wanda43 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 14:00 Teraz to nastepne pokolenia doświadczą na wlasnej d... czym byla UBecja za komuny.My juz to przerabialismy. Skoro dali malpom brzytwy,to wiadomo czym sie to skonczy. Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 14:07 Pożyjemy, zobaczymy. Ale wątpię, by urząd ten gorliwie śledził poczynania urzędnikó z PiS-u. Odpowiedz Link
wanda43 Przeciez to jasne! 12.05.06, 14:18 > Ale wątpię, by urząd ten gorliwie śledził poczynania urzędnikó z PiS-u. Alez oczywiscie,ze swoich ruszac nie beda.Chodzi przeciez o to,aby miec haki na wszystkich,ktorzy sa im niechetni i aby w odpowiednim momencie te haki wykorzystac.Zamkną kilka tysiecy,a reszta ze strachu sama bedzie im d.... lizac. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Przeciez to jasne! 12.05.06, 16:07 nie wiem czy czytaliscie tekst ustawy,ale CBA bedzie mialo prawo do wiedzy min na temat:"zycia seksualnego i pogladow filozoficznych" myslicie ze sie za was wezma? Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Przeciez to jasne! 12.05.06, 16:18 rafeal_25 napisał: > myslicie ze sie za was > wezma? Prędzej ja się za nich wezmę. I nie popuszczę. Odpowiedz Link
monikaannaj Re: Przeciez to jasne! 12.05.06, 17:15 A jak było do tej pory? Policja czy cbs czy inne abw nie miało prawa posiadac wiedzy o zyciu seksualnym podejrzanych? Odpowiedz Link
taus Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 15:09 Wiesz to jeden z elementów wychowania, i odnowy naszego państwa. Powszechnie wiadomo, że nasza kultura i sztuka miała się świetnie za komuny, podobnie nasi piłkarze świetnie grali, młodzież była taka patriotyczna i wspaniała. KAczyńscy po prostu starają się odtworzyć tamte realia Odpowiedz Link
taus Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 15:09 Wiesz to jeden z elementów wychowania, i odnowy naszego państwa. Powszechnie wiadomo, że nasza kultura i sztuka miała się świetnie za komuny, podobnie nasi piłkarze świetnie grali, młodzież była taka patriotyczna i wspaniała. KAczyńscy po prostu starają się odtworzyć tamte realia Odpowiedz Link
kociak40 Re: Sejm powoal CBA 13.05.06, 00:58 A czym rozwiązać problem ogromnych sum traconych rokrocznie na "kantach", "przekrętach", korupcji itd. - grą na fujarce? Struktury sądownicze, policyjne są same skorumpowane i nie ma czasu na wymianę całych tych struktur. CBA jest dobrym pomysłem, takie też są odpowiedniki takich podobnych struktur na zachodzie. Co by ten rząd nie zrobił to - żle. Pora trochę zastanowić się. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:22 Dla tych z was co znaja rosyjski polecam znamienna piesn.Ja nie ukrywam ze stoje po stronie wladzy,ale chce wam powiedziec ze ta piesn jest w pewnym sensie o was,idzie rewolucja ktorej ofiara bede roznego rodzaju oszolomy jak wy www.sovmusic.ru/english/download.php?fname=saintwar Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:29 rafeal_25 napisał: > idzie rewolucja ktorej ofiara bede roznego rodzaju oszolomy jak > wy Możesz ujawnić, co łykasz? W wolnej chwili chętnie wypróbuję Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:31 milo mi ze masz dobry humor obys mial taki zawsze zuchu Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:32 rafeal_25 napisał: > milo mi ze masz dobry humor obys mial taki zawsze zuchu O to chodzi, o to chodzi! Więc co łykasz? Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:35 pije mocna wodka czysta bez popitki w bardzo duzych ilosciach,najlepiej mi smakuje jak wiem ze jakas menda zostala zalatwiona Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:37 rafeal_25 napisał: > pije mocna wodka czysta bez popitki w bardzo duzych ilosciach,najlepiej mi > smakuje jak wiem ze jakas menda zostala zalatwiona Czyli menda na zakąskę. OK, kiedyś wypróbuję Odpowiedz Link
wanda43 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:38 Pamietaj tylko,ze kazda rewolucja pozera najpierw wlasne dzieci.A wiec kochaj ich sobie,na zdrowie. Ja odczulam na wlasnej d... do czego ci ludzie są zdolni i poznalam ich metody,gdy opanowali MS.Teraz zwyczajnie jezy mi sie wlos na glowie. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:40 To zalezy....ja moge powiedziec ze dla wielu z nas cel uswieca srodki,nie ma niemoralnych metod sa tylko nieskuteczne...mam nadzieje ze przy pomocy pozadnie przy...rdolimy naszym wrogom Odpowiedz Link
wanda43 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:46 A wiec zamykanie w wiezieniach ludzi z lapanki, ktorym przylepia sie wirtualne przestepstwa uwazasz za normalne? Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:48 Jak najbardziej,ponadto rozbijanie nielegalnych demonstracji infilrtowanie od wewnatrz opozycyjnych organizacji zagrazajacych wladzy. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:53 Gdybys doswiadczyl tego co ja,nie robil bys sobie zartow. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:57 ale ja nie robie sobie zartow,poprostu nie uznaje liberalenj demokracji,bo cholota nie moze rzadzic tak trudno to zrozumiec? Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:42 rafeal_25 napisał: > ze przy pomocy CBA oczywiscie Oj, zbyt oczywista prowokacja Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:46 Czym jest prawdziwa "prowokacja" w znaczeniu sledczo-operacyjnym to sie przekonasz (niekoniecznie na wlasnej skorze) w najblizszym czasie Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:49 rafeal_25 napisał: > Czym jest prawdziwa "prowokacja" w znaczeniu sledczo-operacyjnym to sie > przekonasz (niekoniecznie na wlasnej skorze) w najblizszym czasie Nie wątpię Odpowiedz Link
mizerialistopadowa Re: Sejm powoal CBA 12.05.06, 16:38 Szczyt naiwnosci. Kazda rewolucja, predzej czy pozniej, dokonuje rzezi na wlasnych promotorach i wyznawcach... Odpowiedz Link
kociak40 Re: Sejm powoal CBA 13.05.06, 00:59 A czym rozwiązać problem ogromnych sum traconych rokrocznie na "kantach", "przekrętach", korupcji itd. - grą na fujarce? Struktury sądownicze, policyjne są same skorumpowane i nie ma czasu na wymianę całych tych struktur. CBA jest dobrym pomysłem, takie też są odpowiedniki takich podobnych struktur na zachodzie. Co by ten rząd nie zrobił to - żle. Pora trochę zastanowić się. Odpowiedz Link