Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jusko się burzy i ma rację

IP: 157.25.121.* 11.03.02, 11:37
    - Po pierwsze, to wygraliśmy z beznadziejnym zespołem, jakim jest FC Koeln.
    Poza tym, co to za sztuka strzelić gola, gdy dostaje się dziesięć kolejnych
    szans? W ubiegłym roku uratowałem tyłek trenerowi. W decydującym meczu z
    Kaiserslautern strzeliłem gola i dzięki temu nie zwolniono go z pracy.
    Wystąpiłem na własne życzenie, choć byłem kontuzjowany. Po tamtej bramce Wolf
    nawet wpadł na boisko i mnie wyściskał. Teraz nasze stosunki są więcej niż
    zimne. Szybko zapomniał jak było. Nie ma wątpliwości - to jest układ. Jeśli
    zatrudniono piłkarza za wielkie pieniądze, to musi grać, nawet gdyby byłby
    słabszy od innych. Tyle że Wolf nie jest już dla mnie żadnym autorytetem.
    Polak w meczu z FC Kolen wszedł za Klimowicza na ostatnie 15 minut i wypracował
    gola na 5:1 Karhanowi.
    - To nie jest to, na co liczę. Mój menedżer już mi szuka nowej drużyny.
    Prowadzi rozmowy z kilkoma dobrymi klubami. Do czerwca zostanę w Wolfsburgu.
    Ale później przyda mi się zmiana środowiska. Sześć lat już jestem w Niemczech,
    może trzeba stąd wyjechać - zastanawia się polski napastnik.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 Re: Jusko się burzy ale nie ma racji IP: 157.25.192.* 11.03.02, 11:40
        Niestety Pan Andrzej zapomnial po co sie go zatrudnia... A ze nie strzela goli
        to po kiego go wpuszczac na boisko ? Nawet Engel juz go skreslil (chociaz
        promowal go dlugo, ZA DLUGO)...
      • Gość: Crotalus Re: Jusko się burzy i ma rację IP: 157.25.121.* 11.03.02, 11:55
        Jak to nie strzela. Na początku sezonu strzelił dwie i miał dwie asysty, a grał
        w trzech meczach. Potem kontuzja. Po jej zakończenia zagrał co najwyżej 90
        minut.
        Poza tym wkurza mnie sytuacja Kłosa. Klub przegrywa a go nie wypuszczają. Gra
        Strasser, Knavs i inni super obrońcy, których przeszedłbym z łatwością nawet
        ja.
        Wichniarek ma dużo racji mówiąc; że zawsze jak nie idzie to Polak jest winny.
        Sytuacja Kryszałowicza.
        Narody niemiecki i polski nigdy nie będą się kochać.
      • misza01 Re: Jusko się burzy i ma rację 11.03.02, 12:02
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> - Po pierwsze, to wygraliśmy z beznadziejnym zespołem, jakim jest FC Koeln.
        > Poza tym, co to za sztuka strzelić gola, gdy dostaje się dziesięć kolejnych
        > szans? W ubiegłym roku uratowałem tyłek trenerowi.

Ja naprawdę bardzo lubie i szanuje Juskowiaka, ale co to za tekst? a za co mu
        płaca ciężkie pieniądze?? Wolfsburg zatrudnił zawodników, którzy strzelaja bramki
        a do tego grają bardzo widowiskowo- Petrov, Ponte , Klimowicz. W akcji
        Juskowiaka, gdzie dostał piłkę na połowie boiska i biegł sam w kierunku bramki
        widać było jego kiepściutkie przygotowanie szybkościowe, więc panie Jędrek do
        pracy!!! Za zasługi to można grać w polskich klubach, ale na pewno nie w
        Bundeslidze
        a to,że jak Niemcy wywalą kupę kasy na nowego gracza to on musi grać jest tam
        normalne i zawodnika z takim doświadczeniem w Bundeslidze nie powinno to dziwić-
        przykład innego ekslechity- Reissa jest wymowny. Jak sprowadzono Alvesa do Herthy
        za 17 mlm DEM , to Polak kupiony za 2 mln DEM usiadł na ławę- wprost mu
        powiedzieli,że nie po to kupili za takie pieniądze zawodnika,żeby grzał ławę.

• Gość: Crotalus Re: Jusko się burzy i ma rację IP: 157.25.121.* 11.03.02, 12:06
          misza01 napisał(a):

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
          >
          > > - Po pierwsze, to wygraliśmy z beznadziejnym zespołem, jakim jest FC Koeln
          > .
          > > Poza tym, co to za sztuka strzelić gola, gdy dostaje się dziesięć kolejnyc
          > h
          > > szans? W ubiegłym roku uratowałem tyłek trenerowi.
          >
          > Ja naprawdę bardzo lubie i szanuje Juskowiaka, ale co to za tekst? a za co mu
          > płaca ciężkie pieniądze?? Wolfsburg zatrudnił zawodników, którzy strzelaja bram
          > ki
          > a do tego grają bardzo widowiskowo- Petrov, Ponte , Klimowicz. W akcji
          > Juskowiaka, gdzie dostał piłkę na połowie boiska i biegł sam w kierunku bramki
          > widać było jego kiepściutkie przygotowanie szybkościowe, więc panie Jędrek do
          > pracy!!! Za zasługi to można grać w polskich klubach, ale na pewno nie w
          > Bundeslidze
          > a to,że jak Niemcy wywalą kupę kasy na nowego gracza to on musi grać jest tam
          > normalne i zawodnika z takim doświadczeniem w Bundeslidze nie powinno to dziwić
          > -
          > przykład innego ekslechity- Reissa jest wymowny. Jak sprowadzono Alvesa do Hert
          > hy
          > za 17 mlm DEM , to Polak kupiony za 2 mln DEM usiadł na ławę- wprost mu
          > powiedzieli,że nie po to kupili za takie pieniądze zawodnika,żeby grzał ławę.
          >

A Alves był tak słaby, że do niedawna rozważał czy nie skończyć kariery i tak
          bramek nie strzela. Myślę, że Klimowicz wcale nie jest lepszy, a gorszy od Juska.
          Jusko może i biegł wolno, ale zagrał idealnie pod nogę. Klimowicz pewnie by
          strzelał i by spieprzył z takiego kąta.
          • misza01 Re: Jusko się burzy i ma rację 11.03.02, 12:21
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> > przykład innego ekslechity- Reissa jest wymowny. Jak sprowadzono Alvesa do
            > Hert
            > > hy
            > > za 17 mlm DEM , to Polak kupiony za 2 mln DEM usiadł na ławę- wprost mu
            > > powiedzieli,że nie po to kupili za takie pieniądze zawodnika,żeby grzał ła
            > wę.
            > >
            >
            > A Alves był tak słaby, że do niedawna rozważał czy nie skończyć kariery i tak
            > bramek nie strzela.

Ale był 6 razy droższy i grać musial- o to własnie chodzi, taka praktyka w
            Niemczech jest dlatego Jusko po 6 latach w BL nie powinien się dziwić

Myślę, że Klimowicz wcale nie jest lepszy, a gorszy od Jusk

> a.
            > Jusko może i biegł wolno, ale zagrał idealnie pod nogę. Klimowicz pewnie by
            > strzelał i by spieprzył z takiego kąta.

zawsze uważałem ,że to naprawdę coś strzelać regularnie w BL po 10-12 goli w
            tak przeciętnym zespole ja Wilki- ostatnio jednak bylo różnie- spadek formy,
            kontuzje. A nie zaprzeczysz,że zmiennicy grają zupełnie nieźle. A takie pyskówki
            na pewno mu nie pomogą .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka