Dodaj do ulubionych

INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE

IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 22:12
CZY WY TEZ PRZEKLINACIE INTERNET PRZEZ GAWEX?CIAGLE AWARIE,JAKIES
WYMIANY,ZANIKI,CIAGLE"TRWA LACZENIE Z SERWEREM"..O PROSTU TRAGEDIA!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: stef Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 22:27
      fakt kaktem że często zdazra sie że nie ma netu!! albo cholernie wolno "chodzi"
    • Gość: Ave Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.01.05, 23:19
      W Intelinku jest podobnie. Ciagle przerwy, spadki, a jak sie udajesz do
      siedziby nigdy nic nie wiedza.
    • Gość: cz.... Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 00:41
      U mnie dziala dobrze.
    • Gość: kasia Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 09:52
      ja nie narzekam,może masz coś źle ustawione w kompie,bardzo rzadko zdarza mi
      się ,że nie moge sie połączyć z internetem,pozdrowienia
    • Gość: Mery Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 10:08
      Ja nie mogę nic zlego powiedziec na Gawex. Jestem zadowolona. Wszystko dziala
      bez zarzutu.
    • allstarss Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE 16.01.05, 22:25
      jesli chcesz zmieniać sieć to nie na intelink! większego badziewia świat nie
      widział! co chwile coś im tam kradna i nie ma internetu :/
    • Gość: FORDONIAK Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 17.01.05, 07:59
      MASZ JAKIEŚ BŁĘDY W USTAWIENIU, LUD WGRAJ NOWEGO WIN....JA NIE NAŻEKAM.ZMIEŃ
      OPERATORA NA INTELINK.......................
    • Gość: małgosia Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 22.01.05, 08:48
      po prostu internet to nieporozumienie!oczywiscie przez gawex!!!
    • Gość: orion Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.05, 12:58
      Rzadko miewam problemy z internetem oferowanym przez tv gawex. Rzeklbym, ze
      bardzo rzadko. Mozliwe, ze masz cos nie tak ze sprzetem lub oprogramowaniem.
      Zawsze mozesz reklamowac i przeniesc sie do TPSA ale nie polecam ci tego kroku.
      TPSA to monopolista i kazda konkurencja dziala na korzysc klienta w szerszym
      spojrzeniu.
      Pozdrawiam
    • Gość: baba Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 02.03.05, 10:41
      Mogłoby być lepiej. Zdarzaja się awarie, blokady w odbieraniu poczty itp., ale
      to myslę dotyczy wszystkich operatorów. Jedynie do szybkosci mam pretensje.
      • Gość: KAZA Re: INTERNET PRZEZ TV GAWEX TO NIEPOROZUMIENIE IP: *.tvgawex.pl 02.03.05, 11:27
        Po części to jest prawda. Od bez mała dwóch tygodni jest problem z należytym
        transferem, szczególnie popołudniami i w łikendy , kiedy jest duże obciążenie
        sieci, nie otwierają się strony itp. dostawca Gawex wie o tych problemach , i
        obiecuje że w tym tygodniu ,po zakupie odpowiedniego urządzenia ,internauci
        odczują znaczną poprawę jakości transferu. Trzymamy za słowo.!!! A Intelink
        w Fordonie omijajcie szerokim łukiem!!!Chyba że nie macie problemów ,to
        gwarantuje że na pewno będziecie je mieć !!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka