hlrussia 29.01.05, 20:57 Kurde.spedzilem wspaniala noc na cholernym Sheremietewe. Niech szlag te rosyjko-moskiewska zime! Wreszcie u siebie. Uff... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uro Re: ZIIIMA! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.05, 21:06 hlrussia napisał: > Kurde.spedzilem wspaniala noc na cholernym Sheremietewe. Niech szlag te > rosyjko-moskiewska zime! Wreszcie u siebie. Uff...< Ja tez nareszcie u siebie. A zima tej zimy tutaj i na lotnisku F.J. Strauß prawie nie jest "gorsza", czy "lepsza" od moskiewskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ZIIIMA! 29.01.05, 21:10 Ale lata cos ogolnie? bo moskwa w cholere zaypana. NIC. i ta wspaniala rosyjska organizacja, czystosc i starania o wygode pasazerow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: ZIIIMA! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.05, 21:17 hlrussia napisał: > Ale lata cos ogolnie? bo moskwa w cholere zaypana. NIC. i ta wspaniala rosyjska > > organizacja, czystosc i starania o wygode pasazerow...< Lata, lata. Na lotnisku cieplutko i czysciutko, nienaganny porzadek. Zreszta to jest nowe lotnisko, funkcjonuje od 1994 r., przedtem bylo w Riem, blizej centrum miasta. Tutaj tez wszystko zasypane; prawie domu nie moglam znalezc ;-P Temperatura w okolicach -16°C Rosyjska zima pewnie mniej poblazliwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ZIIIMA! IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 21:17 lata, lata, teraz wprawdzie nie widzę, ale myślę, że i tak chyba coś lata. W dzien, kiedy było lepiej widać latały sikorki, sroki i kawki, mimo że Toruń też zasypany, aczkolwiek nie w cholerę, tylko raczej w grypę;) ciepłe pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: ZIIIMA! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.05, 21:20 Gość portalu: torunianka napisał(a): > lata, lata, > teraz wprawdzie nie widzę, ale myślę, że i tak chyba coś lata. > W dzien, kiedy było lepiej widać latały sikorki, sroki i kawki, mimo że Toruń > też zasypany, aczkolwiek nie w cholerę, tylko raczej w grypę;) > > ciepłe pozdrowienia:)< :-) Tutaj dzisiaj nawet tlusta mucha latala ;-) pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ZIIIMA! IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 21:23 tłusta mucha w taki mróz? To chyba była podrabiana? pozdrowienia gorące w zimny czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ZIIIMA! 29.01.05, 21:28 Na sheremietewe tez ciepluchno ale mlyn okropny. much nie ma. ochroniarze wytlukli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ZIIIMA! IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 21:33 a jak tłukli, to tłukli dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ZIIIMA! 29.01.05, 21:35 Tu od zawsze tlukli okladnie:)))to potrafia.oj tak. I zarypali mi dezodorant. bo latwopalny/ Nielzia w samolotach przewozic. No ale wzne ze kwita dali zeby odebras. Skocze jutro samochodem i se chyba odbiore:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: może 29.01.05, 21:44 no czesc trond. eee tam. teraz mi juz cieplo. popijam pieprzowke i ogladam na Polonii SHOW s Pazura.no troche dramat. gadajcie co w Polsce mojej kochanej Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: może 29.01.05, 21:46 Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz. Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > no czesc trond. eee tam. teraz mi juz cieplo. popijam pieprzowke i ogladam na > Polonii SHOW s Pazura.no troche dramat. gadajcie co w Polsce mojej kochanej nie znaju;-((((((((((p.s.ale miło Cię widzieć.w dodatku-jak wpadłem,tak wypadam.tylko na powitanie Tobie priviet i mnienia uż siuda niet! Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: może 29.01.05, 21:48 sie nagadalem....to ja tezz spadam. utro wecera umnee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: może IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 21:53 tylko spadaj umiejętnie, abyś mógł powstać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: ZIIIMA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:55 zasluzony czas odpoczac po dluuuugiej wyczerpujacej jesieni i dyplomowych bojach stoczonych ostatnio ;). jutro juz tylko gory, cisza i pearl jam a zatem? dla wszystkich uklony podyplomatyczne i urlopiaste, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasPutin Re: ZIIIMA! IP: 82.146.225.* 29.01.05, 22:40 I te oszronione muchy OMON tłucze? X= Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ZIIIMA! 29.01.05, 22:43 omon to nie problem. najbardziej dokuczliwi sa panowie z GAI ktorych spotyksz na kazdym skrzyzowaniu, poscie(posterunku)miedzy miastami, olicy w miescie. Ich glonym zdaniem jest lapowkarstwo. wlasciwie chyba jedynym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasPutin Re: ZIIIMA! IP: 82.146.225.* 29.01.05, 22:49 A nasi zanic nie chcą brać wziątek,jak im to wyperswadować,żeby zaczli brać Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ZIIIMA! 29.01.05, 22:53 No wiem ale wcale nie zaluje. Podnosi to moje poczucie ze mieszkam w jakims mniej wiecej normalnym kraju. Naprwade uwierz mi. Ten wyczekujacy wzrok tutejszej milicji jest z czasem po prosti wpieniajacy. Nie umiem ci tego wytlumaczyc ale czaem masz dosc tego gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ZIIIMA! IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 22:53 ej, RasPutin;) myślę, że prawdopodobnie chyba nie masz jednak pełnej wiedzy w tej skomplikowanej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia torunianka 29.01.05, 23:00 Wiesz co? w TEJ KWESTII to nikt nie ma dokladnej wiedzy. Pelna wiedza to taka ze jak nie masz w kieszeni 100 rubli podczas kontroli to nawet nie wysiadaj z samochodu bo i ni ma po co:))) Mowie wam zupelnie szczerze. Nie jestem najmlodszy ale takiego bezczelnego lapowkarstwa, korupcji to ja z Polski nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasPutin Re: ZIIIMA! IP: 82.146.225.* 29.01.05, 23:02 Ja też tak mniemam,bo my się duchem zajmujemy i podobno materii u nas deficyt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasPutin Re: ZIIIMA! IP: 82.146.225.* 29.01.05, 23:09 No to idziem już spać na piec,bo u nas jest tak zimno,że sople dachów spadają na bociany.Macham ręką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ZIIIMA! IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 23:57 > Ja też tak mniemam,bo my się duchem zajmujemy i podobno materii u nas > deficyt;) no może nie tylko duchem... ale nie będziemy o tej porze wnikać w szczegóły;) Odpowiedz Link Zgłoś