Dodaj do ulubionych

VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 lat

• Gość: Krzysiek W. Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.astral.lodz.pl 08.04.05, 21:36
      Dzisiaj - STOP - 12:15 - STOP - po 17 i 1/4 h :-) - STOP - 3,450 kg - STOP - 56
      cm - STOP - Syn - STOP - Grzegorz
      • tomaszpiasecki Narodziny... 08.04.05, 23:04
        Gratuluję z całego serca!!!
      • Gość: Karolina Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:29
        Grzechotnik. Niech Ci się dobrze i zdrowo chowa i mało ryczy. A podobny do tatusia?
      • gusiak_mama_kacperka Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? 09.04.05, 21:44
        No to hip hip hurra!!!

Miał być 15 - nieźle mu się na ten świat spieszyło. Baranki są uparte i stają
        okoniem, ale też są ambitne! Więc na pewno będzie super! Oby był zdrowy i dał
        Wam tyle radości ile mój Baranek daje mi ;-)
        Przespanych nocy i w ogóle wszystkiego naj. Czekamy na fotki ;-)

Ja na razie czekam cały czas, ale mały ustawiony do porodu główką do dołu, więc
        może być lada dzień.

Buziaki
        • Gość: Matylda jak się czujesz Jarzębina?? n/t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 08:03
          • gusiak_mama_kacperka Re: jak się czujesz Jarzębina?? n/t 12.04.05, 09:24
            Jeszcze nie rodzę ;-) Wczoraj umyłam okna, podłogi i zrobiłam ostatnie pranie
            dla Maluszka. Dziś nie mogę się schylić, tak mi nawala kręgosłup :-) ale sama
            sobie jestem winna. Do terminu książkowego zostało 10 dni - godzina zero zbliża się.

A jak Ty? Rzygasz, czy udało Ci się przjść bez tej wątpliwej przyjemności?

Buziaki dla wszystkich, szczególnie dla malutkiego Grzesia ;-)
            • niedzwiedzica_sousie Re: jak się czujesz Jarzębina?? n/t 15.04.05, 08:17
              nie szalej tak dziewczyno! :)
              ja się czuję dobrze, aż nudne się to robi. ominęły mnie wszelkie atrakcje
              ciążowe. nie rzygnęłam ani razu :), nie mam zachcianek, smaków, zgagi,
              rozstępów, zaparć. po prostu nic. mam malutki brzuch. co prawda to dopiero
              połowa i może te plagi są na razie przyczajone i jeszcze zaatakują, kto wie...
              ale jestem potwornie zmęczona. budze się zmęczona. funkcjonuję na zbyt wysokich
              obrotach. Jednak budowanie, nawet takie palcem, to jak drugi etat :) do tego
              szkoła, uffff... od maja idę na zwolnienie i może trochę złapię oddech. poza
              tym na początku czerwca się już przeprowadzamy. Ale żeby nie było mi za lekko -
              od razu kupujemy psa :) i tak w kółko......
              • gusiak_mama_kacperka Re: jak się czujesz Jarzębina?? n/t 15.04.05, 10:00
                I ktoś tu pisze "nie szalej dziewczyno" :-D. Ty dopiero szalejesz.

Co do ciążowych zachcianek mąż ma mi za złe, że ani razy w ciągu obu ciąż nie
                kazałam mu po nocy latać po śledzie lub tort. No cóż, taki urok, niewiele mogę
                wspominać (żadnych przebojów ciążowych). Teraz mam 7 dni do terminu i nawet
                obrzęków nie mam, ale to chyba dobrze i tego samego życzę Tobie.

W domu już nie mam co robić, z nudów czyszczę kuchenkę, albo siedzę cały dzień w
                sieci. Na forum się nie udzielam, bo Sergio powiedział, że i tak nikt nie czyta
                moich przydługich tekstów ;-) Oczywiście zrozumiałam żart i nie piszę tego w
                żadnej mierze złośliwie :-)

Obstawiamy, kiedy się Qba pojawi... Echh żeby był byczkiem, bo z barankami (tak,
                tak Krzysiu) ciężkie jest życie. Choć mój starszy ostatnio jakoś dziwnie
                grzeczny. Czyżby nam coś szykował?????

Buziaki dla wszystkich
                Jarzębina
                • tomaszpiasecki BYK 15.04.05, 23:13
                  Byk to w istocie znak najwspanialszy...
                  Czyż nie?
                  • gusiak_mama_kacperka Re: BYK 16.04.05, 15:12
                    W istocie Tomku.

A najważniejsze - doczytałeś do końca postu <jupi>!!
      • Gość: hania Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 22:15
        Krzychu gratulacje, ale przede wszytkim przekaz gratulacje Twojej zonie. Zycze
        jej sybkiego powrotu do kondycji i tego zeby w pelni cieszyla sie
        macierzynstwem.
        Troche sie nameczyla... dlugo rodzila, czas podobny do mojego :(. Pozdrow ja
        bardzo.
      • Gość: Matylda SERDECZNE GRATULACJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 08:02
        Bardzo się cieszę Krzychu! Trzymam kciuki żeby dalej tez wszystko było dobrze!
        Dbaj o tę swoją rodzinkę!!
      • Gość: Sergio Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.cm.umk.pl 11.04.05, 09:18
        Gratulacje od Maciejewskich dla całej rodzinki Warczaków!!!
        Chłopaki to podstawa!
      • Gość: Regan Grzechu IP: *.slt-cres.charterpipeline.net 11.04.05, 20:52
        Gratulacje! By szybko rósł i duzo broił, pozdrowienia dla Mamusi
      • Gość: Bulka Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.mcgraw-hill.com 12.04.05, 12:45
        Gratulacje tez ode mnie.
        17 h!!! Nameczyla sie ta Twoja kobita, jeszcze z Toba rozmawia? ;-)

Coby Wam Grzes dobrze rosl i zdrowy byl...

Pozdrowienia dla malzonki i buziaki dla potomka

A co z reszta przyszlych mamus i tatusiow? Wszystko wedlug planu?
      • Gość: Krzysiek W. Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: *.astral.lodz.pl 14.04.05, 18:35
        Dzięki wszystkim!... i zapraszam na bloga.
      • Gość: piotr z IVE Re: Grzegorz, Grześ, Grzesiek, Grzechu ??? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 19.04.05, 11:43
        Gratulacje!!!
        • gusiaki Jakub Adam 02.05.05, 09:37
          Spieszę donieść, że 25 kwietnia po 22 godzinach na porodówce i porodzie
          kleszczowym (brrrrrrrrrrrrrrr) urodziłam drugiego synka.

Kuba miał 4220 gram i 56 centymetrów.

Zdjęcia można zobaczyć tu:
          www.icpnet.pl/~wegrosie/
          Więcej nie piszę, bo chwilowo nie mogę siedzieć ;-)

Jarzębina
          • Gość: Bulka Re: Jakub Adam IP: *.mcgraw-hill.com 04.05.05, 12:59
            Jak sie czujesz???

Kuba wyglada bardzo slodko. Kacper zdezorientowany obecnoscia brata, czy tez
            radzi sobie z nowa sytuacja?

Buziaki dla synkow i gratulacje dla dumnych rodzicow ;-)
          • Gość: Krzysiek W. Re: Jakub Adam IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:37
            Gratulacje dla Rodziców i pozdrowienia dla Juniora nr 2 :-) (dla nr 1 również
            oczywiście).

22 h - koszmar! A żyłem w błogim przeświadczeniu, że przy drugim to max 5-6h.
            Najważniejsze, że wszystko w porządku. Waga godna pozazdroszczenia, naprawdę
            imponujące. Grześ po prawie 4 tygodniach ma 3850 :-)

Jeszcze raz "wsiewo haroszewo" :-)
          • Gość: Regan Jakub Adam IP: *.slt-cres.charterpipeline.net 21.05.05, 18:01
            Gratuluje! Aby zdrowo rosl i szybko doczekal sie siostrzyczki....

pozdrawiam,

Regan
            • gusiaki Re: Jakub Adam 22.05.05, 11:32
              Proponuję, żeby o "siostrzyczkę" zadbał wujek Regan, bo ja już na rodzenie nie
              mam ochoty. Czy Ty wiesz jak duże jest dziecko, które waży 4200? I jak mała
              jest dziurka, przez którą musi wyjść na świat? O nie kochany - mi wystarczy ;-)
              • niedzwiedzica_sousie Re: Jakub Adam 24.05.05, 19:50
                Hej hej!
                co tam słychać? śniliście mi się dzisiaj hehe
                jak tam nasze spotkanie? nadal aktualne? jaka jest wersja ostateczna?
                • gusiaki Re: Jakub Adam 31.05.05, 22:10
                  Z mojej strony jak najbardziej aktualne - 30 lipca, KUźnia bodaj... albo inna
                  knajpa w Bydzi.

Ja już się nie mogę doczekać. A jak Ty się czyjesz? Ja już siedzę prawie bez
                  bólu, dziecko spokojne jak anioł (odpukać) w nocy sie budzi tylko na am -
                  przesypia ciurkiem od 6 do nawet 8 godzin, więc nie jest źle. Staram się
                  wychodzić "do ludzi" i póki co nie wariuję w domku.

Sergio - a kiedy Twoja Kasia rodzi?
                  Buźka i czekam na potwierdzenia.
                  • Gość: Matylda Re: Jakub Adam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 21:48
                    no to dobrze, że dochodzisz już do siebie. ze szpitala jesteś zadowolona?

ja się czuje w miarę. fizycznie bardzo dobrze. psychicznie różnie bywa...
                    czasami mi nastrój szwankuje. poza tym wkuwam intensywnie na 11.06 i strasznie
                    mi się nie chce :((( borykam się też z dylematami typu jaką wannę kupić, jaki
                    kolor drzwi itd.
    • Gość: Bulka Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 17:53
      Czesc i czolem,
      jak widze forum umiera smiercia naturalna... Nadszedl chyba czas zeby zajac sie
      organizacja naszego spotkania. (Bo ze sie widzimy pozostaje bez zmin, czy jak?)
      Zdecydowalismy sie na piknik czy knajpe? Jesli piknik, to gdzie? Pieczyska,
      Srebrnica czy po prostu Myslecinek? A moze jeszcze gdzie indziej? Jesli knajpa,
      to ktora i kto zajmie sie rezerwacja, jesli takowa potrzebna... Planuje
      przyjazd na sobote (30.07). Jesli jest potrzeba zeby cos przygotowac, dajcie
      znac, wowczas bede juz w piatek.
      Jak tam Wasze pociechy, ciaze, egzaminy...?

Pozdrawiam mocno
      • Gość: Krzysiek W. Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.centrostal / *.lodz.dialog.net.pl 06.07.05, 09:17
        Trzeba uczciwie przyznać - forum to trup !:-)

Jeśli dobrze kojarzę to powstało zbyt wiele "sporów" aby planować spotkanie
        wyjazdowe (broń Boże z noclegiem), tak więc zwyciężyła opcja piwno-pubowa.
        • Gość: Bulka Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.mcgraw-hill.com 06.07.05, 10:44
          Istnieje jeszcze Jazzowa? Jakos nasz czas licealny najbardziej kojarzy mi sie z
          tym lokalem i nadal mam do niego slabosc (chociaz Stokrotka (?) tez moglaby byc
          jednym z faworytow...)
          A poza tym, z "nowoczesnych" pubow, chyba kredens jest najfajnieszy. Zreszta
          moze ktos z miejscowych ma lepsze propozycje?
          Czy zostali juz wszyscy, na ktorych mamy namiary, skontaktowani? Co z Kaska
          Hypszer, Ewa Engelgardt, Gosia Matthews...? Ich nie bylo na wielkanocnym
          spotkaniu, a chyba ich dane mamy???
          Jak sie Grzes chowa? Nie przyprawia Was o bezsenne noce?
          Trzymajcie sie cieplo
          Pozdrowienia
          • Gość: Karolina Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:28
            Cześć wszystkim. Godzina W się zbliża, więc rzeczywiście trzeba by ustalić parę
            szczegółów. Termin chyba zostaje bez zmian (to znaczy 30 lipca, inny się nie
            pojawił jak do tej pory; wypada mi co prawda w samym środku wyjazdu nad morze,
            ale nic to, wyrwę się). Zostaje miejsce, ilość ludzi i ewentualna rezerwacja. Z
            bydgoskimi knajpami nie jestem na bieżąco. O ile pamiętam padła propozycja Kuźni
            - dla mnie bomba, ale każde inne miejsce też mi się podoba. Żeby zarezerwować
            miejsca wiedzieć ile ludzi się stawi.

Ja na bank.

• Gość: Karolina Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:32
              Bułka, i weź koniecznie ten album, który miałaś w Kredensie. Skąd ty te
              wszystkie zdjęcia powyrywałaś to nie wiem, ale to klasyka gatunku.
            • Gość: Krzysiek W. Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.centrostal / *.lodz.dialog.net.pl 11.07.05, 09:55
              No właśnie Kuźnia! Nie mogłem sobie przypomnieć tej nazwy. Ale kredens czy
              jakikolwiek inny mebel też mogą być :-) (byle nie szafa bo może się skończyć
              jak z naszym forum - trup w szafie:-))
              • Gość: Karolina Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:27
                Czyli też będziesz. Z żoną?
                A nasze forum to tak sobie myślę, że tylko z wierzchu twarde i plugawe. Mnie (i
                myślę, że może innych też) nie porywa specjalnie wypisywanie się do monitora. Co
                innego spotkać się przy jakimś trunku!
                • gusiaki Melduję się 11.07.05, 21:35
                  Po miesięcznym odcięciu od cywilizacji (czyt. urlopik nad wodą !!) jestem już w
                  Poznaniu i oczywiście zastanawiam się nad spotkaniem. Rozumiem, że 30 lipca,
                  czyli tuż tuż. Brak mi Sergia - to on proponował Kuźnię i podobno przystaliśmy
                  na ten pomysł. Choć Kredens jak się okazało też kapitalny. Więc piwowo-pubowo.
                  Może i dobrze. A może jakaś knajpa z baletami? Jak się zrobi chwilowa martwa
                  cisza, jak ostatnio na forum :-D Ja bym sobie potańczyła z tzw. dziką rozkoszą.
                  Myślę, że ze względu na spotkanie forum może się ożywi, choć pewnie Karolina ma
                  rację, że większość nie lubi gadania do monitora. Mi jakoś nie przeszkadza, ale
                  wiem już od Sergia, że moich wypocin i tak nikt nie czyta ;-)
                  Buziaki dla wszytkich
                  • gusiaki Jaby ktoś był zainteresowany prywatą ;-) 11.07.05, 22:10
                    www.icpnet.pl/~wegrosie/wczasy/index2.html
                  • Gość: Karolina Balety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:54
                    Jarzębina, Krzychu i ja. To jest nas już ich troje.
                    Balety oczywiście! A w kuźni nie ma na to warunków? Niestety nie wiem lub nie
                    pamiętam jak tam jest.
                    • gusiaki Re: Balety 12.07.05, 21:51
                      No właśnie, jak jest w Kuźni. I G D Z I E jest Kuźnia????
                      Karolina, Krzychu, Bułka i ja - to już cztery ;-) Bartek Jankowski jest w tym
                      czasie nad morzem, ale powiedział (sms-ował), że coś wymyśli. Jak Wy ludki
                      urlopy planowaliście ;-)

A tańczyć chce mi się z dnia na dzień bardziej.
                      • Gość: Karolina Re: Balety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:07
                        No właśnie, gdzie jest Kuźnia?

Piąta jest Cicha. Jeszcze parę osób i rzeczywiście trzeba będzie rezerwować
                        miejsce! A przychodzicie z mężami/żonami? Ich też trzeba by ewentualnie wliczyć.
                        • Gość: Bulka Re: Balety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.05, 09:27
                          Kuznia jest na Gdanskiej, blizej teatru niz w strone centrum, za naszych czasow
                          byla kameralna i calkiem ok, potem zaczela sie powiekszac zeby pomiescic
                          wszystkich na koncerty i moim zdaniem zrobila sie mniej przytulna i bez
                          atmosfery. Ale nie bylam tam od paru lat, wiec sie na pewno znowu duzo zmienilo
                          i jak najbardziej jest warto sie tam spotkac. Zreszta sami zobaczcie:

www.klubkuznia.pl/
                          Przyjade w 80% z Philippem, jesli Wy tez zabieracie swoje drugie polowy to
                          bedzie nas prawdopodonie wiecej niz 5...
                          Jarzebina nie chce ponaglac, ale co z reszta z naszej listy kontaktowej. Oni
                          tez moga miec inne plany i tak na ostatnia chwile dac im znac... A fajnie gdyby
                          sie tez pojawili...
                          Tym optymistycznym akcentem... Uciekam na moj (miejmy nadzieje) ostatni wyklad
                          na uniwerku ;-)
                          Buziaki i owocnego weekendu
                    • gusiaki Do Krzycha 12.07.05, 21:59
                      Zdradź mi sposób na to, żeby dzieciak spał całą noc. Mój Anioł (bo jest
                      naprawdę grzeczny zupełnie niekłopotliwy) zasypia sam w łóżeczku około 20.00
                      ale niestety budzi się na żarcie gdzieś między 2 a 3 w nocy. Je i śpi dalej do
                      szóstej, ale zawsze trzeba wstać i tego cyca mu dać :-( Marzy mi się jedna noc
                      bez wstawania.... Pozazdrościć...
                      • Gość: Krzysiek W. Re: Do Krzycha IP: *.centrostal / *.lodz.dialog.net.pl 13.07.05, 15:50
                        Odpowiedz jest banalna. Wszystko tak samo...tylko cyc zamieniony na butelkę
                        (zaznaczam, że nie z wygodnictwa)
          • Gość: Krzysiek W. Re: VI LO - klasa IVD - MATURA 95 - Już minęło 10 IP: *.centrostal / *.lodz.dialog.net.pl 11.07.05, 09:52
            Nie będę Grzesia za bardzo chwalił (bo a nuż się zmieni), ale na razie to ja
            nie wiem co to nieprzespana noc :-) (zasypia o 20:00 - budzi się o 6:00)
      • Gość: BarteS UWAGA ! - spotkanie 30 lipca IP: *.handel / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
        Szanowna 4d,
        Witam po dłuższej nieobecności. Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zgłaszam gotowość przybycia na spotkanie. Ostatnio rozmawiałem z Sergiem i Krzysztofem w sprawie miejsca imprezy, uważamy że Kuźnia będzie odpowiednia. Z racji tego, że na stałe jestem w Bydgoszczy, sprawdzę jaka jest możliwość i koszt rezerwacji stolików na 30 lipca. Jak mi się uda to sprawdzę jeszcze inne kluby. W poniedziałek napiszę czego się dowiedziałem. Proszę również o konkretne informacje kto przyjedzie i w ile osób. Zawiadomcie wszystkich których możecie o spotkaniu i poproście o wpisy na forum, albo sami wpisujcie te osoby na listę. W razie czego podaję swój nr telefonu 0501 585 530.
        p.s.
        Jeżeli ma ktoś z Was nr telefonu do Marzeny to proszę o info, muszę pilnie się z nią skontaktować (Marzena może właśnie to czytasz to proszę zadzwoń do mnie)
        Pozdrawiam
        Bartek
        • gusiaki Re: UWAGA ! - spotkanie 30 lipca 17.07.05, 21:12
          Bułka - powiadomioni zostali przeze mnie:
          Arek - smsem i mailem, ale nie mam odpowiedzi;
          Kasia H. - smsem, ale nie wiem, czy to był dobry numer, bo też nie mam
          odpowiedzi.
          Bartek J. - wie o spotkaniu, w tym terminie jest nad morzem, ale powiedział,
          że coś wymyśli.
          Hance M. wysłałam smska przypominającego datę.

Matylde widziałam, jak tylko samopoczucie jej dopisze to będą oboje - brzuszek
          Marzeny jest całkiem spory, a szykują się do przeprowadzki (ta środa!) więc
          Matylda obiecuje, że jak da radę po ustawianiu mebli jeszcze przyjechać to
          będzie.
          Do Ewy się nie dodzwoniłam, wyślę Ci jej numer emailem.
          Wiem, że Iwonka się kontaktowała na forum, ale ja mam jej namiarów, może ktoś
          ma?
          Generalnie skontaktowałam się ze wszystkimi, do których mam namiary i którzy
          sami się na forum nie określili.
          Więc liczę na to, że będzie nas trochę więcej niż w Wielki Piątek.

Też zapytuję czy wleczecie ze sobą drugie połowy, czy też nie?

I o któej się spotykamy? Mi pasuje 21.00, a Wam?

Do Krzyśka: tak przypuszczałam, ja niestety orędowniczka, propagatorka i
          milośniczka naturalnego, więc opcja butli na noc odpada, tym bardziej, że moje
          dziecko tyje w oczach (jak braciszek :-D). Ale sam już przesypia do 3.30, 4
          rano, więc nie jest źle, rekord to 5.20!!! To był szczyt szczęścia.
          • gusiaki Brawa dla Bartka S!! 17.07.05, 21:17
            Dzięki Bartas za chęci. Rzadkość to w dzisiejszych czasach ;-)

Jarzębina
        • Gość: BarteS KUZNIA - informacje IP: *.handel / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:23
          WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH,
          MAM INFORMACJE ODNOŚNIE KUŹNI:
          - można zarezerwować stolik maksymalnie do 30 osób, jeżeli będzie więcej to muszą być 2 stoliki
          - rezerwacja w zasadzie nic nie kosztuje, trzeba podać dokładną liczbę osób i wpłacić 50zł przedpłaty na bilety wstępu
          - jest to sobota więc wstęp jest płatny, kobiety -13zł (z tego 10 zł do wykorzystania w barze), faceci - 15zł :(( (z tego 10 zł do wykorzystania w barze)
          - 50 zł wpłaty zostanie rozliczone pierwszymi kilkoma biletami wstępu
          - stolik będzie w części restauracyjnej (środkowej), więc mam nadzieję że damy radę pogadać
          No i to chyba wszystko, menu jest bardzo obszerne, bar też obfity. Więcej informacji znajdziecie na www.klubkuznia.pl
          Bardzo Was proszę abyście określili się, czy idziemy do Kuźni czy gdzieś indziej. Czas nagli. Do końca tygodnia muszę mieć Wasze "błogosławieństwo" na rezerwację.
          Agnieszka dzięki za info odnośnie potencjalnych osób. Jeżeli możesz to zadzwoń do mnie, bo ja mam chyba Twoją nieaktualną komórkę. Przypominam mój numer 0501 585 530.
          Pozdrawiam

• Gość: Krzysiek W. Re: KUZNIA - informacje IP: *.centrostal / *.lodz.dialog.net.pl 19.07.05, 10:30
            Brawo Bartek! Brawo!
            Oczywiście rezerwuj.
          • Gość: Bulka Re: KUZNIA - informacje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.05, 18:44
            Bartek, wielkie dzieki za organizacje ;-) Ode mnie tez masz zielone swiatlo na
            rezerwacje. Zaklepuje 2 miejsca.

Do zobaczyska
            Aska

• gusiaki Z żonami i mężami czy bez 21.07.05, 23:57
              Słuchajcie, czy przychodzicie z towarzystwem, czy bez? Bo mój mąż nie chce się
              czuć jak piąte koło u wozu.
              O której się spotykamy? Ja z racji dzieci mogę najwcześniej gdzieś około 20.30-
              21.00.
              Bartku zadzwonię jutro, bo dziś już północ za pasem. W weekend jestem w Bydzi
              jakby co ;-)

--
              Jarzębina
              • Gość: Bulka Re: Z żonami i mężami czy bez IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.05, 09:54
                Hej Jarzebina,
                Philipp bedzie na pewno bardzo wdzieczny jesli Twoja druga polowa tez sie
                pojawi...
                Buziaki
                • gusiaki Re: Z żonami i mężami czy bez 26.07.05, 22:03
                  Bartek Jankowski nie przyjedzie. Ja będę z mężem. Sorki że krótko, ale walczę z
                  dzieciakami.
        • niedzwiedzica_sousie Re: UWAGA ! - spotkanie 30 lipca 12.07.06, 13:14
          o już minął rok...
          ciekawe czego Bartek ode mnie potrzebował. szkoda że tego nie przeczytałam
          wcześniej, teraz zeżre mnie ciekawość :)
    • Gość: BarteS SPOTKANIE - SOBOTA 30 LIPCA KUŹNIA 20:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:18
      POTWIERDZAM JUTRZEJSZE SPOTKANIE. MIEJSCA ZAREZERWOWANE - DO ZOBACZENIA
      • Gość: hania Re: SPOTKANIE - SOBOTA 30 LIPCA KUŹNIA 20:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:16
        no i??? zyjecie?
        • Gość: Regan Zdjecia IP: *.dhcp.nlto.ca.charter.com 11.09.05, 22:21
          Dzieki Bartas za zdjecia, pozdrdawiam, Daniel
    • niedzwiedzica_sousie komunikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 14:46
      chociaż pewnie nikt już tu nie zagąda:
      18.08. robię parapetówę: zapraszam serdecznie!!!!!
      w sprawie szczegółów proszę o kontakt mailem: marzaczek@wp.pl
      MATYLDA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka