Gość: janusz IP: *.zachem.com.pl / 10.10.2.* 23.05.02, 07:09 Klasa Vb matura w roku 1969. Kto pamięta pierwszy i dotąd ostatni zjazd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daniel Re: Technikum Chemiczne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 16:04 Janusz z Zachemu! Pamiętam doskonale mam nawet pamiątkową tarczę. pozdrowienia dla wszystkich absolwentów TCh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Technikum Chemiczne IP: *.zachem.com.pl / 10.10.2.* 30.09.02, 10:28 Cześć Daniel. Dobrze pamiętasz, jestem z Zachemu. Podaj swój e-mail. Pozdrawiwm! Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:49 Dziekuje za pozdrowienia .Ja to o wiele mlodszy rocznik. A czy sa w zachemie jakies szanse na prace dla chemikow Technikum chemiczne Atr Wydzial Chemii. j.siepa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsch Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:31 Zjazd chemika październik 2003 dzwoń do szkoły lub zsch_bydgoszcz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Technikum Chemiczne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:58 Gość portalu: Daniel napisał(a): > Janusz z Zachemu! Pamiętam doskonale mam nawet pamiątkową tarczę. pozdrowienia > dla wszystkich absolwentów TCh. >Cześć Janusz z Zachemu! Podaję Ci swój e-mail Adres(y) e-mail:Daniel, dleszkiewicz@onet.poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsch Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:29 Zjazd absolwentów październik 2003 patrz www.zsch.vel.pl dzwoń do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś