Gość: 4DON IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 22:12 CZY WY TEZ PRZEKLINACIE INTERNET PRZEZ GAWEX?CIAGLE AWARIE,JAKIES WYMIANY,ZANIKI,CIAGLE"TRWA LACZENIE Z SERWEREM"..O PROSTU TRAGEDIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 22:27 fakt kaktem że często zdazra sie że nie ma netu!! albo cholernie wolno "chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.01.05, 23:19 W Intelinku jest podobnie. Ciagle przerwy, spadki, a jak sie udajesz do siedziby nigdy nic nie wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz.... Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 00:41 U mnie dziala dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 09:52 ja nie narzekam,może masz coś źle ustawione w kompie,bardzo rzadko zdarza mi się ,że nie moge sie połączyć z internetem,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 10:08 Ja nie mogę nic zlego powiedziec na Gawex. Jestem zadowolona. Wszystko dziala bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
allstarss Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE 16.01.05, 22:25 jesli chcesz zmieniać sieć to nie na intelink! większego badziewia świat nie widział! co chwile coś im tam kradna i nie ma internetu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORDONIAK Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 17.01.05, 07:59 MASZ JAKIEŚ BŁĘDY W USTAWIENIU, LUD WGRAJ NOWEGO WIN....JA NIE NAŻEKAM.ZMIEŃ OPERATORA NA INTELINK....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 22.01.05, 08:48 po prostu internet to nieporozumienie!oczywiscie przez gawex!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.05, 12:58 Rzadko miewam problemy z internetem oferowanym przez tv gawex. Rzeklbym, ze bardzo rzadko. Mozliwe, ze masz cos nie tak ze sprzetem lub oprogramowaniem. Zawsze mozesz reklamowac i przeniesc sie do TPSA ale nie polecam ci tego kroku. TPSA to monopolista i kazda konkurencja dziala na korzysc klienta w szerszym spojrzeniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 02.03.05, 10:41 Mogłoby być lepiej. Zdarzaja się awarie, blokady w odbieraniu poczty itp., ale to myslę dotyczy wszystkich operatorów. Jedynie do szybkosci mam pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZA Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 02.03.05, 11:27 Po części to jest prawda. Od bez mała dwóch tygodni jest problem z należytym transferem, szczególnie popołudniami i w łikendy , kiedy jest duże obciążenie sieci, nie otwierają się strony itp. dostawca Gawex wie o tych problemach , i obiecuje że w tym tygodniu ,po zakupie odpowiedniego urządzenia ,internauci odczują znaczną poprawę jakości transferu. Trzymamy za słowo.!!! A Intelink w Fordonie omijajcie szerokim łukiem!!!Chyba że nie macie problemów ,to gwarantuje że na pewno będziecie je mieć !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś