Gość: samsel Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 20:14 Mam nadzieję,że odnotowałeś nowego członka Coolka? Świeża krew bardzo się przyda ;-) Chciałbym poinformować o zmianie mojego nicku na Lord_Samsel, z przyczyn nie zależnych ode mnie. Pozdrawiam Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: watek przyjaciol Torunia IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 02.08.01, 22:29 Ta nazwa bardzo smieszylaby cudzoziemcow. BIT znaczy po francusku potocznie czlonek meski. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 11:33 Tak tak Coolek jest nr 17.Nick masz taki sam w pozycji autor ale na liscie bede cie tytulowal zgodnie z zyczeniem Lord_Samsel. Pozdrawiam KroTosS Ps.I obmyslilem sobie ze liste bede publikowal co 5 nowych czlonkow wiec nastepna bedzie jak bedzie nas 20 tak zeby bylo ladnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagrabek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:12 No to zapiszcie mnie pod nr 18 pozdr Zagrabek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:56 Widze, ze wszystko idzie Ok! By rodzące się problemy w zalążku likwidować zapytam - czy macie jakiś pomysł na eliminacje "chwastów" z forum, które na siłe chyba chcą torpedować obiecującą inicjatywę? Np. w dniu wczorajszym pojawił sie na toruńskim i bydgoskim forum jakiś "atomski" - nie ukrywał, ze z urlopu wrócił z odreagowuje i nadrabia zaległości "towarzyskie". Niestety w tonie agresywnym i obrazliwym. Przejrzalem jego dotychczasowe posty - ani razu nie pochwalił się merytorycznią swojego autorstwa wypowiedzią. Są to zwykle komentarze do innych postów, przesiąknięte agresją i prowokacją. Charakterystyczne dla tych wypowiedzi są schematycznie i maniakalnie powtarzane: "dres jesteś?" lub "palancie". Kilkakrotnie upominałem gościa - ale bez skutku. Dzisiaj widzę jak ładną sobie dyskusę uciął min. z z "woj" - (forum toruńskie: "w T.wszyscy poszli spać"; "Dlaczego torunianie maja kompleks wobec bydgoszczan?"). Może wam jako rodakom uda się powstrzymac gościa? - może tylko swoich słucha? Ja ze swojej strony podobnie działam w T). Pozdrawiam. PS. W ostateczności moze stworzyć trzeba będzie listę "persona non grata" ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 15:58 Tak witam towarzysza Zagrabka i jest juz nas osiemnastu.Co do ozolomow to trzeba ich po prostu ignorowac bo jak nikt nie bedzie odpisywal na jego posty to sie pewnie znudzi. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsel Re: watek przyjaciol Torunia IP: 195.205.73.* 03.08.01, 18:45 Proponowałbym przenieść się do nowego wątku. Ten jest już, moim zdaniem, lekko przydługawy. Na końcu tego wątku mogłaby zostać zamieszczona informacja o przeniesieniu, a na początku nowego krótkie streszczenie treści tego. Mam nadzieję,że mój pomysł zostanie wzięty pod uwagę. Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 19:09 Prawdę mówiąc chciałem zaprponować to samo, ale mnie uprzedziłeś. Jeżeli się dobrze orientuje, to na liście jestem siedemnasty, tak? Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanko Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:17 OK! Jak dojdziemy do stu postow (trzycyfrowka zawsze ladnie wyglada), mozna otworzyc nowy watek, np. o tytule WATEK PRZYJACIOL BYDGOSZCZY I TORUNIA 2 (albo C.D.). Co Wy na to? A moze lepiej poscigac sie z I LO i wyjsc na pierwsze miejsce w rankingu watkow? Ja bym sie poscigal. Krotoss, Jack - jak uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 19:27 Tez mi sie to marzy zeby wyprzedzic ich w ilosci postow-mamy byc najlepsi nie :) KroTosS Ps.Odpowiadam Collkowi tak jestes na liscie pod numerem 17, liste opublikuje jak bedzie nas dwadziescia osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:50 cze Nie bylo mnie tylko 20 godzin, a tu tyle postow. Widze ze idea wspolpracy bydgosko torunskiej cieszy sie powodzeniem. W takim tempie za 30 dni ten watek bedzie dluzszy od calego bydgoskiego forum. Moze wyborcza da nam nowyczat?:) Fajnie, widze ze na liscie czlonkow mam okragla 10 pozycje. COOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 19:53 Powiem Wam,że na tej liście brakuje dwóch moich adwersarzy.Jasia i Pontusa. Chłopaki pogódzmy się!!!!! .Przystąpcie do nas!!!!. Pół godziny temu wróciłem z Wrocławia.Wczorad padł mi SDI , ale kiedy dzisiaj popatrzyłem na nasz wątek ,zakręciło mi się w głowie. Pozdrawiam sedecznie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:54 Jasio i Pontus to równi goście. Sam czytając poprzednio szowinistyczne wypociny na forum muszę przyznać, że mi się nóż w kieszeni otwierał. Zgoda i na przyszłość miarkujmy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYŻAK Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 00:01 Fajnie gdyby Oni sie odezwali.(Zawsze 2 posty więcej ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:43 Jak wszyscy to ja także.Moje poparcie i akces członkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:47 Ale jazda - "100"! Jak tam krotoss z numeracjaczłonków? Nie czytałem wszystkich postów - mam też jakiś numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 00:53 NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo? ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej adoracji. ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 01:03 rhemek napisał(a): > uwazamze miasta razem wspaniale sie uzupelniaja.Precz z ekstremistami, ktorzy rozdmuchuja rzekoma wojne miedzy naszymi miastami.Przeciez to chore.Trzeba wreszcie zmienic wizerunek stosunkow miedzy naszymi miastami w polsce.Tak trzymac. Popieram!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyzak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:14 Gość portalu: Jasio napisał(a): > NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie > zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona nie > pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo? > > ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej adoracji. W temacie piwa. Może bysmy sie spotkali ? > > > ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:16 Gość portalu: Krzyzak napisał(a): > Gość portalu: Jasio napisał(a): > > > NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie > > zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona > nie > > pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo > ? > > > > ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej ador > acji. > > W temacie piwa. Może bysmy sie spotkali ? > > > > > > ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman? Ja też jestem poza. Bedziemy sie wspierać razem (przy piwie) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:18 Gość portalu: jack napisał(a): > Ale jazda - "100"! Jak tam krotoss z numeracjaczłonków? Nie czytałem wszystkich > > postów - mam też jakiś numer? Po cichu liczyłem godziny kiedy stukniesz z członkostwem.Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Swoje zrobiłem.......... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:20 teraz idę pracować dalej , ale statystyka idzie w górę. Musimy być pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Swoje zrobiłem.......... 04.08.01, 13:59 I bedziemy pierwsi, a oto lista ktora odpowie na wszystkie pytania co do numerow i stołków :), a wyglada to tak(w kolejnosci przystepowania): 1. Yanko (prezes i zalozyciel) 2. KroTosS (v-ce prezes z Bydzi) 3. Lord_Samsel 4. Radca (rzecznik) 5. Jack (skarbnik) 6. Gorg 7. Chewie 8. PIT 9. Thomek 10.Rhemek 11.Krzyżak 12.Dubler 13.Sonia(sekretaż i jak narazie jedyna kobieta) 14.XYZ 15.Ulan 16.Essex 17.Coolek 18.Zagrabek 19.Jasio 20.Woj Jak wiec widac jest nas okragla dwudziestka i nastepna lista pojawi sie jak bedzie kolejna okragla "rocznica" czyli przy liczbie=25, mam nadzieje ze bede musial ja wystukac jak najszybciej.Niniejszym zapytuje rowniez wszystkich stowarzyszonych co z nazwa bo tak nie wypada abysmy nie mieli-moja propozycja (zreszta opisana juz wczesniej bo korzystalem z pomyslu Chewie) to NETBIT czekam na ocene lub inne propozycje. Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 04.08.01, 14:08 A i jeszcze jedno pragne poinformowac ze mialem zaszczyt ustrzelic wczoraj pieciotysiecznego posta na chwale naszego towarzystwa ;). KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: watek przyjaciol Torunia 04.08.01, 15:14 Nazwa moze byc, tylko niewtajemniczonym nie bedzie sie kojarzyc.Ale oni nie sa wazni.Do konca roku bedziemy mieli w takim tempie 1000 czlokow. Tak trzymac.I dobrze, ze inicjatywa pojawila sie na forum bydgoskim a nie torunskim.am jest za duzo lokalnych szowinistow.Pozdrawiam kolegow-czlonkow, no i nasz "Komitet Centralny":):):) Odpowiedz Link Zgłoś