radca Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:03 Moze nazwa: "MOST -BiT" "MOST-B & T" "B & T" "UNIA MIAST B & T " co myslicie ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:34 Ja juz zaakceptowalem i uzywam (narazie jako tymczasowej) nazwe NETBiT.I kurcze stowarzyszonych jest nie +-23 jak podala Sonia(z calym szacunkiem dla jak sie okazuje jedynej kobiety w naszych szeregach narazie) tylko dolkadnie 22 po tym jak udalo mi sie namowic PONTUSA!!! :)))-swoja droga to pierwszy czlonek ktory nie zlozyl w tym watku zadnego posta ale do nas nalezy i ja sie z tego ciesze bo to bardzo pozyteczny dla nas czlowiek.Brakuja wiec 3 osoby abym opublikowal nowa liste.Napiszcie tez co myslicie o stronie www moze warto by bylo stworzyc- czy to nie fajnie brzmi www.netbit.org.pl :))) Pozdrawiam caly NETBiT KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:44 strona owszem, ale raczej nie pod www.netbit.org.pl - po co placic za domene? nie wystarczy www.netbit.prv.pl ? mozna stronke postawic na wp.pl, bo �gw� narazie nie udostepnia kont www ;-) nawet do takowej stronki moglbym przylozyc reke (myszke), bo umiem i lubie to robic, ale dopiero jak bede mial pewnosc, ze cos z NetBiTu bedzie, ze nie przejdzie nam za miesiac czy tydzien... inaczej to szkoda roboty, nieprawdaz? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:16 Sorry, ale do tych 23 tak na wszelki wypadek zaliczyłam Osielsko - może zbyt pochopnie, ale obiecuję, że już nie będę liczyć - zostawię to specjaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:53 Tak racja szkoda bylo by roboty ale ja ze swojej strony moge obiecac ze nie odpuszcze :).A co do domeny to masz racje ale musisz jednak przyznac ze org lepiej wyglada niz prv :) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:55 to prawda, ale prv jest za darmo..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 19:59 No niesety takie mamy realia.A swoja droga to nasz watek jest ciagle w tyle za ILO bo tamci podjechali juz na 184 a moj post tu jest 171 :( ale ich gonimy :) KroTosS Ps.Staje sie to juz troche ucaizliwe-czas wczytywania tego watku ale to jakas bzdura przeciez to tylko troche tekstu a tak moli mogli by cos z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 20:08 jesli dobrze pamietam (a niechce mi sie czytac calego watku) sekretarz NetBiTu mial zalozyc nowy watek ze streszczeniem obecnego w pierwszym poscie - przedstawienie stowarzyszenia, tezy i plany... ale tego nie robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 20:16 Nobo zalozylismy sobie ze bedziemy sie scigac w ilosci postow z ILO ale staje sie to uciazliwe choc jestem w stanie wytrzymac jak mamy przekroczyc granice 200-chyba pierwszy raz w historii forum chc nie wiem czy w innych miastach nie ma juz takiego kolosa.Co do nowego to lepiej zeby to zrobil Yanko jak tworca stowarzyszenia. KroTosS Ps.Ale czy jednak nie uwazasz Chewie ze mozliwosci techniczne sa aby pare linijek tekstu wczytywalo sie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 20:22 Niestety to ze taki watek chodzi tak wolno, to jeszcze jeden dowod na slabosc i niedopracowanie portalu.Jesli chodzi o nasza strone, to nalezalo by ja podzielic na czesc ogolnodostepnai dla czlonkow z haslem.Co do strony I lo to oni chyba specjalnie puszczaja byle jakie watki by nabic licznik. my natomiat trzymamy poziom.Pozdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 20:33 Z tym podzialem to nie jestem pewien zalezy co by tam mialo byc a ILO nie czytam z oczywistych wzgedow. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:22 Tezy i plany już ujęłam. Bardzo syntetycznie. Czytaj uważnie. Przecież nie będę przepisywała wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 07.08.01, 21:23 Nie musisz az tak tego doceniac a co do Osielska to tez nie wiem wpadl raz i cos chlapnal ale nie mozna tego jednoznacznie interpretowac wiec zaczekam az potwierdzi-moze jak nie zobaczy siebie na liscie-zobaczymy. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
yanko Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 01:56 krotoss napisał(a): >Co do nowego to lepiej zeby to zrobil Yanko jak tworca stowarzyszenia. OK, Krotossie. Jesli osiagniemy dwiescie postow (jak przechodzic do historii, to z dobrym wynikiem), zaloze nowy watek o tej samej lub podobnej nazwie, chyba ze wiekszosc z nas bedzie wolala pozostac przy starym, zeby nabijac jak najwiecej postow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 07:48 Chyba przestalo nam przybywac czlonkow. Czyzby tylko tylu ludzi lubilo torun czy tez wola sie nie ujawniac:):) Pozdrowienia dla wszystkich Ranny ptaszek:):) Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qron Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.08.01, 12:44 witam i jednocześnie ogłaszam się 24 - tym samozwańczym członkiem stowarzyszenia TiB(kna)-Toruń i Bydgoszcz (kolejność nie alfabetyczna) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 12:53 Witamy nowego towarzysza lecz pragne poinformowac ze jest 23 tylu terea mamy czlonkow ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
yanko Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 12:56 Tylko dwa posty do LO. Pozdrawiam Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
qron Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 15:15 Witam współczłonków oraz szanowny zarząd. Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, iż potencjalni członkowie mają utrudnione zadanie aby dotrzeć do naszego stowarzyszenia z oczywistych przyczyn. Apeluję więc aby przyspieszyć otworzenie nowego-starego tematu na forum, mam propozycję aby przenieść się do Torunia, a następnie Włocławka itd. w celu zrzeszania nowych członków. Myślę również, że nazwa powinna się wiązać z woj. kuj-pom a nie tylko z B i T (kolejność alfabetyczna). Obywatele wszystkich miast, wsi i miasteczek z kujawsko- pomorskiego łączcie się!!! Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 16:08 Tak mozesz jako torunianin zalazyc tam reklamujacy nas watek-przyda sie i jak ktos wstapi to powiadom tu w tym watku abym mogl go zapisac bo ja do torunskiego forum zbyt czesto nie zagladam i moglbym przegapic(to samo tyczy sie oczywiscie innych miast regionu). Pozdrawiam KroTosS Ps.Tym postem zrownujemy sie z ILO !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanko Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 16:19 Tym postem wlasnie mijamy I LO i wychodzimy na pierwsze miejsce w rankingu watkow. Pozdrawiam wszystkich czlonkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:03 Też wszystkich pozdrawiam. To co robimy? Trochę za długo się to wgrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 21:17 No to do 200 i niech Yanko zaozy nowy watek z ładnym streszczeniem i niech ten 200-y post bedzie z informacja ze przenosimy sie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: watek przyjaciol Torunia 08.08.01, 21:27 To dobry pomysl,rozpocznijmy nowy wätek.Oczywiscie do 200 postöw mozemy dojsc. radca Odpowiedz Link Zgłoś
qron Re: watek przyjaciol Torunia 09.08.01, 14:14 KroTosS chodziło mi m. in. o to żebyśmy wspólnymi siłami w ramach przyjażni B-T (ka)rozbujali toruńskie forum, gromadząc przy okazji nowych członków. Pozdrawiam wszystkich członków Don Quronione Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: watek przyjaciol Torunia 09.08.01, 18:32 Mam propozycje. Widac,ze pomysl jest dobry.Podoba sie tez to,ze zostal zaakceptowany w Toruniu. Pomyslmy,czy nie warto by spröbowac cos w rodzaju np. UNI MIAST REGIONU lub WIRTUALNEJ UNI MIAST REGIONU. Moglibysmy zaprosic inne miasta do wspölpracy.Moze by sie udalo zalatwic w dziale miast -rubryke ? Mozna byloby spoglädac -co tam U NAS NOWEGO ? MIelibysmy mozliwosci dzialan i dyskusji oraz sie wspierac i uzupelniac. Moze sä chetni z innych miast ? pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: watek przyjaciol Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 20:53 świetny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: watek przyjaciol Torunia 09.08.01, 18:41 Chetni z innych miast moze by sie znalezli, ale powiedzmy szczerze, kogo nasze stowarzyszenie poza naszym regionem bedzie obchodzic? Odpowiedz Link Zgłoś