adkam77 03.08.09, 22:12 Tak jak w temacie. Wygrałam bilet na koncert Madonny. Sama nie moge pojechać więc może któraś z warszawianek jest chętna. Oddam za darmo ewentualnie za koszt przesyłki. Miejsce stojące. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:23 o kurczę, dlaczego ja nigdy nic podobnego nie wygrywam i zdziwiło mnie, że nie chcesz na nim zarobić i opchnąć go gdzieś. a tak tylko dodałam. Madonnę może bym i chętnie obejrzała, ale nie tym razem Odpowiedz Link
patrice7 Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:25 czemu go nie chcesz sprzedac>?? Ja bym z checia zobaczyla talki koncert,na pewno bedzie niesamowity! Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:26 ja tez bym sie zapisala na kolejke chetnych Odpowiedz Link
kama_msz dopisuję się do kolejki chętnych:D 03.08.09, 22:28 jak byś jeszcze nie puściła go w obieg, to jestem chętna Odpowiedz Link
kama_msz Re: dopisuję się do kolejki chętnych:D 03.08.09, 22:29 aha, jak by co, pisz na gazetowego. Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:31 Mam nadzieję, że liczy się pierwszeństwo A tak poważnie to naprawdę baaardzo proooooszę Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:35 adkam sprawdz czy bilet nie jest imienny czasem( jesli go masz fizycznie). Ja kiedys tez wygrałam bilet ( coprawda nie na koncert madonny, ale tez ciekawy) i nie mogłam go ani sprzedac ani oddać. Na ten bilet mogłam wejsc tylko ja, nikt inny. Zobacz czy sponsor biletu nie ma takiech zastrzezen, ze tylko wygrana osoba może skorzystać z tego biletu. Tak czasami jest. Swoją drogą zazdroszczę wygranej Odpowiedz Link
adkam77 Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 22:48 Bilet mam fizycznie w ręce i nie jest imienny. Wygrałam go zupełnie nie świadomie bo w konkursie dla SS na allegro czym bardzo się zdiwiłam bo wydawało mi sie że mało sprzedaję Oddaje bo nie moge sobie pozwolic na wyjazd do Warszawy a i jak mój mąż mówi jestem dobra duszyczka. Odpowiedz Link
adkam77 dorotamakota1 03.08.09, 22:51 Oczywiście że liczy się pierwszeństwo zgłoszeń wyślij mi dane na afel123@wp.pl Odpowiedz Link
mathiola To ja się polansuję jak mogę 03.08.09, 23:28 I: OCH! dzięki, ale mam podwójny bilet w sektorze VIP. Ale nie wiem czy pójdę bo jakoś mi się nie pali Zobaczę, może pójdę Odpowiedz Link
mathiola Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 23:29 kujwa nie dokończyłam. Chciałam powiedzieć, że może jednak pójdę, w końcu to jednak MADONNA.... nieważne że nie słucham. Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Koncert Madonny - oddam bilet 03.08.09, 23:44 No wiesz, za jakies 50 lat jak wnuki beda uczyc sie na historii to bedziesz mogla im zaszpanowac i powiedziec, ze bylas na koncercie Odpowiedz Link