xkowal 09.05.02, 23:35 No to mamy niezłe towarki stojące za Strzyżawą i czekające "na okazje" Ale cipki nieprzeciętne, ruch tez widać duzy wiec spieszcie sie póki im ktoś dziurska nie rozwali!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heimat Re: Tirówki IP: *.studmat.uni.torun.pl 13.05.02, 10:35 Z punktu widzenia pasazera KomfortBusa: 1. Szybko sie obudziles: one tam stoja od polowy kwietnia 2. W sumie jest ich piec: kiedys stala tylko jedna kolo grilla, teraz sie troche zmienilo, nie ma juz tej pierwszej, sa cztery inne, ktore sie zmieniaja. Z reguly stoja w sumie dwie albo trzy: kolo grilla i zaraz za wiaduktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Tirówki IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.05.02, 13:10 ciekawe czy są czyste .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: Tirówki IP: *.zapid.com 13.05.02, 14:38 Ślubów czystości pewnie nie składały :) Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Tirówki 13.05.02, 19:17 Gość portalu: sz napisał(a): > ciekawe czy są czyste .... Dziewice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perwers Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:36 A o ceny pytałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
kardos Re: Tirówki 14.05.02, 00:14 sa czyste jak wszyscy w toruniu czyli wali az na moscie he he /kardos Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 14.05.02, 00:43 Fajny gość jesteś - sam sobie dowcip opowiesz, sam sobie go wytłumaczysz i sam się pośmiejesz! (te hehe). Taki nieskomplikowany jesteś. PS.Ale dlaczego tobie "wali" na moście ????? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Tirówki 14.05.02, 09:05 xkowal napisał(a): > No to mamy niezłe towarki stojące za Strzyżawą i czekające "na okazje" > Ale cipki nieprzeciętne, ruch tez widać duzy wiec spieszcie sie póki im ktoś > dziurska nie rozwali!!! Czym chata bogata, tym rada. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki 14.05.02, 09:41 Ach jaki to fajny temat - posmiac mozna sie do rozpuku, pokazac jakim sie jest prawdziwym meszczyzna (pisownia zamierzona). Nie przyszlo nikomu z dowcipnisiow do glowy, ze czesc, a moze nawet wiekszosc tirowek jest w lapach zorganizowanej przestepczosci i prostytuuja sie wbrew wlasnej woli? cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 10:02 A jaka to filozofia zatrzymać przejeżdżający radiowóz i zgłosić przymuszanie do nierządu??? Co innego w zamkniętym burdelu... Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki 14.05.02, 10:06 Gość portalu: ??? napisał(a): > A jaka to filozofia zatrzymać przejeżdżający radiowóz i > zgłosić przymuszanie do nierządu??? Co innego w > zamkniętym burdelu... filozofia jest taka, ze taka pani zostanie deportowana, poniewaz jest w Polsce nielegalnie. Poza tym jezeli zglosi sie na policje ucierpi ona sama jej dziecko, matka, brat itp., ktorzy nadal mieszkaja w kraju. Jaki jest w Polsce program pomocy takim ludziom? - Zaden Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki 14.05.02, 10:19 Hmm, jako kobieta wtrące przekornie, że obeność tych pań wynika głownie z dużego popytu na tego rodzaju usługi. Prawo rynku - popyt rodzi podaż ! Gdyby panowie nie korzystali z tych usług przydrożnych problem sam by się rozwiązał. :- O Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki 14.05.02, 10:28 ewka2001 napisał(a): > Hmm, jako kobieta wtrące przekornie, że obeność tych > pań wynika głownie z dużego popytu na tego rodzaju > usługi. > Prawo rynku - popyt rodzi podaż ! Racja, natomiast rynek ostatniemi czasy bardzo wystrzega sie produktow pracy niewolniczej - niestety nie obejmuje to prostytucji. Rozwiazanie, jak zwykle, jest bardzo proste. Wystarczyloby zalegalizowac prostytucje, ceny spadlyby i proceder przestalby sie oplacac (a i fiskus dodatkowym groszem by nie pogardzil). Niestety nie wszystko co jest proste i logiczne jest wykonalne... :-((( (mniej wiecej to samo dotyczy narkotykow) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki 14.05.02, 10:35 W naszym zakłamanym kraju - legalna prostutucja ???? Obawiam się, że to logiczne rozwiązanie problemu nigdy nie stanie faktem. A poza tym tirówki to tylko czubek góry lodowej . Weźmy np piątkowe wydanie Expressu - cała strona ogłoszeń co do których i tak wszyscy wiedza o co chodzi. I jest o.k. A jak puszczą zakamuflowane igraszki pod kołdrą to już święte oburzenie............ Pruderia i zakłamanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki 14.05.02, 10:44 ewka2001 napisał(a): > Pruderia i zakłamanie ! Co nie zmienia faktu, ze dziewczyny te zmuszane sa do prostytucji i zatrzymanie patrolu policyjnego nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 14.05.02, 10:35 cyt ochman: "Nie przyszlo nikomu z dowcipnisiow do glowy, ze czesc, a moze nawet wiekszosc tirowek jest w lapach zorganizowanej przestepczosci i prostytuuja sie wbrew wlasnej woli? cieniasy" Mi przyszło ! Kolego Ty doktor Judym obyczajówki jesteś ? Kurwa to charakter, a nie profesja ! Jak nic takiej "damie" do głowy nie przychodzi tylko podbrzuszem dziurę budżetową w gosp.domowym załatać to widać taka jest. Łatwiej jej krocze eksponować na walory męskie niż inaczej zarabiać. Nie mów, że jest to dla nich ostateczność, bo wyjdzie, że wszystkie bezrobotne powinne być kurwa...i ! Spróbuj pogadać z taką i pomoc jej zaproponuj ;-)))) PS. Nie mówię tu o sytuacjach wyjątkowych (porwniach, zamkniętych domach publicznych, zmuszaniu do nierządu itd). Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki 14.05.02, 10:41 pit1 napisał(a): > Kurwa to charakter, a nie profesja ! chcesz powiedziec pit, ze Ty... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 14.05.02, 15:26 Ochman napisał(a): >pit1: Kurwa to charakter, a nie profesja ! chcesz powiedziec pit, ze Ty... :-O Nie, nie kolego! ja nie...! - spróbuj z kim innym! Poza tym ja zwykle to co chcę powiedzieć to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 14.05.02, 15:37 pit1 napisał(a): > Nie, nie kolego! ja nie...! - spróbuj z kim innym! nie do wiary! tyle wiesz o charakterze, ze bylem pewny! > Poza tym ja zwykle to co chcę powiedzieć to mówię. czasami warto jeszcze do tego pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 14.05.02, 15:54 Gość portalu: ochman napisał(a): > pit1 napisał(a): > > Nie, nie kolego! ja nie...! - spróbuj z kim innym! > nie do wiary! tyle wiesz o charakterze, ze bylem pewny! Jak więc widzisz Twoja pewność ułomna jest. > > Poza tym ja zwykle to co chcę powiedzieć to mówię. > czasami warto jeszcze do tego pomyslec Oczywiście! Ale spróbuj nie tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 10:57 A pan , panie Pit co taki wkurzony. Skąd wiesz co spowodowało taki wybór profesji? Łatwo oceniac stojąc z boku. No właśnie , a może też korzystasz z usług tych pań , albo tylko o tym marzysz i jakoś odwagi nie staje więc je tylko obrażasz. Nikt nie ma prawa oceniac nikogo kierując sie tylko pozorami. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 11:05 ewka2001 napisał(a): > Skąd wiesz co spowodowało taki wybór profesji? Droga jest podobna. Bieda w domu (Bialorusi, Ukrainie, itd), organizacja proponujaca leglna prace (w Polsce, Niemczech, Wlk. Brytanii), przerzut przez granice i zetkniecie z rzeczywistoscia, ktora jest diametralnie rozna od obiecanej. Grozby wobec samych kobiet i ich rodzin, zmuszaja je do pelnego uzaleznienia od alfonsa, ktory czeka w samochodzie nieopodal i zabiera wszelkie zarobione pieniadze. mozna pec ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki 14.05.02, 11:22 Ja to wiem. Dlatego nie oceniam tych kobiet. Nie udaje, że ich nie zauważam ale nie mam żadnego wpływu na życie. Wzywanie policji jest bezcelowe. To też w większości faceci i maja układy...... Jeszcze raz powtórze - popyt rodzi podaż. Wnioski do wyciągnięcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 14.05.02, 11:33 ewka2001 napisał(a): > Ja to wiem. Dlatego nie oceniam tych kobiet. Nie udaje, > że ich nie zauważam ale nie mam żadnego wpływu na > życie. > Jeszcze raz powtórze - popyt rodzi podaż. Wnioski do > wyciągnięcia ! Ewka - to nie wina facetow, ze spia z prostytutkami. Jest tak od zarania wiekow (w koncu najstarszy zawod, itp) i nic tego nie jest w stanie zmienic. Natomiast masz wplyw na to co sie dzieje jako szeroko rozumiana opinia publiczna. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki 14.05.02, 12:08 To też wiem. Przecież nie wszyscy mogą mieć stałe partnerki z różnych względów. Nie zawsze numerek z panienką łączy się ze złamaniem przysięgi wierności. Dlatego jestem za legalną prstytucją. Domy publiczne. Opieka lekarska. Itp... A wzywając policje do przydrożnej Tirówki szkodzę tylko tej biednej dziewczynie, a nie jej szefom dla których jest tylko towarem na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 14.05.02, 12:13 ewka2001 napisał(a): > To też wiem. Przecież nie wszyscy mogą mieć stałe > partnerki z różnych względów. Nie zawsze numerek z > panienką łączy się ze złamaniem przysięgi wierności. > Dlatego jestem za legalną prstytucją. Domy publiczne. > Opieka lekarska. Itp... A wzywając policje do > przydrożnej Tirówki szkodzę tylko tej biednej > dziewczynie, a nie jej szefom dla których jest tylko > towarem na sprzedaż. Dokladnie! Natomiast rozmawiajac o tym na forum lub z przyjaciolmi na ten temat, zamiast smiania sie lub odwracania glowy (niekoniecznie pije do Ciebie:) zwiekszasz szanse, ze sprawa moze zainteresuje sie ktos kto bedzie potrafil pomoc :-))) pzdr Judym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka2001 Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 12:38 Masz rację, po prostu nie udawajmy, że tematu nie ma. A swoją drogą ciekawy temat na szkolne wypracowanie - Judym w Polsce XXI wieku. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bator1 Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 12:44 Hej, Judymie :-)) Małe sprostowanie: w Polsce prostytucja nie jest zabroniona - karalne jest tylko czerpanie zysków z cudzej prostytucji (czyli bycie alfonsem) i nakłanianie do tego. Co więcej dochody z tego ("własnej" prostytucji) nie są opodatkowane! To zaś czego sie domagacie: rejestracja, badania to już sprawy organizacyjne. I teraz pytanie: czy ja, polski obywatel mam utrzymywać ze swoich podatków przychodnie, noclegownie i zgraje "urzędowych" opiekunów dla obywatelek xxx kraju (wszystko jedno jakiego), które tutaj zarabiają w ten sposób? Jakoś nie potrafię w sobie wzbudzić świętego oburzenia na nasze państwo, że dotychczas nie ruszyło z, jak to nazwałeś "programem opieki". A co do zapotrzebowania na usługi: eufemistyczne określenie to "najstarszy zawód świata" więc nie robiłbym sobie nadziei, że za mojego życia zniknie "najstarsze zapotrzebowanie świata" :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 14.05.02, 13:09 zaczne od konca: "A co do zapotrzebowania na usługi: eufemistyczne określenie to "najstarszy zawód świata" więc nie robiłbym sobie nadziei, że za mojego życia zniknie "najstarsze zapotrzebowanie świata" ja tez nie, zwlaszcza ze nie ma w tym nic zlego (o ile zawod ten wykonuje sie z wlasnej woli) "Małe sprostowanie: w Polsce prostytucja nie jest zabroniona - karalne jest tylko czerpanie zysków z cudzej prostytucji (czyli bycie alfonsem) i nakłanianie do tego" nie wiedzialem i bije sie w piersi - dlaczego tylko domy publiczne kryja sie pod roznymi szyldami? "Co więcej dochody z tego ("własnej" prostytucji) nie są opodatkowane!" a powinny byc - dzialalnosc jak kazda inna (branza: uslugi) "I teraz pytanie: czy ja, polski obywatel mam utrzymywać ze swoich podatków przychodnie, noclegownie i zgraje "urzędowych" opiekunów dla obywatelek xxx kraju (wszystko jedno jakiego), które tutaj zarabiają w ten sposób? Jakoś nie potrafię w sobie wzbudzić świętego oburzenia na nasze państwo, że dotychczas nie ruszyło z, jak to nazwałeś "programem opieki"." Tu mam wiecej do powiedzenia: Oburzamy sie na Nigerie, ze chce ukamieniowac kobiete, czy prychamy na Chiny za lamanie praw czlowieka kiedy pod naszymi nosami odbywa sie handel ludzmi na wielka skale. Kobiety sa zmuszane do prostytucji (i ani ja ani Ty nie wiemy co to znaczy poniewaz jestesmy facetami), ponizane maltretowane, itd., itp. Sa swiatowe organizacje kobiece (i nie tylko), ktore na pewno wsparlyby jakakolwiek inocjatywe tego typu finansowo, sa ludzi w Polsce ktorzy by sie dolozyli. Nie mowiac juz o tym, ze sa odpowiednie zapisy prawa polskiego czy miedzynarodowego ktore kategorycznie nalezy przestrzegac, czy nam sie to podoba czy nie. Przyznaje iz jesto spory problem, natomiast mysle ze stac nas na wiecej niz tylko niewybredne zarty pod ich adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bator1 Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 13:18 Czemu domy publiczne kryją sie pod róznymi nazwami? Powodów można wymienić kilka ale podstawowy to chyba zakaz sutenerstwa. Chyba jednak nikt się nie łudzi, że to zorganizowane burdele kryją się za "ogłoszeniami towarzyskimi"? Nie ukrywam, że i tę część ogłoszeń zdarza mi się czytywać (hm, jakoś nie odczuwam jednak potrzeby sprawdzać co się za nimi kryje :-)). Sami sutenerzy jakoś nie bardzo się w nich ukrywają - przykład "z dzisiaj": Jola i Ola prywatnie - zatrudnimy panie. No cóż, ciekawy okaz prywatności :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 14.05.02, 13:25 Mozna by legalnie obejsc prawo wynajmujac pokoje prostytutkom, w ten sposob legalnie zarabiac na posrednictwie i tak tez sie reklamowac :-))) Wracajac jednak do tirowek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka2001 Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 13:51 E Europie działa wiele organizacji pomagających tym, którzy tego potrzebują. Jest tam działalność pod nazwą "streetworker". To ludzie dosłownie chodzący po ulicach i "nawracajacy" zbłąkane owieczki. Tłumaczą, pomagają, rozmawiają... Tylko, że nasze realia życia i gospodarki są diametralnie różne od Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Tirówki IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.05.02, 14:49 > I teraz pytanie: czy ja, polski obywatel mam utrzymywać ze swoich podatków > przychodnie, noclegownie i zgraje "urzędowych" opiekunów dla obywatelek xxx > kraju (wszystko jedno jakiego), które tutaj zarabiają w ten sposób? czyś zgłupł? niech sobie współżyją na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 15:29 Gość portalu: sz napisał(a): >> czyś zgłupł? > niech sobie współżyją > na zdrowie No nie wiem czy na zdrowie czy na chorobę. Ja sie na tym rynku nie znam. Każdy ma jakiś tam wybór. Pzdr Fore Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 15:40 ewka2001 napisał(a): > A pan , panie Pit co taki wkurzony. Skąd wiesz co spowodowało taki wybór > profesji? Łatwo oceniac stojąc z boku. > No właśnie , a może też korzystasz z usług tych pań , albo tylko o tym marzysz > i jakoś odwagi nie staje więc je tylko obrażasz. > Nikt nie ma prawa oceniac nikogo kierując sie tylko pozorami. 1/Ja proszę pani - nie wkurzony lecz zdecydowany w ocenie kurestwa. 2/Skąd wiem co spowodowało wybór takiego zawodu ? Ja nie wiem i nie chcę tego wiedzieć! Ja genezą kurestwa się nie param. Lecz wiem, że jeżeli kobieta uznaje w pewnym momencie życia, że MUSI (!) dupy dawać za pieniądze albo dławić się czyimś "sprzętem" to jest to - KURWA ! Gdyby Twoja córka po lasach kurwiła się z TIR-owcami bo uznała, iż " musi" to robić z powodu sytuacji materialnej - też byłabyś taka wyrozumiała ? 3/Czy korzystam z usług ...? - a to już moja sprawa. Skoro zaś wścipsko pytasz - to osobiście jakoś nie lubię gdy pani przysługuje mycie części intymnych (butelka wody po minerałce) po 3-cim kliencie (... gdybym miał gwarancję, że jestem ten 1- szy lub 4-ty...?) 4/ ... obrażasz - ?????? W jaki sposób i kogo ? Czy obrazą jest, że o kurwie mówię - "kurwa" ? A może to są studentki ? Albo z rekolekcji te panie wracają - wtedy - przepraszam za obrazę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki do Pit-a IP: 194.203.162.* 14.05.02, 15:51 pit1 napisał(a): > Gdyby Twoja córka po lasach kurwiła się z TIR-owcami bo > uznała, iż " musi" to robić z powodu sytuacji > materialnej - też byłabyś taka wyrozumiała ? Ciekaw jestem czy jesli by to Twoja matka/siostra/zona/dziewczyna/corka zostala zmuszona sila czy szantazem do prostytuowania sie, tez bylbys taki wyszczekany na ten temat. I ciekaw jestem czy pozostalbys tak samo obojetny wobec ich losu. W koncu nawiazujac do Twojej definicji "bylaby tylko kurwa". Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 16:06 Gość portalu: ochman napisał(a): > pit1 napisał(a): > > Gdyby Twoja córka po lasach kurwiła się z TIR-owcami bo > > uznała, iż " musi" to robić z powodu sytuacji > > materialnej - też byłabyś taka wyrozumiała ? > Ciekaw jestem czy jesli by to Twoja > matka/siostra/zona/dziewczyna/corka zostala zmuszona sila > czy szantazem do prostytuowania sie, tez bylbys taki > wyszczekany na ten temat. I ciekaw jestem czy pozostalbys > tak samo obojetny wobec ich losu. W koncu nawiazujac do > Twojej definicji "bylaby tylko kurwa". Odp: 1/ myślę że ani ja ani Ty nie szczekamy więc ..... (Nie przepraszaj :)) 2/ Ciekaw jesteś czy gdyby moja ....... itd - odp. - tak ! 3/ Ja zaś ciekaw jestem czy może Twoja "matka/siostra/zona/dziewczyna/corka zostala zmuszona sila czy szantazem do prostytuowania sie" że kurwom statusu kurwy odmawiasz ? PS. Zapewne te panienki robią to na siłe. Zatrzymaj się i zaproponuj im pomoc - będziesz miał probierz wiarygodności swych sądów. (Poza tym pisałem szanowny panie o wyłączeniu ww sytuacji skrajnych - jak widzisz warto czasami...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki do Pit-a IP: 194.203.162.* 14.05.02, 16:11 pit1 napisał(a): > (Poza tym pisałem szanowny panie o wyłączeniu ww > sytuacji skrajnych - jak widzisz warto czasami...) czyli przestanmy mowic o prostytuowaniu sie przy drogach dla zarobku lub wlasnego widzimisie - polecam przeczytanie calego watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka2001 Re: Tirówki do Pit-a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 15:56 Myślę, że upraszczasz problem. Dlaczego zioniesz taka nienawiścia do tych "panienek" skoro jednocześnie dopuszczasz mozliwość ewentualnego skorzystania z ich usług? A słowo jakiego używasz do okreslenia tychże "dam" jest przyjęte za słowo wulgarne i nie powinno być stosowane na forum. Jeśli chodzi o ewentualne paranie sie tym procederem moich córek , czy też znajomych - to na pewno nie dopuściłabym do takiej sytuacji. Nie oceniaj - powtarzam - póki nie poznasz wszystkich aspektów sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki do Pit-a IP: 194.203.162.* 14.05.02, 16:02 nie wiem czy dyskusja z panem P ma jakikolwiek sens... > A swoją drogą ciekawy temat na szkolne wypracowanie - > Judym w Polsce XXI wieku. moze zainteresujemy tym kuratorium ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 16:08 Gość portalu: ochman napisał(a): > nie wiem czy dyskusja z panem P ma jakikolwiek sens... Ty ostatnio udowadniasz, że faktycznie niewiele wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka2001 Re: Tirówki do Pit-a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 16:09 Nie , dyskusja jest bezprzedmiotowa. Myślę, że ten pan ma jakieś problemy psychologiczne i próbuje poprzez nienawiść do tych pań jakoś to odreagować. A wracając do dzieci - kiedy jadąc widzimy takie panie - to nie udaje ,że są to autostopowiczki tylko tłumaczę czemu i co robią. To chyba jest dobra postawa i mam nadzieje, że jakąś wiedzę z tego wyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 16:20 Gość portalu: ewka2001 napisał(a): > Myślę, że upraszczasz problem. Dlaczego zioniesz taka nienawiścia do > tych "panienek" skoro jednocześnie dopuszczasz mozliwość ewentualnego > skorzystania z ich usług? > A słowo jakiego używasz do okreslenia tychże "dam" jest przyjęte za słowo > wulgarne i nie powinno być stosowane na forum. > Jeśli chodzi o ewentualne paranie sie tym procederem moich córek , czy też > znajomych - to na pewno nie dopuściłabym do takiej sytuacji. > Nie oceniaj - powtarzam - póki nie poznasz wszystkich aspektów sprawy. > Zapewne problem jest uproszczony. Lecz wolą moją jest: 1/ nazywać sprawę po imieniu (jeżeli kobieta z dowolnych powodów czerpie korzyści z nierządu jest prostytutką obigowo zwana kurwą) 2/ dopiero w 2-giej kolejności rozwodzić się nad motywami patologiim itd. Nie wiem zaś do czego ma prowadzić dyskusja prowadzona przez wodzireja Ochmana, który problem miętoli i z góry zakłada ,że te niewiasty to fragmenty przygnanego przez imperialistów z zagranicy stada niewolnic zmuszanych przez przedstawicieli świata przestępczego do ....... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki do Pit-a IP: 194.203.162.* 14.05.02, 16:34 pit1 napisał(a): > Nie wiem zaś do czego ma prowadzić dyskusja prowadzona > przez wodzireja Ochmana, do tego zeby naswietlic problem > który problem miętoli i z góry zakłada ,że te niewiasty > to fragmenty przygnanego przez imperialistów z > zagranicy stada niewolnic coz, nie przygnanego tylko zwabionego i nie imperialistow tylko przestepcow polskich i zza naszej wschodniej granicy. Co do niewolnic to sie zgodze, poniewaz de facto tym sa. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 17:21 Jeżeli szczerze współczujesz tym panienkom to bardziej byś je wspomógł i uradował gdybyś zamiast łzy wylewać nad ich losem nad klawiaturą - dał im zarobić. No,Ochman wspomóż potrzebującą - puknij lalę! Bądz facet ! Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 17:22 pit1 napisał(a): > No,Ochman wspomóż potrzebującą - puknij lalę! Bądz facet szczerze wspolczuje partnerce Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 17:31 ochman napisał(a): > szczerze wspolczuje partnerce Nie ma potrzeby, początkowo też była przerażona. Teraz jest zachwycona. A sobą się nie przejmuj. Ważne że Twojej damie jest z Tobą dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 17:42 pit1 napisał(a): > Nie ma potrzeby, początkowo też była przerażona. Teraz > jest zachwycona. Przekaz jej ode mnie ze wazne co masz w glowie - maly rozmiar to nie tragedia, a ozieblosc jest uleczalna. Albo nie, nic jej nie mow - nie badzmy okrutni over & out Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 18:18 do ochmana: Masz rację pocieszając się ! Pocieszę Cię bardziej - nie wymiary, nie technika lecz ...figlarność zawodnika. Gdybyś i w to wątpił, cóż... spróbuj wynagrodzić jej to czułością, opiekuńczością itp. Najważniejsze, że jesteście szczęśliwi ! PS. Czy to "coś" jest powodem Twego ubolewania nad losem prostytutek ??? Przeraża Cię, że panowie im krzywdę robią? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 17:24 pit1 napisał(a): > Jeżeli szczerze współczujesz tym panienkom to bardziej > byś je wspomógł i uradował gdybyś zamiast łzy wylewać > nad ich losem nad klawiaturą - dał im zarobić. nie wiem po co trace klawiature, ale co tam - napisze jeszcze raz: przeczytaj uwaznie wszystkie posty Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Ochmana 14.05.02, 18:24 ochman napisał(a): >nie wiem po co trace klawiature,...< Ja i nikt inny na forum poza Tobą tego naprawdę nie wie. Musisz poradzić sobie sam z tym problemem. PS. Czy ty zawsze chłopców o rady pytasz ? Bądż facet zrób to sam. Podejmij wreszcie decyzję i odpowiedz sobie po męsku "..po co trace klawiaturę?" Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 17:25 Gość portalu: ochman napisał(a): > pit1 napisał(a): > > Nie, nie kolego! ja nie...! - spróbuj z kim innym! > nie do wiary! tyle wiesz o charakterze, ze bylem pewny! Jak więc widzisz Twoja pewność ułomna jest. > > Poza tym ja zwykle to co chcę powiedzieć to mówię. > czasami warto jeszcze do tego pomyslec Oczywiście! Ale spróbuj nie tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 17:27 he, he - bardziej sie postaraj to odpowiem :-))) to bylo cienkie Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki do Pit-a 14.05.02, 17:29 ochman napisał(a): > he, he - bardziej sie postaraj to odpowiem :-))) > to bylo cienkie To "coś" na miarę adwersarza było. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman na pozegnanie Pit-a 14.05.02, 18:43 stare powiedzenie "gadaj z dupa to cie osra" niestety zawsze sie sprawdza. sam sobie jestem winien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na pozegnanie Pit-a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:47 ochman napisał(a): > stare powiedzenie "gadaj z dupa to cie osra" niestety > zawsze sie sprawdza. sam sobie jestem winien... cos dzisiaj nie w formie, u ciebie tez burza (atmosferyczna)? zrob sobie drinka, ochlon, i przeczytaj jeszcze raz na spokojnie a dojdziesz do wniosku, zes sam sobie winny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: na pozegnanie Pit-a 14.05.02, 18:51 Gość portalu: Ted? napisał(a): > a dojdziesz do wniosku, zes sam sobie winny ;) dokladnie to napisalem :-)) nie burza tylko termin zakonczenia projektu :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 19:01 no i jak zwykle dyskusja zboczyla na teren prywatny tym razem bardzo prywatny bo az do rozporkow te panie (niekiedy calkiem, calkiem) ktore pit nazywa kurwami (lepiej brzmi prostytutka) w bardzo wielu przypadkach sa u nas 'za chlebem' a ze kazda ma alfonsa, no coz taka specyfika zawodu, nie znaczy to ze kazda z nich znalazla sie na drodze szantazem jesli powodem prostytuowania sie jest przymus ekonomiczny to jest to zawod i nie jest to zawod jak kazdy inny, znalem kilka pan w tragicznej sytuacji materialnej ale jakos zadna z nich nie skorzystala z 'latwego' zarobku w agencji towarzyskiej (z opieka medyczna, ochrona), wiec twierdzenie pita ze cos musi byc w charakterze nie jest bezpodstawne pomijam oczywiscie przypadki ewidentnie kryminalne Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 14.05.02, 19:54 Coś bardziej zabawnego z ww tematu. Kiedyś kilku panów zabawiło się z wspomnianymi paniami. Wyglądały na nieszczęśliwe i niezaradne. Panowie nie uiścili zatem stosownej opłaty. Po jakimś czasie ich samochód został dogoniony przez inny, w którym ledwo mieściło się kilku łysych gentlemanów. Nakazali klientom pań wjechać do lasu, rozebrać się i pod przymusem i grozbą nakazali obsługiwać się wzajemnie. Miała to być forma nauczki i wymuszonego szcunku dla tego szacownego zawodu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Tirówki 15.05.02, 14:21 Z wrodzoną sobie przekorą wsadzam kij w mrowisko............ Nie był to jak sądze nakaz szacunku dla w/wym dam, ale jedynie wyraz ekonomicznego niezadowolenia pracodawców tychże . W sklepie jak nie zapłacisz tez masz problemy. Może to niezbyt trafne porównanie. Ale za zamówiony towar czy też usługę trzeba uiścić należność. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1 Re: Tirówki 15.05.02, 17:06 cyt. ewka2001: "...Ale za zamówiony towar czy też usługę trzeba uiścić należność". Oczywiście! Jednak tu owa należna opłata została im zamieniona na "ekwiwalent" w postaci prac przymusowych. Panowie musieli nieopłaconą fatygę dam "odpracować" społecznie ku własnemu zadowoleniu (?). Pisałem o szacunku, bowiem po takim "odpracowaniu" nabiorą może uznania i należnego szcunku do pracy k..prostytutki. Poza tym może czasami warto wiedzieć jak to jest z 2-giej strony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tirówki IP: 194.203.162.* 15.05.02, 15:07 Gość portalu: Ted? napisał(a): > te panie ... w bardzo wielu przypadkach sa u nas 'za > chlebem' a ze kazda ma alfonsa, no coz taka specyfika > zawodu, nie znaczy to ze kazda z nich znalazla sie na > drodze szantazem No wiec nie dalej jak w poniedzialek widzialem program o prostytucji w Londynie. 75% prostytutek pochodzi z Europy Wschodniej prawie wszystkie (nawet jezeli przyjechaly tu w takim celu zarobkowym) trzymane sa w domach publicznych (tutaj nazywa sie to saunami) wbrew ich woli i bez wynagrodzenia za swiadczone uslugi. Reporter udajacy wlasciciela "sauny" zdobyl zaufanie jednej z grup przestepczych i udal ze chce zdobyc dziewczyny do swojego przybytku. Kobieta kosztuje pomiedzy 5 a 10 tysiacami funtow i moze pracowac za darmo nawet przez kilka lat zarabiajac do 150-200 funtow dziennie. Caly zarobek - wikt i opierunek przechodzi na rece wlasciciela "sauny". Po paru latach kiedy towar sie "zuzywa" pozbywa sie go. Nie chcesz mi chyba Ted powiedziec, ze sytuacja w Wielkiej Brytanii (ktora w przeciwienstwie do naszego kraju jest panstwem w miare praworzadnym) jest gorsza niz sytuacja tych kobiet w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Tirówki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:17 zanim sie zaperzysz uprzejmie informuje, ze osobiscie kurestwo jest mi obce ;) ty mowisz o kodeksie karnym (przeciez ja sie z toba zgadzam!!) a ja o psychologii, jak znajdziesz pkt wspolny to sie bede narazal Odpowiedz Link Zgłoś