radca 25.05.02, 16:49 Moze by tak zorganizowac spotkanie na CZACIE z weteranami NetBiT-u ? Mysle,ze byloby ciekawie,moze rowniez i inne osoby zainteresowane tematem- zajrza i podyskutuja ? pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 23:54 nie jestem w netbicie ,ale chętnie . z góry jednak uprzedzam ,ze byłyby to poźne godziny -22-23 minimum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZAT z Net BiT- tem 26.05.02, 00:04 Gość portalu: atomski napisał(a): > nie jestem w netbicie ,ale chętnie . z góry jednak uprzedzam ,ze byłyby to > poźne godziny -22-23 minimum :))) Ja sie dostosuje do tych godzin,lecz musialby to byc nastepnego dnia ; dzien wolny od pracy np. w piatek lub sobote.Kazdy inny dzien moglby byc rowniez,lecz napewno rozmowy przeciagna sie i bylaby to juz pozna pora.Lecz napewno dostosuje sie do kazdej propozycji i terminu - w koncu od czego jest jeszcze RED-BULL ? :) pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:11 Dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydg.pdi.net 16.06.02, 18:27 Jestem za :) - weterenka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZAT z Net BiT- tem 16.06.02, 18:52 Gość portalu: Milak napisał(a): > Jestem za :) - weterenka ;-) SUPER ! :))) pozdrawiam weteranow radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 23:47 To kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:41 Rzucajcie terminem i pora byle nie za pozno. I byle nie piatek albo sobota :) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: CZAT z Net BiT- tem 25.06.02, 18:57 nie jestem w netbicie, ale z checia bym wpadl, chociaz na chwilke na taki czat, by sie z wami "zobaczyc" :) da.pozdrawiam.killa Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: CZAT z Net BiT- tem 26.06.02, 15:16 no wlasnie..przydalo by sie spotkac na czacie :o) KroTosS Ps.Moze znow Justysia wpadnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZAT z Net BiT- tem 26.06.02, 16:21 jestem za :) pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: CZAT z Net BiT- tem 28.06.02, 00:57 Dajcie jakoś znać, ja bym się też chętnie pojawił :-) pozdrowy z Łodzi i od KFŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:30 to bedzie gdzies tak na gwiazdkę .dobrze się przygotuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyzak Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 23:34 do gwiazdki atomski to już bedziesz rozmawiał sam ze sobą. Nie martw sie ted to jakoś wytrzymuje i nie gonią go sanitariusze po ulicach. W górę głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 12:40 idiota.. to sie jakos nazywa w psychologi a generalnie chodzi o przenoszenie wlasnych obaw na kogos z otoczenia... Ty masz jaks podwojna dawke bo przenosisz na Teda i atoma... koszmar jakis, wspolczuje moze film o tym nakreca... poki co; admin zamknij to podforum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:47 nie ,fajny jest ,pomaga nam (nieswiadomie) w walce o czwarte miejsce :)))) czekamy na kolejną luczniczkę ,stanislawa jakiegośtam :)))))) bij ,bij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:48 teraz uświadomiłem -to swiadomie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: CZAT z Net BiT- tem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 16:19 Gość portalu: #kasia napisał(a): > idiota.. > to sie jakos nazywa w psychologi a generalnie chodzi o przenoszenie wlasnych > obaw na kogos z otoczenia... Ty masz jaks podwojna dawke bo przenosisz na Teda > i atoma... > > koszmar jakis, wspolczuje moze film o tym nakreca... > > poki co; admin zamknij to podforum!!!! > > Mogłbym cie nazwac równie nieładnie,ale i tak nie rozumiałabys tego...:( Odpowiedz Link Zgłoś