19.11.04, 11:07 nnika ja zawsze chętna (patrz post Dagi) służę swoim mieszkankiem i swoim towarzystmem ;) jeśli z dziećmi to nie ma sprawy a jeśli same to można by na starówce najlepsze dni to od poniedz. do piatku włącznie po godz. 16.30 niestety soboty i niedziele odpadają-mam studia Ochotko, w razie czego skrzyknij magdęM, iwęrybkę, asięP(joannaST), i kogo tam jeszcze moze nuti, katja czy nici też dołączą pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Spotkanie 19.11.04, 16:31 Ja bardzo chętnie. Proszę mi tylko dać znać mailem albo na gg (częściej sprawdzam). Szkoda, że nie udało się latem, ale podtrzymuję propozycję podkarmienia was ciasteczkami :). Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Spotkanie 19.11.04, 16:32 Ups, za szybko mi się wysłało i zapomniałam się podpisać, a nie każdy wie, że ja to nuti. Pozdrawiam Nuti Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Spotkanie 22.11.04, 08:45 niecierpliwie czekam na ciasteczka już przeszło rok a nadal pamietam ich smaczek do smacznego zobaczenia Nuti propozycja moja najpóźniejsza na ten rok to 27-29 grudnia po południu na małe zakończenie roku i pogaduchy ale inne wcześniejsze terminy również czekam babki na hasło Basia Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Spotkanie 22.11.04, 13:40 To może już ustalmy konkretny termin spotkania na między świętami, bo, jak znam życie, zejdzie się z dograniem. A wcześniej oczywiście też, jak nam się uda. Ciasteczka dopiero w zeszłym tygodniu zaczęłam piec; latem mam za gorąco w kuchni i tylko chleb i ciasta piekłam, czyli to, co konieczne do życia i co można szybko przygotować :). Pozdrawiam Nuti Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 25.11.04, 21:03 witajcie dziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała, ale naprawdę brakuje mi czasu. Już od kilku miesięcy nie mogę spotkać się z ochotką. Strasznie mi głupio z tego powodu... Może do mojego rozwiązania uda mi się zmobilizować, a potem będę musiała poświęcić czas mojej nowej dziewczynce. Niestety w przerwie międzyświątecznej jadę do rodziców... Do zobaczenia więc może... IW Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 30.11.04, 22:19 Moze w ten piatek lub sobote gdzies w knajpce? Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 01.12.04, 14:38 w ten weekend nie dam rady mam egzaminy sobota-niedziela, poza tym złapałam jakąś grypę ale nastepny tydzień może być Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun spotkanie 27grudnia 13.12.04, 10:20 Dziewczyny dopisujcie się na listę, kto przychodzi do mnie w poniedziałek 27 grudnia o 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: spotkanie 27grudnia 13.12.04, 13:52 Spotkanie z dziećmi i mężami? Bo może nawet udałoby mi się mojego przyciągnąć, jeśli nic mu nie wypadnie pilnego do roboty. W każdym razie jestem chętna na spotkanie. Nuti Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: spotkanie 27grudnia 13.12.04, 22:56 no ja bym sie tez chetnie dopisala. tylko ze wy sie znacie juz...:( i ja nie wiem czy ja tak moge? tzn mozemy? jesli przyjmiecie na swoje spotkanie jedna nieznajoma z mezem i dzieckiem to bedzie fajnie:) cos do kawki tez sie znajdzie;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun spotkanie 27grudnia 13.12.04, 14:28 to jesteśmy już dwie no i mężowie i dzieci, Daga na pewno dojedzie, kto jeszcze? PS.>Nuti, ciasteczka piecz kochana, może ze świąt jeszcze Ci zostaną :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: spotkanie 27grudnia 13.12.04, 15:23 Dobra, zabieram się za pieczenie już dzisiaj :D. Na pierwszy ogień pójdą te długoterminowe, co mogą poleżeć. Nuti Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: spotkanie 27grudnia 19.12.04, 02:56 kto przyjdzie jeszcze? czekam na zgłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: spotkanie 27grudnia 19.12.04, 20:38 Ja z Tobą się na pewno spotkam :-) i podejrzewam,że 27 uda mi się przybyć ze wszystkimi. W razie czego dzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun spotkanie 27grudnia 14.12.04, 10:23 nnika przybywaj zapoznamy się szybko :) adres podeślę mailem Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: spotkanie 27grudnia 14.12.04, 14:02 barbie:) no to sie bardzo ciesze;) pierniczkow jeszcze nie ide piec bo jeszcze swojego nie odlezaly:) pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun lista 21.12.04, 09:52 melduję komplet (jak na razie) emam: Barbie z rodziną Daga z rodziną Fiomia(nuti) z rodziną nnika5 z rodziną czy jeszcze ktoś do nas dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 19.07.05, 20:37 Udało się Wam spotkanko? Ja (mimo że jeszcze mamą nie jestem) też bym chętnie dołączyła:-) Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 21.07.05, 10:04 spotkanie było ale tylko ja z dagą (+nasze rodzinki) się spotkałysmy nuti rozchorowała się biedaczka i nie mogła być a nnika5 zapomiała o terminie Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 21.07.05, 20:16 No to sie spoznilam:-) Pozdrawiam serdecznie. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 01.08.05, 14:42 tak i to bardzo bo spotkanko było po Bożym Narodzeniu :) ale nic nie stoi na przeszkodzie spotkać się znowu tylko Dagmara gdzieś urlopuje i nie zgadałysmy się w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: A moze by tak jakies spotkanie przy piwku???T 08.08.05, 22:45 Ja na spotkanie reflektuje ale na poczatku wrzesnia i teraz to juz koniecznie pozdrawiam marzena Odpowiedz Link Zgłoś