Dodaj do ulubionych

watek przyjaciol Torunia

• Gość: samsel Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 20:14
      Mam nadzieję,że odnotowałeś nowego członka Coolka? Świeża krew bardzo się
      przyda ;-)
      Chciałbym poinformować o zmianie mojego nicku na Lord_Samsel, z przyczyn nie
      zależnych ode mnie.

Pozdrawiam Lord_Samsel
    • Gość: p Re: watek przyjaciol Torunia IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 02.08.01, 22:29
      Ta nazwa bardzo smieszylaby cudzoziemcow. BIT znaczy po francusku potocznie
      czlonek meski.
    • krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 11:33
      Tak tak Coolek jest nr 17.Nick masz taki sam w pozycji autor ale na liscie bede
      cie tytulowal zgodnie z zyczeniem Lord_Samsel.
      Pozdrawiam

KroTosS

Ps.I obmyslilem sobie ze liste bede publikowal co 5 nowych czlonkow wiec
      nastepna bedzie jak bedzie nas 20 tak zeby bylo ladnie :).
    • Gość: zagrabek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:12
      No to zapiszcie mnie pod nr 18 pozdr
      Zagrabek
    • Gość: Jack Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:56
      Widze, ze wszystko idzie Ok! By rodzące się problemy w zalążku likwidować
      zapytam - czy macie jakiś pomysł na eliminacje "chwastów" z forum, które na
      siłe chyba chcą torpedować obiecującą inicjatywę? Np. w dniu wczorajszym
      pojawił sie na toruńskim i bydgoskim forum jakiś "atomski" - nie ukrywał, ze z
      urlopu wrócił z odreagowuje i nadrabia zaległości "towarzyskie". Niestety w
      tonie agresywnym i obrazliwym. Przejrzalem jego dotychczasowe posty - ani razu
      nie pochwalił się merytorycznią swojego autorstwa wypowiedzią. Są to zwykle
      komentarze do innych postów, przesiąknięte agresją i prowokacją.
      Charakterystyczne dla tych wypowiedzi są schematycznie i maniakalnie
      powtarzane: "dres jesteś?" lub "palancie". Kilkakrotnie upominałem gościa - ale
      bez skutku. Dzisiaj widzę jak ładną sobie dyskusę uciął min. z z "woj" - (forum
      toruńskie: "w T.wszyscy poszli spać"; "Dlaczego torunianie maja kompleks wobec
      bydgoszczan?"). Może wam jako rodakom uda się powstrzymac gościa? - może tylko
      swoich słucha? Ja ze swojej strony podobnie działam w T). Pozdrawiam.
      PS. W ostateczności moze stworzyć trzeba będzie listę "persona non grata" ?
    • krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 15:58
      Tak witam towarzysza Zagrabka i jest juz nas osiemnastu.Co do ozolomow to
      trzeba ich po prostu ignorowac bo jak nikt nie bedzie odpisywal na jego posty
      to sie pewnie znudzi.

KroTosS
    • Gość: samsel Re: watek przyjaciol Torunia IP: 195.205.73.* 03.08.01, 18:45
      Proponowałbym przenieść się do nowego wątku. Ten jest już, moim zdaniem, lekko
      przydługawy. Na końcu tego wątku mogłaby zostać zamieszczona informacja o
      przeniesieniu, a na początku nowego krótkie streszczenie treści tego. Mam
      nadzieję,że mój pomysł zostanie wzięty pod uwagę.

Lord_Samsel
    • coolek Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 19:09
      Prawdę mówiąc chciałem zaprponować to samo, ale mnie uprzedziłeś. Jeżeli się
      dobrze orientuje, to na liście jestem siedemnasty, tak?

Coolek
    • Gość: Yanko Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:17
      OK! Jak dojdziemy do stu postow (trzycyfrowka zawsze ladnie wyglada), mozna
      otworzyc nowy watek, np. o tytule WATEK PRZYJACIOL BYDGOSZCZY I TORUNIA 2 (albo
      C.D.). Co Wy na to? A moze lepiej poscigac sie z I LO i wyjsc na pierwsze
      miejsce w rankingu watkow? Ja bym sie poscigal. Krotoss, Jack - jak uwazacie?
      • krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 03.08.01, 19:27
        Tez mi sie to marzy zeby wyprzedzic ich w ilosci postow-mamy byc najlepsi nie :)

KroTosS

Ps.Odpowiadam Collkowi tak jestes na liscie pod numerem 17, liste opublikuje
        jak bedzie nas dwadziescia osob.
    • Gość: rhemek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:46
    • Gość: rhemek Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:50
      cze
      Nie bylo mnie tylko 20 godzin, a tu tyle postow.
      Widze ze idea wspolpracy bydgosko torunskiej cieszy sie powodzeniem.
      W takim tempie za 30 dni ten watek bedzie dluzszy od calego bydgoskiego forum.
      Moze wyborcza da nam nowyczat?:)
      Fajnie, widze ze na liscie czlonkow mam okragla 10 pozycje. COOL!
    • Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 19:53
      Powiem Wam,że na tej liście brakuje dwóch moich adwersarzy.Jasia i Pontusa.
      Chłopaki pogódzmy się!!!!! .Przystąpcie do nas!!!!. Pół godziny temu wróciłem z
      Wrocławia.Wczorad padł mi SDI , ale kiedy dzisiaj popatrzyłem na nasz
      wątek ,zakręciło mi się w głowie.
      Pozdrawiam sedecznie wszystkich.
    • Gość: PIT Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:54
      Jasio i Pontus to równi goście. Sam czytając poprzednio szowinistyczne wypociny
      na forum muszę przyznać, że mi się nóż w kieszeni otwierał. Zgoda i na
      przyszłość miarkujmy się !
    • Gość: kRZYŻAK Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 00:01
      Fajnie gdyby Oni sie odezwali.(Zawsze 2 posty więcej )
    • Gość: woj Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:43
      Jak wszyscy to ja także.Moje poparcie i akces członkowski.
    • Gość: jack Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:47
      Ale jazda - "100"! Jak tam krotoss z numeracjaczłonków? Nie czytałem wszystkich
      postów - mam też jakiś numer?
    • Gość: Jasio Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 00:53
      NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie
      zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona nie
      pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo?

ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej adoracji.

ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman?
    • Gość: zoe Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 01:03
      rhemek napisał(a):

> uwazamze miasta razem wspaniale sie uzupelniaja.Precz z ekstremistami, ktorzy
      rozdmuchuja rzekoma wojne miedzy naszymi miastami.Przeciez to chore.Trzeba
      wreszcie zmienic wizerunek stosunkow miedzy naszymi miastami w polsce.Tak trzymac.

Popieram!!!!!

• Gość: Krzyzak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:14
      Gość portalu: Jasio napisał(a):

> NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie
      > zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona nie
      > pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo?
      >
      > ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej adoracji.

W temacie piwa. Może bysmy sie spotkali ?
      >
      >
      > ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman?

• Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:16
      Gość portalu: Krzyzak napisał(a):

> Gość portalu: Jasio napisał(a):
      >
      > > NIE ROBCIE MI TEGO. O malo co Jasia by juz nie bylo. Z wrazenia sie
      > > zakrztusilem i tchu nie moglem zlapac. Poniewaz pomogla mi torunianka zona
      > nie
      > > pozostaje mi nic innego jak powiedziec ZGODA. A wiec kiedy i gdzie na piwo
      > ?
      > >
      > > ps. musimy uwazac aby forum nie zamienilo sie w towarzystwo wzajemnej ador
      > acji.
      >
      > W temacie piwa. Może bysmy sie spotkali ?
      > >
      > >
      > > ps2. Nie ma juz zadnych wolnych stolkow? Skarbnik? Barman?

Ja też jestem poza. Bedziemy sie wspierać razem (przy piwie)
      >

• Gość: Krzyżak Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:18
      Gość portalu: jack napisał(a):

> Ale jazda - "100"! Jak tam krotoss z numeracjaczłonków? Nie czytałem wszystkich
      >
      > postów - mam też jakiś numer?

Po cichu liczyłem godziny kiedy stukniesz z członkostwem.Super.

• Gość: Krzyżak Re: Swoje zrobiłem.......... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:20
      teraz idę pracować dalej , ale statystyka idzie w górę.
      Musimy być pierwsi.
    • krotoss Re: Swoje zrobiłem.......... 04.08.01, 13:59
      I bedziemy pierwsi, a oto lista ktora odpowie na wszystkie pytania co do
      numerow i stołków :), a wyglada to tak(w kolejnosci przystepowania):

1. Yanko (prezes i zalozyciel)
      2. KroTosS (v-ce prezes z Bydzi)
      3. Lord_Samsel
      4. Radca (rzecznik)
      5. Jack (skarbnik)
      6. Gorg
      7. Chewie
      8. PIT
      9. Thomek
      10.Rhemek
      11.Krzyżak
      12.Dubler
      13.Sonia(sekretaż i jak narazie jedyna kobieta)
      14.XYZ
      15.Ulan
      16.Essex
      17.Coolek
      18.Zagrabek
      19.Jasio
      20.Woj

Jak wiec widac jest nas okragla dwudziestka i nastepna lista pojawi sie jak
      bedzie kolejna okragla "rocznica" czyli przy liczbie=25, mam nadzieje ze bede
      musial ja wystukac jak najszybciej.Niniejszym zapytuje rowniez wszystkich
      stowarzyszonych co z nazwa bo tak nie wypada abysmy nie mieli-moja propozycja
      (zreszta opisana juz wczesniej bo korzystalem z pomyslu Chewie) to NETBIT
      czekam na ocene lub inne propozycje.

Pozdrawiam

KroTosS

• krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 04.08.01, 14:08
      A i jeszcze jedno pragne poinformowac ze mialem zaszczyt ustrzelic wczoraj
      pieciotysiecznego posta na chwale naszego towarzystwa ;).

KroTosS
    • rhemek Re: watek przyjaciol Torunia 04.08.01, 15:14
      Nazwa moze byc, tylko niewtajemniczonym nie bedzie sie kojarzyc.Ale oni nie sa
      wazni.Do konca roku bedziemy mieli w takim tempie 1000 czlokow. Tak trzymac.I
      dobrze, ze inicjatywa pojawila sie na forum bydgoskim a nie torunskim.am jest
      za duzo lokalnych szowinistow.Pozdrawiam kolegow-czlonkow, no i nasz "Komitet
      Centralny":):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka