IP: 213.132.65.* 18.01.05, 16:59
Kupilem to cholerstwo- zigulewskoe(chociaz kiedys obiecalem sobie ze do ust
wiecej nie wezme). I powiem ci....jakie mnie wspomnienia opadly..pamietasz
ten zapach "bydgoskiego"w malych buteleczkach, cieplutkie, w sloneczny dzien,
puste poukladane w skrzyneczkach przed sklepem,grupki inteligencji saczace
pod tymze sklepikiem.....eeeeech zycie....:)))
Obserwuj wątek
    • trond Re: trond! 18.01.05, 20:33

Odpowiadasz na :
      Gość portalu: hl napisał(a):

> Kupilem to cholerstwo- zigulewskoe(chociaz kiedys obiecalem sobie ze do ust
      > wiecej nie wezme). I powiem ci....jakie mnie wspomnienia opadly..pamietasz
      > ten zapach "bydgoskiego"w malych buteleczkach, cieplutkie, w sloneczny dzien,
      > puste poukladane w skrzyneczkach przed sklepem,grupki inteligencji saczace
      > pod tymze sklepikiem.....eeeeech zycie....:)))

dokładnie tak wypokrzywiał się na ten smakołyk mój dziadek to chciałem
      sprawdzić jak Ty,teqila zareagujesz;-)a...ile kosztuje w nowym tysiącleciu?masz
      inne ulubione godne polecenia?p.s.wychowałem się nad jeziorami i "bydgoskiego"
      pamiętać nie mogę.sam najlepiej wspominam vulevici voce przy ognisku pod
      Ostrawą.
      • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 20:39
        Kosztuje pol literka 12 rubli. dramatycznie wysoka cena jak na te jakosc:))
        jest kilka piwek ktore smakuja niezle z Baltika na czele. Baltika ma oznaczenia
        od "0" do "9" gdzie zero to bezalkoholowe(ktorym to sie brzydze) a 9 to juz nie
        pytaj bo nie wiem co oni tam dodaja- spirit zdaje sie. Jest tez "Zolotaja
        bocka"oraz "Staryj melnik", "Bockarew", "Sibirskaja Korona", "Jarpiwo" i wiele
        wiele innych. Z regionalnych- tu gdzie jestem znosne jest tez "Don" ale
        tylko "Klassiceskoe"bo "Stanicnoe"to juz dramat.
        Pozdro.
        PS

Teqilw spozywam jedynie w Polsce. Zeby miec do czego tesknic:)))
      • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 20:40
        a co o "bydgoskiego"uuuwierz mi ze nie masz czego zalowac...
        • Gość: nemo Re: trond! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:49
          przepraszam, ze sie wtrace, ale dyskusja jest bardzo ciekawa i na poziomie.
          poniewaz hl przebywa jak rozumiem na wschodzie pragne niesmialo zarekomendowac
          obolon i slawutycz z browarow kijowskich i czernichowskich. zapijac mozna
          zurawinowka ( tzw. kliukwa ) - np 5 kapel. swiat wydaje sie wtedy lepszy..
          • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 20:55
            nemo witaj. niestety nie mam takiej mozliwosci. rosyjski rynek piwny jest
            niesamowicie sczelny i dobrze rozwiniety rodzima prosukcja wypiera inne.
            Wlasciwie mozna tu jednie dostac Heinekena i Carlsberga. Marki wschodnie nie
            maja tu wplywow. Jesli hodzi o Ukraine to NIemiroff(wodka) jest dotepna-
            wspaniala wodka na papryce i miodzie. Ja jestem daleko na poludniu Rosji.
            Niedaleko Soczi a co za tym idzie Abchazii i Gruzii.
            PS
            to interesujace, ze ktos cokolwiek wie o wschodnich alkoholach:))
            • Gość: nemo Re: trond! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:08
              a ja tam bywam czesto - ale tylko na ukrainie. niemiroff z winnicy - percovka z
              miodem, tak, tak, szlachetny smak, ale ja najbardziej lubie kliukwy..jestes w
              krasnodarskim kraju ?
              • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:11
                Tak. Dokladnie w Krasnodarze. Ciesze sie wspanialym klimacikiem:)) hle hle.
                Zimy nie ma a za 2 miechy wiosna. I to lubie. Chociaz teskno jak piorun
                • Gość: nemo Re: trond! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:16
                  nie mow hop, tam podobno roznie bywa...dlugo tam jestes ?
    • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:09
      Acha. I co godne uwagi ludzie tu do piwa ciagle cos jedza.A to suszone kalmary,
      suchariki no i te paskudna suszona rybe. Ja pozostaje przy samym chlodnym piwku
      choc patrza jak na dziwolaga lub biedaka:)))
      • Gość: nemo Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:14
        tak, tak, uwielbiam te klimaciki ..solone suszone kalmarki ;-)) po ile tam
        kawior jest - ten dla ludu, czerwony z morza ochotskiego ?
        • Gość: hl Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:19
          czerwony kawiorek ok 1000 rubli za kilogram. taniocha w porownaniu z nami, nie?
          ale ja wole krolewskie krewetki ok 200 rubli za kilogram. jak wiesz u nich to
          tak jak u nas jablka. ja natomiast zareram sie ich szaszlkami. niech ich
          doabli. mozna zezrec tego TONE
          • Gość: nemo Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:22
            nu wot, powiezlo.. ;-))) no to do czego tesknisz ? laseczki sa tam tez bardzo
            ok ..
            • Gość: hl Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:31
              kobiety rzeczywiscie sa tu nieziemsko piekne. szczerze mowiac az sie czlowiek
              dziwnie czuje. jakies wszystkie az nierealnie piekne. ale ....coz. tesknie. bo
              nie mam tu Tej co najpiekniejsza:))
              • Gość: nemo Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:41
                no to jednak szczesliwy jestes .. ja tam mialem spore zawirowania po 2
                tygodniach spedzonych w odessie....ale fajnie bylo cos takiego przezyc..chyba
                tam podskocze za 3 tygodnie zreszta..
                • Gość: hl Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:44
                  Odessa...pozdrow ode mnie Krym. Ja jestem w Rosji juz ponad pol roku.
                  Zawirowania mam caly czas:)))nie da sie jakos przwyknac do tego wszystkiego. Do
                  furii np doprowadza mnie ta ich cholerna milicja.A propos. Na ukrainie zacznaja
                  likwidowac "posty" na drogach. A tu w najlepsze sie je stawia. UZAS
                  • Gość: nemo Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:52
                    GAIcznik to car i bog. nie rozumiem dlaczego nie pisza o tym w przewodnikach. w
                    koncu nie jest wazne, kto siedzi na kremlu. realna wladze maja gaicznicy. wot
                    tak wot..najwieksze chamstwo tego typu urzeduje w doniecku, sqrwysyny mowie
                    ci..nigdy w zyciu nie widzialem tak bezczelnych lapowkarzy.acha, na ukrainie
                    nazywaja ich teraz DAI ( derzawnaja avtoinspekcja ).. filmowe bydlo..
                    • Gość: hl Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:56
                      mam przyjaciela w Harkowie.Wiem ze tam sa gnoje i dlatego kiedy jezdze
                      samochodem do Polski(36 godzin:))) jade przez Bialorus. Tam Lukaszenko zrobil
                      droge zeby nie widziec kraju i lecisz przez cala Bialorus od granicy do granic.
                      Minsk zwala z nog. Jest bajeczn. Nie spodziewalem sie. Ale.... czego sie nie
                      robi na pokaz.
                      • Gość: nemo Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:01
                        a moskwa to potiomkinowska wies jest. wystarczy pospacerowac nawet po
                        kitajgorodzie i caly syf dramatyczny widac. a to w koncu nie najgorsza
                        dzielnica. bylem tez 3 miesiace temu w piterze. miasta dobrze nie znam, ale
                        sobie pochodzilem.. momentami szok. wchodze na skwer instytutu chemii uniwerku
                        lomonosowa a tam - pokrzywy.. normalnie regularne pokrzywy na leningradzkim
                        uniwersytecie..kaszana.. ale na ukrainie cos sie chyba zmieni, w koncu..
                        • Gość: hl Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) ))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 22:11
                          Sa dwi rzeczy do ktorych nie moge przwyknac. jedna to milicja a druga to
                          wszechobecny brud i balagan. Masz racje.TU WSZEDZIE JEST BRUDNO. Nie rozumiem
                          tego. Maja dostep do swiata, TV SAT, widza jak ludzie zyja a jednak ciagle
                          slysze- tego sie nie da, brudno???nieee a u was inaczej?? syf jest tu
                          pozostaloscia komunizmu.
            • Gość: hl Re: : IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:33
              Ti ce bratok? po russki poboltat hocesh? a mne xwatit, dostatocno. dawaj na
              polskom bydem, soglasno?:))
              • Gość: nemo Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:45
                no dobra, troche mi tego brakuje..;-))) ale z facetem to faktycznie nie to
                samo. niech bedzie po polsku..
                • Gość: hl Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:47
                  radi boga. Ti dewushka? ex Ti zuk! A ja dumal nemo eto paren!:))
                  • Gość: nemo Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:56
                    dorze myslales..;-)) po prostu rozmawiam po rosyjsku z jedna laska z odessy i
                    generalnie brakuje mi w tych klimatow, a rozmowa z facetem to nie to samo ;-))
                    daze jesli eto tak privilkatelnij paren kak hl..
                    • Gość: hl Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:58
                      Ny dawaj, a to ja nakonec woobsce uze ne ponimau. Ti dewushka ili pacan? Dawaj
                      skazi a to ne usnu!
                      • Gość: nemo Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:02
                        nie, no przykro mi, facet jestem ;-)))
                        • Gość: hl Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 22:07
                          I DZIEKI BOGU! Ok. Pozdrow JAskolcze gniazdo i odezwij sie czasem.
                          • Gość: nemo Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:13
                            no dobra.. do jaskulczego gniazda sie nie wybieram, ale w okolice doniecka, kto
                            wie .. do krasnodaru zabi skok ;-)) gora s goroj, a czelowiek s czelowiekom..
                            na forum nie zagladam za czesto ale jak bedziesz mial czas to mnie wyklikaj -
                            tutaj albo na torunskim .. pozdro, i nie skuczaj tam bratok, chwatit mestnyje
                            krasawicy swoim niewnimaniem obizat' ;-))
                            • Gość: nemo Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:15
                              mialo byc : " mestnych krasawic ".. no tak, miesiac juz tam nie bylem..
                            • Gość: hl Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 22:16
                              Uwazaj w tym doniecku. Janukowycz rzadzi!! Wyklikam jakby co. A w Krasnodarze
                              jestem. Jak masz ochote zagladaj!Daj tylko znac w necie(TU) i znajdziesz mnie
                              wieczorem. Zapraszam. Bujniemy sie do Gielendzika.
                • Gość: hl Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:52
                  Izwini oshibku:))) ja nemnozko nabuhalsa i pereputal. Ti paren. ladno.
    • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:22
      a jesli chodzi o jedzenie to przepadam rowniez za zupka Harczo. choc to podobno
      zupa ukrainskiego pochodzenia. cos podobnego do "naszej"gulaszowej ale na kaca
      to booomba.ostra. za to zurek robie sam i niestety na boczku bo o bialej to tu
      nikt nie slyszal:)))
      • Gość: nemo Re: trond! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:32
        tak, charczo to zupka ukrainska.. ale najlepszy jest barszcz z pampuszkami
        polewanymi czosnkowym maslem .. a potem klasyczne wareniki, sudak w
        warzywach .. a propos, sudak to polsku sandacz, nie ? gubie sie niekiedy w
        ichtiologii stosowanej .. jak ty to interpretujesz : sandacz ?
        • Gość: hl Re: trond! IP: 213.132.65.* 18.01.05, 21:35
          zabij mne ale nie mam pojecia co to za rya. wiem tylko ze rzeczna. ja ogolnie
          nasybach to sie znam mniej wiecej tak: morska, rzeczna i filet:))))
          • Gość: nemo Re: a tak w ogole to gdzie sie podzial ten trond ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:18
            tak tylko sie pytam..czy trond tylko o gorzale rozmawia ?
            • Gość: hl Re: a tak w ogole to gdzie sie podzial ten trond IP: 213.132.65.* 18.01.05, 22:21
              nieee. trond to fajny gosc. ale ma swoje sciezki. jak kot
              • Gość: nemo Re: no to pozdro dla tronda..;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:24
                • trond Re: no to pozdro dla tronda..;-))) 18.01.05, 23:11
                  priviet!robotę miałem.p.s.a tak wracając do kurczaków,jak Ci się podobają ich
                  wyszukane kształty?nie wspominasz nic o toaletach;-))))))))))))))))
                  • Gość: hl Re: no to pozdro dla tronda..;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 12:48
                    trond czepiasz sie:))) Toalety jak toalety! dla europejczykow to faktycznie
                    wstrzas. staram sie unikac jak moge(chociaz czasem nie moge)...sa rzeczy, ktore
                    ciezko zrozumiec- tolety to jedna z nich. Ale jak ktos je obejrzy to wie ze ten
                    narod przezyje WSZYSTKO.
                    • trond Re: no to pozdro dla tronda..;-))) 19.01.05, 16:00

Odpowiadasz na :

> trond czepiasz sie:))) Toalety jak toalety! dla europejczykow to faktycznie
                      > wstrzas. staram sie unikac jak moge(chociaz czasem nie moge)...sa rzeczy,
                      ktore
                      >
                      > ciezko zrozumiec- tolety to jedna z nich. Ale jak ktos je obejrzy to wie ze
                      ten
                      >
                      > narod przezyje WSZYSTKO.

a bo to moja, teqila wina,że sobie lubię porozmawiać konkretnie?p.s.podoba mi
                      się Twój post.
                      • Gość: hl Re: no to pozdro dla tronda..;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 16:06
                        Najbardziej lubie moment gdy ktos przyjezdza w odwiedziny i prosto z samolotu
                        grzeje do toalety na lotnisku(np w Rostowie). Milcze jak zaklety i czekam...:)
                        Rakcje cudo. Od szoku po niekorzstanie..Taki dowcip moj maly:)
                        • trond Re: no to pozdro dla tronda..;-))) 19.01.05, 16:15

Odpowiadasz na :

> Najbardziej lubie moment gdy ktos przyjezdza w odwiedziny i prosto z samolotu
                          > grzeje do toalety na lotnisku(np w Rostowie). Milcze jak zaklety i czekam...:)
                          > Rakcje cudo. Od szoku po niekorzstanie..Taki dowcip moj maly:)

uuu teqila-ostro witasz!
                          • Gość: hl Re: no to pozdro dla tronda..;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 16:34
                            No. Taka moja dewiacja troche...Natomiast szczerze mnie zastanawia dlaczego tak
                            tu jest. Przeciez bywam w miejscach naprawde nie dla krezusow gdzie jest ok. Na
                            normalnym poziomie, czysto, schludnie. Dlaczego ci ludzie godza sie na taki
                            syf! Najczesciej slysze opinie ze i tak nic nie da gadanie o tym. Moze oni
                            rzeczywiscie nie dorosli jeszcze zeby uwierzyc w siebie.Nie wiem. Stara
                            rosyjska prawda. A po co to ruszac? Niech jest jak jest. Jakos bedzie...
                            • trond Re: no to pozdro dla tronda..;-))) 19.01.05, 16:42

Odpowiadasz na :

Natomiast szczerze mnie zastanawia dlaczego tak

tu jest.

ja wiem.ale moje zdanie tego nie zmieni.wszędzie jest tak jak jest.dumaj nie
                              dumaj carom nie budiesz.p.s.ale co my tak, teqila na sucho?choroszo w kraju
                              radnom więc po zigulowskom;-))))))))))
                              • Gość: hl ooooo nie! IP: 213.132.65.* 19.01.05, 16:49
                                Kupilem? KUPILEM! Odbebnilem?? ODBEBNILEM. Dosyc. Nie bede tego dranstwa wiecej
                                zlopal. Rozwalilem sie juz w fotelu ze szklaneczka Russkiego Standarda i juz.
                                Do tego zapale sobie i tyle. Zigulewskiemu stanowcze NIE!
                                • trond Re: ooooo nie! 19.01.05, 16:51
                                  Odpowiadasz na :

> Kupilem? KUPILEM! Odbebnilem?? ODBEBNILEM. Dosyc. Nie bede tego dranstwa
                                  wiecej
                                  >
                                  > zlopal. Rozwalilem sie juz w fotelu ze szklaneczka Russkiego Standarda i juz.
                                  > Do tego zapale sobie i tyle. Zigulewskiemu stanowcze NIE!

widzisz jak łatwo Ci poprawić,teqila nastrój?
                                  • Gość: hl Re: ooooo nie! IP: 213.132.65.* 19.01.05, 16:53
                                    To nie sprawa poprawiania nastroju. Po prostu wlaczam codzienny cykl
                                    zapominania.Niektorzy nazywaja to alkoholizmem.Nie mam pojecia z jakiego
                                    powodu....:)))
                                    • trond Re: ooooo nie! 19.01.05, 16:55
                                      Odpowiadasz na :

> To nie sprawa poprawiania nastroju. Po prostu wlaczam codzienny cykl
                                      > zapominania.Niektorzy nazywaja to alkoholizmem.Nie mam pojecia z jakiego
                                      > powodu....:)))

a to pierwszy raz spotykasz się z szuflandią?
                                      • Gość: hl Re: ooooo nie! IP: 213.132.65.* 19.01.05, 17:00
                                        ne ponial. oho. szklanka mi sie popsula a wiec kocim zwinnym krokiem podaze do
                                        kuchni zeby bezszelestnie otworzc wrota skarbczyka...
                                        • trond na zdorovie! 19.01.05, 17:14
                                          Odpowiadasz na :

> ne ponial. oho. szklanka mi sie popsula a wiec kocim zwinnym krokiem podaze
                                          do
                                          > kuchni zeby bezszelestnie otworzc wrota skarbczyka...

szufladkowanie:alkoholik,grubas ,głupek,gotowe kody paskowe.p.s.prywatnie nie
                                          staram się pamiętać ani zapominać.wierzę,że świat w którym żyję mogę zmienić
                                          modlitwą.a dla przyjemności,teqila-wznoszę toasty w myśl zasady:"co ci wódka
                                          złego zrobiła,że się nie napijesz".
                                          czyli dziś u Ciebie szklana pogoda?no to:miłego wieczoru!
                                          • Gość: hl boze primi za lekarstvo! IP: 213.132.65.* 19.01.05, 17:21
                                            sam kiedys szufladkowalem to moze mi sie nalezy. taaa. szklana pogoda u mnie.
                                            • trond Re: boze primi za lekarstvo! 19.01.05, 17:39
                                              Odpowiadasz na :

> sam kiedys szufladkowalem to moze mi sie nalezy. taaa. szklana pogoda u mnie.

najlepiej szufladkować do szuflady;-)tylko nie bierz tego do siebie.taki luźny
                                              imperatyw.p.s.no,teqila-karnawa ł,szklanka do góry,hop!;-)))))))
                                              • Gość: hl Re: boze primi za lekarstvo! IP: 213.132.65.* 19.01.05, 17:44
                                                Tak sobie mysle, ze chiba se wyjde do arabskiej knajpy i pokurze kalian...a co
                                                bede tak siedzial
                                                • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:13
                                                  moskwa - pietowki..ale ja tez tak bardzo lubie sobie pogadac..tylko robote mam
                                                  dzisiaj, cholera..
                                                  • Gość: hl nemo IP: 213.132.65.* 19.01.05, 18:18
                                                    pracuj pracuj. bez roboty nie bedzi na wyjazd:))
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:27
                                                    pietuszki - mialo byc.. a ja tam jezdze w businessach, do tej zachodniej
                                                    mongolii..na wyjazd zbierac nie musze, i cale szczescie - bo ceny w hotelach
                                                    bez karaluchow to sam wiesz jakie sa...
                                                  • Gość: hl Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 18:30
                                                    Oj wiem wiem. To moze przjedz w biznesy na poludnie. Do Krasnodaru. I popijemy
                                                    i nad morze skoczymy
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:33
                                                    a z przyjemnoscia, walniemy po jednym , ikry sprobujemy, sudaczkom zakusim..
                                                    ech zizn..najwczesniej za miesiac..
                                                  • Gość: hl Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 18:40
                                                    jakos sie nigdzie nie wybieram. Oj pogadalby czlowiek po polsku przy gorzale. O
                                                    FUCK PUCK. Ty z Bydzi?
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:48
                                                    z toronto
                                                  • Gość: hl Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 18:53
                                                    braaachu. No to dawaj mi tu natychmiast do tego mojego zapizdziejewa!!!
                                                    Bedziemy sojusz robic na smierc i zycie!!
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:07
                                                    no wlasnie ;-)) skolonizujemy krasnodarski kraj, a co..;-)) i wszyscy tam beda
                                                    mowic jo zamiast da, jak to w europie..no zobaczymy, moze za miesiac
                                                  • Gość: hl Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 19:09
                                                    ook. jakby co to dawaj.
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:10
                                                    ale raczej pojade do odessy..azymut donieck to chyba pozniej.. zastanawiam sie
                                                    czy sa jakies loty z doniecka do krasnodaru bo pociagu to nie przezyje.. nawet
                                                    tego tam ich "sw" - tylko dla orlow, kurna..
                                                  • Gość: hl Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: 213.132.65.* 19.01.05, 19:18
                                                    zdaje sie ze do rostowa sa. a z Rostowa to zabi skok. O to sie nie martw
                                                  • Gość: nemo Re: to juz kiedys bylo..takie dialogi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:58
                                                    z doniecka do rostowa tez zabi skok - wszystkiego 400 km ;-)), jakos to
                                                    wykombinuje, na razie spadam - pozdro i do zabaczenia na necie za 4 dni ;-)
                                                    wyjezdzam w trase ..
                                                  • trond hl a co z uciekającymi kurczakami 19.01.05, 22:15
                                                    kształtne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka