Gość: HL IP: 62.183.50.* 13.01.05, 21:24 No. A my tu mamy Stary Now Rok. Rosjanie to maja fajnie. Dwa razy balty z okazji nowego roku. Skladam Wam wiec zyczenia noworoczne. Wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Powrot IP: *.petrus.com.pl 13.01.05, 22:10 no wreszcie jesteś. PISZ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Powrot IP: *.petrus.com.pl 14.01.05, 21:38 za zyczenia dziękujemy, zdrowia szczęścia winszujemy na Wasz Nowy Rok. ps. nie bój się nie głaszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HL Re: Powrot IP: 62.183.50.* 14.01.05, 21:57 A co ja mam pisac? Tu wszystko po staremu. Oprocz tego ze rozwalilem w drzazgi samochod i siedze w domu bo chodzic nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Powrot IP: *.petrus.com.pl 14.01.05, 22:19 nie mogę Ci przecież dyktować co masz pisać. Afer i skandali żadnych nie macie? TO główne wątki tego forum teraz;) Wszystko inne ginie w powodzi. A jak nie możesz chodzić to tym lepiej, bo możesz pisać. (to tylko dlatego ze nie lubisz być głaskany;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HL Re: Powrot IP: 62.183.50.* 14.01.05, 22:37 JAkich afer?? TUTAJ?? Tutaj sa dobrzy milicianci, doskonaly Putin i zli terrorysci. Reszta to glupoty. Dobry Putin chce wszystko naprawiac ale glupi i podstepny narod ciaagle mu przeszkadza. A to taki dobry czlowiek jest...az zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Powrot IP: *.petrus.com.pl 14.01.05, 22:42 no tak. to Ci zazdrościmy tego raju;) dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś