Dodaj do ulubionych

LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZAROWANIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:36
Mam mieszane uczucia. Kupa stron, dziesiątki tysięcy nazwisk i diabli wiedzą
kto jest kto. Nie ma na przykład na niej głośnych nazwisk agentów z
Bydgoszczy, np. byłego wojewody. Sprawdziłem swoją rodzinę - czysta, choć
jest na niej znajomy, który był oficerem LWP i nie jest to chyba żadne
zaskoczenie, bo każdy w wojsku praktycznie coś tam podpisywał. Tak więc na
liście same braki, choć i są głośne w Polsce nazwiska. Dziwne to wszystko....
Obserwuj wątek
    • hlrussia Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:38
      a skad masz? jak to znalezc??
      • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:40
        hlrussia napisał:

> a skad masz? jak to znalezc??

- no wlasnie,gdzie mozna to wyszukac ?

radca
        • Gość: mag Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:52
          ta lista jest wirtualna, to jedna wielka ściema
          • Gość: MGM ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:21
            Lista znajduje się po następującym adresem:
            strony.aster.pl/sereq/lista.html w postaci pliku zip do ściągnięcia
            • gacek95 Re: ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEIN 02.02.05, 19:24
              Gość portalu: MGM napisał(a):

> Lista znajduje się po następującym adresem:
              > strony.aster.pl/sereq/lista.html w postaci pliku zip do
              ściągnięcia
              a jak nie otwiera sie strona to znaczy ze tlok? sorry ale to moje pierwsze
              kroki w sieci
              • Gość: mgm Re: ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:25
                dodaj przed podanym adresem
                • Gość: marc Re: ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEIN IP: *.mine.nu / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:20
                  Marcin@siedlce.mine.nu
                  • Gość: rad Re: ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEIN IP: *.wat.edu.pl 03.02.05, 00:21
                    tomar12@interia.pl
                    • ala84tol ............. macie tu linka do stronki .......... 03.02.05, 00:32
                      Gość portalu: rad napisał(a):

> tomar12@interia.pl

Tylko spoko bo widze ze stronka dopiero sie tworzy .... dopiero weszla literka
                      K

jubilereq.info/lista2/

________________ powodzenia
                      • ala84tol wlasnie sie zatrzymala lista 03.02.05, 01:56

> Tylko spoko bo widze ze stronka dopiero sie tworzy .... dopiero weszla
                        literka
                        > K
                        >

jubilereq.info/lista2/

lista zatrzymala zatrzymala sie na literce SC
                        • ala84tol ................ inny link do pelnej listy tutaj 03.02.05, 06:26
                          NA tej stronie jest umieszczona kompletna lista, a takze oryginalny wyglad
                          listy umieszczonej na serwerze zagranicznym

www.listawildsteina.com/

ostatni zamyka drzwi
              • Gość: MGM Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:28
                Cenzura działa, dzisiaj rano ściągałem tę listę bez problemu teraz również nie
                mogę dostać się na te strony. Jeśli ktoś poda adres e mail mogę przesłać mu ten
                plik
                • gacek95 Re: Cenzura 02.02.05, 19:30
                  no to bardzo prosze gacek95@gazeta.pl
                • Gość: uczeń Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:32
                  uczniowie.lo_1@poczta.fm

jeśli możesz, z góry dzięki
                  • Gość: renczus Re: Cenzura IP: *.chello.pl 02.02.05, 20:03
                    renczus@op.pl też poprosę kopię
                    • Gość: kudlaty30@poczta.o Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:31
                      kudlaty30@poczta.onet.pl poproszę o listę Wildstaina
                    • Gość: michal Jesli moglbys to bardzo bym prosil gtbike@op. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:56
                      jesli mozesz to wyslij ta liste na moj adres gtbike@op.pl
                  • Gość: Hagard Re: Cenzura IP: 80.51.176.* 02.02.05, 20:49
                    hagard@wp.pl
                    Bede wdzieczny za przesłanie :-)
                    Pozdrawiam
                • Gość: Berguś Re: Cenzura IP: *.welnowiec.net 02.02.05, 19:34
                  wyslij please berguswnc@o2.pl
                • Gość: miriam41 Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:35
                  podaj miriam41@gazeta.pl
                  • Gość: Carlos Re: Cenzura IP: *.chello.pl 02.02.05, 19:59
                    Jeśli mógłbyś podesłać byłbym bardzo wdzięczny.
                    Z góry dzięki

karolkorda@wp.pl
                • Gość: Licealistka Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:36
                  Jesli bedziesz tak mily: szczoszek@poczta.onet.pl
                • Gość: Michal Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:36
                  jeśli jest to mozliwe prosze o wysąłnei listy wieldsteina na emaila
                  zygix@tlen.pl Dziękuje bardzo
                  • Gość: Spk Re: Cenzura IP: *.kom.pl 02.02.05, 19:36
                    spk@irc.pl
                    z gory dziekuje :)
                    • Gość: Spk Re: Cenzura IP: *.kom.pl 02.02.05, 19:40
                      WWW.LISTAWILDSTEINA.COM

TUTAJ jest lista :)
                • Gość: mmm Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:36
                  jeśli jest to mozliwe prosze o wysąłnei tej listy emaila zygix@tlen.pl
                  Dziękuje bardzo
                • Gość: bug Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:37
                  jeśli nie sprawi kłopotu to jeszcze pod bug@plusnet.pl
                • Gość: RK Re: Cenzura IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.02.05, 19:39
                  rkunert@interia.pl
                  dzieki
                  • Gość: MGM Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:43
                    Listę wysłałem do pierwszych 6 osób (2.5MB Zip); gdybyści mogli to
                    porozsyłajcie pozostałym, pozdr.
                • Gość: michał Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:41
                  ja również poproszę michal57@wp.pl
                • pop52 Re: Cenzura 02.02.05, 19:42
                  jeśli jest to mozliwe prosze o wyslanie tej listy na emaila pop52@gazeta.pl
                  Dziękuje bardzo
                • Gość: Rafał Re: Cenzura IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:44
                  Ja też bym bardzo prosił - patriota33@wp.pl
                  przynajmniej takiego sposobu roprzestrzeniania się listy komuna nie powstrzyma
                  • Gość: Rewizorka Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:49
                    ja też -yoho@o2.pl
                    tego to już chyba nic nie powstrzyma
                    • Gość: Rafał Re: Cenzura IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:58
                      oby...
                • Gość: gość Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:45
                  bardzo proszę o przesłanie : piotriela@interia.pl
                • Gość: Natalia Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:46
                  Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł przesłać mi tę listę.
                  Z góry dziękuję
                  natalia.mlynek@poczta.onet.pl
                  • Gość: ja Re: Cenzura IP: *.wielichowo.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 20:13
                    jak ktoś ma to może i mi prześle ten plik prosze plissss klemo2103@interia.pl
                • Gość: katgoo Re: Cenzura - ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:47
                  witam,z nieba Nam spades:) To prawda,stronki nie chodzą,dlatego także dołączam
                  się z gorącą prośbą o przesłanie na maila : katgoo@interia.pl I może łatwiej
                  będzie wysłac takiego zbiorowego maila.a także może niech wszysyc Ci,którzy
                  dostana listę niech przesyłaja ją dalej,niech wszystko nie spoczywa na barkach
                  jednej osoby. Zatem czekam i dziekuję z góry!

PS:Trzeba sobie jakos pomagac:)
                  • Gość: MGM LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:50
                    nie mogę wysyłać wszystkim, bo na bieżąco zgłaszają się osoby, dlatego prośba
                    do tych którym przed chwilą wysłałem o dalsze rozpowszechnienie
                    • Gość: Gabi Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 20:02
                      Hej...nie moge nigdzie tego znależc...jak mozesz to przeslij mi na poczte...
                      Gabigon@wp.pl ...dzieki
                      • Gość: marakana Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.autocom.pl 02.02.05, 20:06
                        ej bo mi ta stornka nie chce wejsc... moze mi ktos to wyslac???
                        marakana@poczta.onet.pl
                        dzieki;)
                      • Gość: KUBA Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:25
                        To ja też poproszę bo za cholere nie moge zassać kolesidwuch@wp.pl
                        pozdrawiam
                        • Gość: Aga Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.freren.de 07.02.05, 10:19
                          Czesc Kuba!mieszkam w niemczech i szukanie stron polskich trwa po prostu 100
                          Lat :-) Czy mogla bym prosic o kopie pod adres: A.Pachulska@gmx.net
                          bym sie bardzo ucieszyla.
                          Pozdrowienia i buziaki z Osnabrück. Aga
                      • Gość: bartek Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.02.05, 21:12
                        jeśli można to ja też prosze o liste na maila, byłbym bardzo wdzięczny bo ta
                        lista ma dla mnie kolosalne znaczenie. moj mail; skate1111@interia.pl
                        • Gość: jarkaz Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 21:26
                          proszę prześlijcie mi liste na e-mail jarkaz@wp.pl
                          • carley Re: LISTA NA E-MAIL 02.02.05, 21:47
                            bardzo proszę o listę na e-mail: vicar7@neostrada.pl
                        • Gość: agataszponar@inter Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:03
                          może uda sie tobie przesłac mi tą listę.Z góry dziękuję.
                          Poniewaz juz dzisiaj te p.... ubeki zablokowali dojście.
                      • Gość: aga Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.freren.de 07.02.05, 10:15
                        Czesc! bardzo mnie interesuje ta lista. Obecnie mieszkam w Niemczech-
                        Osnabrück. Slyszalam o liscie od rodziny z polski, i nawet szukalam w
                        internecie, ale nie moglam sie doszukac!
                        Czy istnieje mozliwosc przyslania mi listy na moj adres : A.Pachulska@gmx.net
                        Bym sie bardzo cieszyla!
                        serdecznie dziekuje i przepraszam za mnustwo bledow i bykow!!!
                        Pozdrawiam i caluje z Osnabrück.
                        Agnieszka
                    • auto601 Re: LISTA NA E-MAIL 02.02.05, 20:25
                      podaj stronkę proszę z tą listą
                      auto80@wp.pl
                    • Gość: wisior Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:11
                      Proszę o liste na adres jacek1wisior@wp.pl
                    • mixosz Re: LISTA NA E-MAIL 02.02.05, 21:46
                      mixosz@poczta.onet.pl
                    • Gość: irek Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:59
                      poprosze o liste na adres ktos22@o2.pl
                    • Gość: Kamil Re: LISTA NA E-MAIL bardzo ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:19
                      kamilo50@tlen.pl
                      • Gość: lila Re: LISTA NA E-MAIL bardzo ważne IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:30
                        bardzo proszę o listę na adres lilakom@poczta.onet.pl Nie mogę jej ściagnąć.
                        • Gość: jola Re: LISTA NA E-MAIL bardzo ważne IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:34
                          ja tez bardzo prosze na adres: jolziel@poczta.onet.pl
                    • Gość: lila proszę o przesłanie listy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:35
                      lilakom@poczta.onet.pl
                      Proszę o przesłanie listy nie mogę jej ściągnąć.Dzięki.
                    • Gość: losiu Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.pyrzyce.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 08:24
                      Myśle że nie powinien Wilstein opublikowac tej listy. poniewarz może ona komus
                      zaszkodzić.
                    • Gość: artszy@gmail.com Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:12
                      Bardzo proszę o przesłanie listy (jeżeli to oczywiście jeszcze możliwe)
                      Z góry dziękuję i pozdrawiam Art
                      • Gość: martaanton@o2.pl Re: LISTA NA E-MAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:49
                        ja tez chcialabym zobaczyc te liste:)
                  • Gość: MGM Re: Cenzura - ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:57
                    katgoo i patriota33 - puściłem do was, podajcie dalej, precz z komuną
                    • Gość: katgoo MGM - przeczytaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:22
                      Hej,nadal nic nie mam na skrzynce swojej,powtarzam adres : KATGOO@INTERIA.PL
                      • Gość: Iza Re: MGM - przeczytaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:16
                        Witam. Masz może już tą listę? Jeśli tak, to bardzo, bardzo proszę-puść na adres
                        iza106@poczta.onet.pl
                      • Gość: katgoo Re: MGM - przeczytaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:07
                        pieknie,nie mialam netu przez ponad 4 godziny i dostepu do poczty,na szczescie
                        znajomy z sieci mi udostepnill,wiec bezstresowo nie czkealm tylko szukalam
                        znanych nazwisk.Net mam juz od 20 minut,i wyslalam liste wszytskim tym,ktorzy
                        do mnie napisali na mail,za wyjatkiem zenek24@op.pl bo dostalam zwrot z powodu
                        przepelnienia skrzynki. Pozdrawiam
                    • Gość: embek@op.pl Re: Cenzura - ważne IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:30
                      proszę o listę wdziędzny bez granic internauta
                  • Gość: Kuki Re: Cenzura - ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:00
                    Bardzo proszę o przesłanie mi na adres internetowy tej listy. Szukam jej ale
                    nigdzie jej nie ma. Czy mógłbyś? Byłabym bardzo wdzięczna....Mój adres
                    kuki79@interia.pl. Z góry dziękuję.
                  • Gość: frodo Re: 3razy nie IP: *.visp.energis.pl 02.02.05, 21:15
                    ludzie jesli mozecie to wyslijcie mi tez liste(frod_john@interia.pl), bo chce
                    obejrzec sam, a ojciec mial przejscia z sbekami
                  • Gość: dzik35 Re: Cenzura - ważne IP: *.strzyzow.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 17:06
                    Cześć. Jeśli można Cię prosić prześlij mi tą liste na mail dzik35@wp.pl Z
                    góry dziekuje
                • Gość: Lucyfer Re: Cenzura IP: *.238.101.168.adsl.inetia.pl 02.02.05, 19:49
                  lucyferciu@gazeta.pl
                • Gość: czytelnik gazety Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:49
                  jeżeli możesz to wyślij na r1j1@interia.pl
                • barbed Re: Cenzura 02.02.05, 19:50
                  Dzien dobry!
                  Zalezy mi na pliku z ta lista!
                  Czekam niecierliwie i dziekuje!
                • Gość: xcv Re: Cenzura IP: *.c154.petrotel.pl 02.02.05, 19:51
                  Ja też poproszę. a37@op.pl
                • Gość: MGM Re: Cenzura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:51
                  Oczywiście jestem zainteresowany. Odnosze takie same wrażenie o istnieniu
                  cenzury. Ciekaw jestem czy także dotyczy e-maili. Odpowiedź będziemy mieli
                  jeśli wyśliesz dla mnie listę. Z góry dzielkuję i pozdrawiam oby więcej Takich
                  osób. 2y@gazeta.pl
                  • Gość: alicja Re: Cenzura IP: *.sp7net.pl / 213.155.175.* 02.02.05, 20:40
                    Byłabym wdzięczna za maila z listą. plusjo@o2.pl Z góry wielkie dzięki
                • shirley7771 Re: Cenzura 02.02.05, 19:55
                  jak możesz to mi tez przeslij.dzięki
                • jacek9919 Re: Cenzura 02.02.05, 19:56
                  Bardzo proszę - jesli pan moze wyslac to z duzą niecierpliwością oczekuję tego
                  pliku na adres placus1@poczta.onet.pl
                • Gość: listek46@wp.pl Re: Cenzura IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:58
                  proszę o przesłanie mi listy,gdyż nie moge dostac się na server
                • Gość: frigus1 Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:59
                  Rzeczywiście pełna blokada. Jeśli można proszę plik na frigus1@poczta.onet.pl
                • Gość: piotrkpolkus Re: Cenzura IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 20:02
                  Podana przez Ciebie strona faktycznie się nie otwiera. Jeśli możesz to proszę o
                  przesłanie tego pliku na adres e-mail: piotrkpolkus@poczta.onet.pl
                • Gość: Mirq Re: Cenzura IP: 213.155.190.* 02.02.05, 20:05
                  jesli to nie sprawi problemu... mirq2k@gazeta.pl
                • Gość: matiz Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:07
                  ja bym prosił jeśli można. na adres: matiz89@o2.pl
                  z góry dzięki!!!
                • Gość: Seba Re: Cenzura IP: *.net / 212.160.152.* 02.02.05, 20:08
                  Witam
                  jeśli możesz podaj adres z którego mogę ściągnąć tą listę lub mi ją prześlij o
                  ile jest to możliw z góry dzięki
                  mój adres seba.sen@op.pl

Pozdr/Seba
                • Gość: anek Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:09
                  racja, cały wieczór próbuje i nic... dlatego proszę o przesłanie tej listy na adres: bakowskaaa@poczta.onet.pl
                • Gość: Robi Re: Cenzura IP: *.echostar.pl 02.02.05, 20:12
                  mój adres to kinga.robert@opal.info.pl jeżeli to możliwe to poproszę o wiadomy
                  plik
                • andrzejek111 Re: Cenzura 02.02.05, 20:15
                  Jeśli możesz to wyslij na adres ognik27@wp.pl
                • Gość: Sasza Re: Cenzura IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 20:15
                  Witam! Rowniez poprosze o liste. Moj mail to sasza007@yahoo.com. Dzieki
                • Gość: gerrbil Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:16
                  Ja też proszę o listę:) piter@szczecin.home.pl
                • Gość: Godziu Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:17
                  Też poproszę: godziu1@o2.pl
                  Dzięki
                • Gość: tobor Re: Cenzura IP: *.net 02.02.05, 20:20
                  Prosze tobor@bacz.net
                • Gość: emulator Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:21
                  Proszę o plik na adres emulator@tlen.pl
                  Dzięki
                • Gość: Gosia Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:23
                  Proszę o przesłanie pliku z listą biuro@ar-carton.pl
                  Dziękuję
                  Gosia
                • Gość: Juzek Re: Cenzura IP: *.pl 02.02.05, 20:25
                  Prosze tu wrzuć kawon180@wp.pl
                • Gość: Wojtek-Gość Re: Cenzura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 20:25
                  To - jeśli by to nie był kłopot - prosiłbym kogoś z Forumowiczów, kto już ma
                  ten plik o przesłanie go na adres rafiki_yakoWYRZUĆTO@poczta.onet .pl. Z góry
                  dzięki. Pozdrawiam

Wojtek
                • Gość: kudlaty30@poczta.o Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:28
                  Poproszę o liste Wildsteina
                • Gość: szczepan Re: Cenzura IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.05, 20:29
                  olka723@wp.pl
                  Dziękuję za przesłanie
                • Gość: Endino Re: Cenzura IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 20:29
                  Ja też bardzo poproszę listę... adres: endino@interia.pl
                  Dziękuję, jeśli sam nie dasz rady to może ktoś z "forumowiczów"?
                  E.
                  • Gość: alchemiczka Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:31
                    bede zobowiązana za przysłanie - alchemiczka7@o2.pl
                • Gość: alchemiczka Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:30
                  ja tez poprosze alchemiczka7@o2.pl .. z gory dzieki :)
                • Gość: gatek1@wp.pl Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:31
                  odpowiadam na Twoja oferte; jezeli mozesz to przeslij mi liste; nie moge wejsc
                  na strone; pozdrawiam i z gory dziekuje
                  Tom
                • Gość: krajan Re: Cenzura IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 20:31
                  MGM
                  Proszę podaj, na adres
                  krajan119@wp.pl
                • Gość: macmat Re: Cenzura IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 20:33
                  Witaj,
                  masz racje strona juz nie działa. Jesli możesz to, przyslij prosze te liste na
                  adres macmat1000@wp.pl . Juz od dłuższego czasu chodzą za mną aby ja znalzł a
                  ja na to że juz nie da rady.
                  Z góry wilkie dzieki!!

Maciej
                • Gość: Endino Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA! IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 20:35
                  Uwaga, stronka podana przez MGM już działa, można ściągac listę
                  strony.aster.pl/sereq/lista.html
                  • Gość: aaa Re: Ja też poproszę: ds10@wp.pl IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 20:53
                    • Gość: rafi Re: Ja też poproszę: ds10@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:33
                      poprosiłbym i ja tę listę. Z góry dzikuję :))) rafalgajewski@op.pl
                  • Gość: master_203@o2.pl Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI IP: *.m-dsl.nextra.sk 02.02.05, 21:06
                    Dzięki stronka naprawde działa i liste już mam wielkie dziekie!!!
                    • carley Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI 02.02.05, 21:52
                      Ty już masz, pomóż człowiekowi skrzywdzonemu przed laty, prześli mi na:
                      vicar7@neostrada.pl
                    • Gość: Iza Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:13
                      Witam. Nie mogę nadal wczytać stronki z listą. Mógłbyś puścić ją dalej??? Mój
                      e-mail iza106@poczta.onet.pl Wielkie dzięki
                    • Gość: www.kociuba21@wp.p lista wildsteina IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 22:28
                      Mam prosbe czy nie przeslalbys mi ta liste na moj adres.Z gory dziekuje.
                    • Gość: danuta1954@02.pl Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:25
                      Proszę prześli mi tę stronę.
                      • Gość: mawil28@wp.pl Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI IP: *.elk.mm.pl 03.02.05, 00:00
                        witam cię serdecznie i bardzo proszę o przesłanie na adres zwrotny adresu
                        strony wildsteina
                        z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
                        marzanna
                        • kosmiczne.jajo Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA!-DZIĘKI 03.02.05, 11:27
                          Cze!
                          Czy masz już listę?
                          Jeżeli możesz to przeslij mi adress.
                          Podrawim.
                  • Gość: Basia Re: Cenzura - STRONKA JUŻ DZIAŁA! IP: *.netday.pl / 62.233.148.* 04.02.05, 13:03
                    Tak, działa, dziekuję.
                • Gość: master_203@o2.pl Re: Cenzura IP: *.m-dsl.nextra.sk 02.02.05, 20:37
                  podaj prosze liste lub adres gzie ją znajde bardzo
                  pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
                  • Gość: MGM OSSA WYSŁAŁEM CI LISTĘ + WAŻNA INFORMACJA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:47
                    WYSŁAŁEM LISTĘ DO OK. 20 OSÓB, 19 MAILI POWRÓCIŁO Z ADNOTACJĄ "Command time
                    limit exceeded:
                    "/usr/local/etc/postfix/scanner .sh", CO TO ZNACZY?!! KTOŚ SOBIE ŻARTY ROBI
                    PODAJĄC FAŁSZYWE ADRESY?! To jakaś komuchowska prowokacja czy co. W każdym
                    razie katgoo powinieneś list już otrzymać bo tylko od ciebie nie dostałem
                    zwrotnej wiadomości o błędzie.
                    • Gość: krisboy@konto.pl proszę o listę!!!! IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 04.02.05, 21:56
                      lista
                • Gość: porazina Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:38
                  prosze podeslij ten plik na porazina1@o2.pl
                • Gość: Mareczek Re: Cenzura IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 20:41
                  Jeśli to możliwe to proszę o plik z tą listą-ściągnięcie jej z Internetu jest niemożliwe. Mój adres: mojadress@op.pl
                • Gość: ola Re: Cenzura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 20:54
                  witam,

Jesli mozna to bardzo prosze o wyslanie listy.

mail: plaszczyk@vp.pl
                • Gość: dzki-g@o2.pl Re: Cenzura IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 02.02.05, 20:55
                  Jeśli mozliwe to poproszę o ten plik
                  • Gość: samson Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:13
                    Ja rowniez bym poprosil o przeslanie na adres: stasio13@tlen.pl
                • Gość: jarek Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:55
                  Serwusik, czy i ja moglbym prosic o liste ??
                  adres ; jarekzet@poczta.fm
                • Gość: tiger22222 Re: Cenzura IP: *.244.144.201.ip.tnp.pl 02.02.05, 20:56
                  podaj mi adres..mój meil: tiger22222@wp.pl
                • Gość: moj email Re: Cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:05
                  krychazory@.poczta.onet.pl
                  z gory dzieki
                • Gość: Lopez Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:10
                  Witam bardzo bym prosil o przeslanie tej listy na maula lopez-sb@o2.pl z GORY
                  dzieki pozdrawiam!!
                • Gość: Przeczytaj Re: Cenzura IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 21:11
                  Strona dziala, ale nie mozna z niej nic sciagnąc. W pewnej chwili sie zawiesz,
                  stąd prosba dla osób które juz maja liste aby ja wysylali dalej aby odciażyc
                  pomyslodawce! Moj mail macmat1000@wp.pl
                  • Gość: Wojtek Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:29
                    Ja również dołączam się do próśb o przesłanie listy
                    joidas@poczta.onet.pl
                    dzięki :)
                • Gość: slavko Re: Cenzura IP: *.autocom.pl 02.02.05, 21:17
                  ja tez bardzo prosze o plik z lista bo mam problem ze sciagnieciem.
                  slj@op.pl
                  z gory dziekuje
                • Gość: MALYGRZECHU Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:18
                  Proszę o przesłanie listy:
                  malygrzechu@poczta.onet,pl
                  Z góry bardzo dziękuję
                • Gość: grisza Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:19
                  Jak byś miał ten plik to byłbym wdzięczny na adres wgrzesiek@wp.pl,
                  • Gość: Bolek430 Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:11
                    Bardzo bym prosił o przesłanie listy na E-mail bolek430@wp.pl
                    z góry bardzo dziekuje
                    pozdrawiam
                • Gość: AgaM Re: Cenzura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 21:38
                  proszę prześlij mi plik z listą jeżeli możesz adres: magnieszka@aster.pl
                • mixosz Re: Cenzura 02.02.05, 21:43
                  mixosz@poczta.onet.pl prosze wyślij liste Wildsteina.Z góry dzięki
                • Gość: tfur Re: Cenzura IP: *.chello.pl 02.02.05, 21:45
                  prosze, jesli kto moze o przeslanie mi "listy" na email shyman@autograf.pl
                • Gość: h-bomb Re: Cenzura IP: *.gdynia.mm.pl 02.02.05, 21:51
                  jeśli łaska to: h-bomb@o2.pl
                  dzienx
                • Gość: Ula Re: Cenzura IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 21:59
                  Bardzo proszę o ten plik na adres: anna73@poczta.fm
                  Serdecznie pozdrawiam
                  Anna
                • Gość: lolbol@o2.pl Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:59
                  ja tez prosilbym o liste
                • Gość: Misiak Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:05
                  Jakbyś mogł bym prosił o przesłanie mi listy na mail Porkygit@wp.pl
                • Gość: Iza Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:09
                  Witam! Możesz przesłać mi ten plik? Z góry dziękuję.
                  iza106@poczta.onet.pl
                • Gość: Srzywdzony Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:14
                  ph.marszall@wp.pl
                • Gość: shirley Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:19
                  niestety nie można ściągnąć listy z internetu. jesli możesz to mi wyślij.moj
                  adres: shirley7771@gazeta.pl
                  dzięki,pa
                • Gość: Virginia Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:22
                  witaj:) jak mozesz to przeslij mi r=te liste na e-mail panache@poczta.fm
                • Gość: asik Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:30
                  Również bardzo bym prosiła o przesłanie, bo szukam kogoś...
                  pozdrawiam
                  domitylla@o2.pl
                • Gość: Canoo Re: Cenzura IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:32
                  canoo@interia.pl
                  Chciałbym się do pisać do listy potrzebujących LISTY
                • Gość: Kaśka20 Re: Cenzura IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:38
                  Podaj na adres: jkarolina20@poczta.onet.pl
                • Gość: PK Re: Cenzura IP: *.dobrzec.eni.pl / *.dobrzec.eni.pl 02.02.05, 22:40
                  Jak możesz to prześlij listę na adres GR-Przespolew@wp.pl
                  Pozdrawiam
                • Gość: kua Re: Cenzura IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 22:41
                  poda
                • Gość: porter Re: Cenzura IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 22:44
                  porter10@wp.pl może ktoś przysłać ??
                • Gość: don Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:48
                  prosze przeslij mi liste czklesz@interia.pl
                • Gość: Tomal Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:58
                  Bardzo prosze o ta liste moj adres to tomal_lo@wp.pl
                • Gość: bardzo prosze :) Re: Cenzura IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:04
                  bede wdzieczna za liste
                  stokrotka.100@interia.pl
                • Gość: CARLO Re: Cenzura IP: *.244.152.232.debica152.tnp.pl 02.02.05, 23:11
                  Bardzo proszę o listę Wildsteina mój meil kzuraw@poczta.onet.pl Dzięki
                • Gość: mrtomfil Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:12
                  Jeśli możesz prześlij mi ten pliczek Dzięki
                  mrtomfil@poczta.onet.pl
                • Gość: Ted Re: Cenzura IP: *.mikolow.net 06.02.05, 22:41
                  Witaj Jak możesz wyślij mi listę na adres v_m_b@o2.pl
                  D Z I E K I - pozdro :)
            • Gość: shirley Re: ADRES POD KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ LISTA WILDSTEIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:40
              niestety strona nie działa. prosze o przysłanie bardzo mi zależy.dzieki
            • Gość: Szybki SERVER Umieszczę listę na szybkim Serverze ossa12@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:18
              Czekam, jak otrzymam listę to podam adres serwera ....
        • Gość: piotrek7118@interi Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:55
          gdzie ją można znaleść?
      • Gość: Mateusz Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:30
        A podałbyś adres tej strony
        • Gość: fdnhdhjy Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:47
          shrjyutuktli
          • Gość: damian Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:59
            możesz mi podac adres listy??? damiandudkiewicz@o2.pl
            • Gość: Andrzej Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.man.rsk.pl 02.02.05, 16:32
              Proszę o Link anweb@wp.pl
        • Gość: bozena Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:53
          lista
      • ein4wp.pl Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 01.02.05, 23:02
        podaj adres tej listy---
      • Gość: Tu jest Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.ppmt.com.pl / 213.199.192.* 02.02.05, 07:41
        lipek.freeownhost.com/index.htm
        • Gość: gość Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 213.195.159.* 02.02.05, 12:35
          tam jej nie ma
      • Gość: zainteresowany Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:05
        jeśli możesz to przesłałbyś mi ją na adres avryka@op.pl .
      • Gość: wowo Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 13:48
        podaslij albo podaj namiar dzieki
      • Gość: MATHIEU Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 217.153.198.* 02.02.05, 13:54
        LISTA WILDSTEINA
      • Gość: Piotr Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.nettelinwestycje.pl / 195.136.109.* 02.02.05, 22:48
        Czy mozna prosic o adres?
      • 7aniol Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 23:04
        witam; wielu Cię prosiło i ja się dołaczam - poproszę o link lub o przesłanie
        pliku. z góry dziękuję i przepraszam za kłopot. jacek
      • Gość: mmmma Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:41
      • Gość: Feniks prosze przesłąć liste na feniskxxl@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:19
        Jak ktoś ma liste to prosze coby ją przesłał do mnie też chciałbym poczytać.
    • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:39
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Mam mieszane uczucia. Kupa stron, dziesiątki tysięcy nazwisk i diabli wiedzą
      > kto jest kto. Nie ma na przykład na niej głośnych nazwisk agentów z
      > Bydgoszczy, np. byłego wojewody. Sprawdziłem swoją rodzinę - czysta, choć
      > jest na niej znajomy, który był oficerem LWP i nie jest to chyba żadne
      > zaskoczenie, bo każdy w wojsku praktycznie coś tam podpisywał. Tak więc na
      > liście same braki, choć i są głośne w Polsce nazwiska. Dziwne to wszystko....

- preslij mi tez ta liste

radca
      • hlrussia Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:40
        ciekawy! no co jest? daj jakos znac
      • biut Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 18:33
        czy ktoś może podać adres stronu gdzie jej szukać?
        • Gość: TOMSA I CO DZIAŁA IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:34
          • Gość: cobra Re: I CO DZIAŁA IP: 217.30.143.* 02.02.05, 18:45
            czy jest możliwe że zablokował ktoś tę stronę
        • Gość: RTFDD WWW.LISTAWILDSTEINA.COM IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:37
    • Gość: Ciekawy Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:51
      Panowie, nie mogę przesłać, bo obiecałem, że nikomu nie prześlę dalej. Myślę,
      że za kilka dni będzie gdzieś dościagnięcia w necie. Zaczyna się tak:
      IPN BU 0772/715 ABAKUMOW ANDRZEJ
      IPN BU 00690/35 ABARIS IRENA
      IPN BU 0193/101 ABASZEWA JADWIGA
      IPN BU 636/1801 ABASZÓW KAZIMIERA
      IPN BU 001134/4527 ABBOUD BEATA BARBARA
      IPN BU 00448/489 ABDUL DAEM MUSTAFA
      IPN BU 001134/5465 ABDUL DEAM MUSTAFA
      IPN BU 002081/263 ABDULLA SABAH
      IPN BU 002085/329 ABDULLA SABAH KATHUM
      IPN BU 00191/674 ABDULNABI ALSARNAF HASSAN
      IPN 001052/100 ABDULNABI-ALSARRAF HASSAN
      IPN BU 01000/380 ABELEC AUGUST
      IPN 001052/1750 ABELEC KRZYSZTOF
      IPN BU 001134/4840 ABERBACH PIERŚCIŃSKA BOŻENA
      IPN BU 00399/499 ABERBACH-PIERŚCIŃSKA BOŻENA
      IPN BU 002086/209 ABLEWICZ JANINA-KRYSTYNA
      IPN BU 00283/1371 ABLEWSKA BARBARA
      IPN BU 0891/128 ABLEWSKA KRYSTYNA
      IPN BU 001134/4098 ABLEWSKI STEFAN
      IPN BU 00328/47 ABŁAMOWICZ ANDRZEJ
      IPN BU 0193/102 ABŁAŻEWICZ FELIKS FRANCISZEK
      IPN 001043/18 ABOLNIK LEONIDAS
      IPN BU 00611/1545 ABRACHAMIK KAZIMIERZ
      IPN BU 01674/11 ABRAM ABRATOWSKI ALEKSANDER
      IPN BU 00200/1417 ABRAM ANNA
      IPN BU 001102/1018 ABRAM ANNA
      IPN BU 0872/66 ABRAM BOLESŁAW
      IPN BU 00612/3424 ABRAM ELŻBIETA
      IPN BU 698/63 ABRAM JAN
      itd. itd....
      itd. itd....
      Naprawdę, niewiele z tego wynika.
      Pozdrawiam łowców tajemnic PRL-u.
      • hlrussia Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:54
        JAja se robisz??? mnie interesuje litera G oraz S:))) nie sciemniaj.
        dawaj.przeciez nie bede placil! ciekawy no!
        • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 22:59
          hlrussia napisał:

> JAja se robisz??? mnie interesuje litera G oraz S:))) nie sciemniaj.
          > dawaj.przeciez nie bede placil! ciekawy no!

- a mnie interesuje litera " K "

radca
          • Gość: Ubek Listowicz Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:20
            strona odsyla do innej zadajacej hasla :-(((
        • Gość: leszek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 80.51.254.* 02.02.05, 00:09
          to ten adres
          • Gość: krzysiek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.erlm.siemens.de / 217.194.32.* 02.02.05, 09:40
            no wreszcie ten dzialajacy- dzieki !
          • Gość: boro 0f green 12 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 212.160.138.* 02.02.05, 13:20
            Zajeb...... lista!!
            Wildstein rulez!!

nie ma w tym nic zlego.
            Gdyby to sie stalo 10 lat temu bylby problem, moze. Ale teraz, nie widze
            zadnych przeszkod.

(jest oleksy, j)

bor
          • Gość: cm Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 212.87.240.* 02.02.05, 14:00
            dziekii
      • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 22:56
        takiej listy nie należy upowszechniać pod żadnym pozorem.
        niepotrzebnie podałes nawet ten początek. Kto ciekawy niech sobie idzie do IPNu
        i tam się zarejestruje i szuka jak chce
        • st3 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 07:46
          Człowieku i CO wynika z tych nazwisk??????????????????? NIC
        • Gość: Pablos Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 217.153.71.* 02.02.05, 10:47
          A ja jestem ciekaw, ale nie chce mi się iść do IPN i nie mam na to czasu.
          Znazałem tam imię i nazwisko swojego ojca. Zasmuciło mnie to choć nie wiem czy o
          tego samego człowieka chodzi. Tym bardziej jestem za ujawnianiem teczek. Niech
          każdy zobaczy o jakiego Kowalskiego chodzi i czy ten Kowalski donosił na innych
          i podpisywał się pod swoimi donosami, czy też dla świętego spokoju, żeby dostać
          paszport podpisał lojalkę.
          • wieslawa.46 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 11:28
            No właśnie. Lista ta narobi bardzo dużo złego. Ja znalazłam imię i nazwisko
            mego nieżyjącego ojca 8 razy. Wiem, że w Polsce żyje ponad 25 tys. osób o tym
            nazwisku, a imię jego jest jednym z najpopularniejszych imion. Żeby było
            śmieszniej znalazłam też swoje panieńskie imię i nazwisko(w sygnaturze są dwa
            zera), czyżby mnie chciano zwerbować? Ha, ha, ha.... Jak można tę listę
            traktować poważnie? Jakiś głupek przeczyta znane nazwisko i pomyśli o swoim
            znajomym, a ten może być Bogu ducha winny.
            • Gość: wojtass Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:50
              00 wcale nie muszą oznaczac ze cie chcieli zwerbowac znaczy to tyle co "ścisle
              tajne" a jedno 0 "tajne"
        • Gość: xgodx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:17
          ty komuchu
      • Gość: vw Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 217.153.87.* 01.02.05, 23:43
        dobra mam ta liste i cos jeszcze moge sprawdzic o danej osobie czy to tylko ta
        lista????????
        • Gość: Bolek z Gdanska Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:25
          czy ten zip 2.6 mega jest bezpieczny?
          bo wlasnie sciagam.
          • Gość: blanka Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:39
            Cholera wie, czy to bezpieczne, daj znać jak otworzysz, bo ja też ściągam:)
            • Gość: Mantis Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.kolnet.com.pl 02.02.05, 08:44
              ale daremni jestescie... a co sie moze stac - ja otworzylem i nawet sie nie
              zastanawialem nad tym ... (nie ma tam nic poza - lista:)
              • Gość: anka Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.02.05, 18:30
                Czy możesz podać skąd ściągasz listę. Próbuję różnych adresów i nic. Proszę.
        • Gość: joanna Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 09:41
          podajcie adres proszę
      • Gość: man Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.ub.uni-giessen.de 02.02.05, 10:13
        Jest tam plk. Zygmunt Krolczyk, sbek ze Szczecina?
      • Gość: Mamlistę!!!!!!! Znalazłam adres tej listki!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:37
        adres to : www.listawildsteina.com/ zapraszam
        • Gość: ader slicznie IP: 80.51.27.* 02.02.05, 17:43
          jestes boski gdzie była szukałem i nic
        • Gość: marcin Re: Ale masz podjarę !!! IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:01
          Lista jest na tysiącu różnych stron od wczoraj, więc trudno jej nie znaleźć.
          • Gość: an o co ci chodzi IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:04
            panie marcinie blokuja ja wszedzie jak masz jakies infor to napisz czy jest to
            ogulnopolska czy warszawska
        • Gość: GU Re: Znalazłam adres tej listki!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:02
          WCHODZE NA TĄ STRONE I NIC
          • Gość: po panie gu IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:06
            i co nic
        • Gość: toma adres to : www.listawildsteina.com/ zapraszam IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:33
          • Gość: Berguś Re: adres to : www.listawildsteina.com/ zapraszam IP: *.welnowiec.net 02.02.05, 19:33
            Zapraszam, pelna lista www.pelnalistawildsteina.end.pl
        • Gość: katgoo Nie ma juz tych adresów stron!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:39
          Hej nie ma juz tych adresów stron! Usuwają je chyba,albo blokuja. Jak ktos
          może ,proszę niech przesle mi anadres katgoo@interia.pl To ważne,nie tylko
          zwykła ciekawość.
        • Gość: Gosia Re: Znalazłam adres tej listki!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:26
          Już nie działa. zatkało sie czy zablokowana?
          Udazło ci sie sciągnąc/ prosze wyslij biuro@ar-carton.pl
          Dzieki
          Gosia
      • biut Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 18:37
        a mnie interesuje "I" i "S", podaj prosze
        • Gość: FBFE I I S WEJDZ NA STRONE IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:38
    • Gość: ciekawy Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:00
      Panowie, sami zobaczcie, że taka lista jest nic nie warta. Nie wiadomo kto jest
      kto. To są tylko zasoby katalogowe. A więcej nie podam, kto chce niech idzie do
      IPN, ten katalog jest tam ogólnie dostępny. Dla mnie to żadna sensacja.
      • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:02

> Panowie, sami zobaczcie, że taka lista jest nic nie warta. Nie wiadomo kto
        jest
        >
        > kto. To są tylko zasoby katalogowe. A więcej nie podam, kto chce niech idzie
        do
        >
        > IPN, ten katalog jest tam ogólnie dostępny. Dla mnie to żadna sensacja.

- warta,nie warta
        ale chetnie bym zobaczyl - czy sie tam np. znajduje moje nazwisko ? :)

radca
        • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:07
          znajduje się!
          • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:12
            Gość portalu: xx napisał(a):

> znajduje się!

- :)))) o to ciekawe
            tym bardziej musze to poznac, a jesli sie okaze - ze to naprawde dotyczy
            mojej osoby.... no to cicho napewno nie bede :)))

jeszcze narazie nie wiem - czy to akurat o mnie chodzi, ale bede chcial to
            poznac i napewno publicznie to wszystko ukaze - gdyby to mnie dotyczylo

radca
            • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:14
              a czemu gdyby? dotyczy i już!
              • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:15

> a czemu gdyby? dotyczy i już!

- jak moge wiedziec,jesli tego nie czytalem ?

radca
                • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:21
                  ale ja mam na pulpicie i ja wiem
                  • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:25

> ale ja mam na pulpicie i ja wiem

- :))))
                    to za malo

musze widziec, mowic to kazdy sobie moze :)

radca
                    • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:26
                      kazdy to ty, ale nie ja!
                      • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:28

> kazdy to ty, ale nie ja!

- widze,ze to jalowa dyskusja

radca
                        • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:30
                          dlaczego? bo ciebie dotyczy?
                        • Gość: swiadek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 01.02.05, 22:41
                          Do radcy -to nie jest jalowa dyskusja.Musisz sie przyznac,ze byles/jestes TW.
                          • Gość: Królik Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 22:43
                            Co to jest TW? I gdzie można zdobyć taką listę, usiłuję znaleźć i jakoś mi nie
                            idzie.
                            • Gość: aster.pl Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:45
              • Gość: gucia Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:21
                czemu brakuje litery ł?
                i jakto w ipnie jest dostepny caly katalog?moge pojsc i zobaczyc czy musze
                podac dane osobowe....ktore potem umieszcza na takiej lisie tak???????
            • Gość: agent Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:42
              IPN BU 0912/481 GŁODOWSKI MARIAN
              IPN BU 644/1290 GŁODYCH HENRYK
              IPN BU 001043/1662 GŁODY? HENRYK
              IPN BU 644/165 GŁODZIŃSKI ZYGMUNT
              IPN BU 0951/1819 GŁOGOSZ KRYSTYNA
              IPN BU 00612/904 GŁOGOWIEC WITOLD
              IPN BU 685/247 Głogowska Barbara
              IPN BU 0772/618 GŁOGOWSKA GENOWEFA
              IPN BU 0772/2857 GŁOGOWSKA JANINA
              IPN BU 00611/1574 GŁOGOWSKA TEKLA
              IPN BU 00945/210 GŁOGOWSKI ANDRZEJ
              IPN BU 01013/1361 GŁOGOWSKI EDMUND
              IPN BU 644/1268 GŁOGOWSKI EDWIN
              IPN BU 0902/205 GŁOGOWSKI HENRYK
              IPN BU 0218/1444 GŁOGOWSKI JACEK
              • Gość: nasion Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:17
                Może posiadasz listę nazwisk na '' K ''
                Za odpowiedz z góry dziękuję.
                Pozdro
          • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:14

> znajduje się!

- ukaz ten kawalek , sam jestem ciekawy

radca
            • Gość: luci Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 82.146.225.* 31.01.05, 23:20
              radco,a ile zer chciałbyś mieć przed nazwiskiem na tej liście?
              • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:24
                Gość portalu: luci napisał(a):

> radco,a ile zer chciałbyś mieć przed nazwiskiem na tej liście?

- mnie to obojetne ile zer byloby na liscie - przy moim nazwisku
                jestem tylko ciekawy - czy jest tam moje imie i nazwisko
                reszte bym sie dowiadywal w dalszych czynnosciach ... i oczywiscie napewno
                pokazalbym caly mechanizm funkcjonowania stylow i sposobow " BEZPIEKI "

narazie trudno jest sie mi wypowiadac, bo nie wiem - czy sie znajduje na takiej
                liscie ?

radca
                • Gość: swiadek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 01.02.05, 22:44
                  radco
                  • matyldaruda Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 12:14
                    Proszę o przesłanie listy na adres matyldaruda@gazeta.pl
          • Gość: zgoda [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:17
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:20
              Gość portalu: zgoda napisał(a):

> wiadomo ze Kaniecki to Ubecki kapuś

- przestan sobie zartowac, kapusiem to byl IVICA, ktory propagowal haslo
              " wszystko jest mozliwe dla wierzacego "

radca
            • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:23
              ty też jestes
              • Gość: luci Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 82.146.225.* 31.01.05, 23:30
                niech każdy zaiteresowany poda imię i nazwisko i "ciekawy" poda wam czy
                jesteście na liście płać
                • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:31
                  to dobre rozwiązanie:)
                • mutant76 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:32
                  a ten ciekawy to skad ma te liste? cos mi tu nie pasi...jakies to dziwne. nikt
                  nie ma a on ma. albo kuzyn wildsteina albo kurde TW!!
                  • radca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 31.01.05, 23:34
                    mutant76 napisał:

> a ten ciekawy to skad ma te liste? cos mi tu nie pasi...jakies to dziwne.
                    nikt
                    > nie ma a on ma. albo kuzyn wildsteina albo kurde TW!!

- eeeeee tam, nie wierze ze ma liste - to blef

radca
                    • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:36
                      to nie blef. ja też mam! Drżyjcie teraz wszyscy. byliscie nie byliscie, a
                      jestescie. duzo tych z bydzi tu sidzi.
                  • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:34
                    jak to nikt nie ma? ja też mam!
                  • Gość: Leszek PRZEŚLIJCIE TĘ LISTĘ - PROSZĘ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:35
                    Wszystkich życzliwych proszę o przesłanie mi listy Wildsteina na adres mailowy
                    leszek21@gazeta.pl
                    • Gość: xx Re: PRZEŚLIJCIE TĘ LISTĘ - PROSZĘ !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:37
                      no tego jeszcze by brakowalo!!!
                    • Gość: korol Re: PRZEŚLIJCIE TĘ LISTĘ - PROSZĘ !!! IP: 80.50.45.* 01.02.05, 23:02
                      bardzo proszę również o przesłanie mi tej listy bede bardzo wdzieczny, bardzo
                      proszę musze posprawdzac duuuzo nazwisk, ważne to jest bardzo, wiec jeśli ktos
                      posiada takową liste to prosze o wysłanie na adres karol1-11@tlen.pl
                      • madziara_pl rozpakuj sam :) 01.02.05, 23:07
                      • Gość: a dlaczego Re: PRZEŚLIJCIE TĘ LISTĘ - PROSZĘ !!! IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:59
                        sam nie sciagniesz? masz reke w gopsie czy co?
                    • Gość: masz rozum Re: PRZEŚLIJCIE TĘ LISTĘ - PROSZĘ !!! IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:55
                      jak ci 10 os przysle 25 megsow to co zrobisz?
                • Gość: xx Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 23:33
                  nie. jednak to nie jest dobre rozwiązanie.
                  będą podawać cudze nazwiska!
              • kubek0071 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 19:51
                prosze o przeslanie listy na kubek0071@tlen.pl dzikuje
      • Gość: uBolek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 08:27
        jak to? przynajmniejcos sie dzieje? jak sie zobacze na liscie to dopiero pojde!?
        • Gość: Grzesiek Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 10:43
          CZt wie ktoś, czy litery i cyfry przed nazwiskami, oznaczają coś konkretnego,
          czy to są wyłącznie odnośniki do teczek ?. Przeczytałem tu coś o ilości zer,
          wie ktoś o co chodzi? Znalazłem tam kilka nazwisk. Oczywiście może być to
          przypadkowa zbieznosc, jednak co do jednej osoby jestem w 100% pewny !!!!
      • Gość: Seba PROSZĘ O LISTĘ. Z GÓRY DZIĘKUJE. PODAJE MAILA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:59
        Seba6613@poczta.onet.pl

Z góry bardzo dziękuje, to nie ciekawość zaznaczam!!!
    • Gość: ciekawy Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:57
      Panowie, wierzcie mi, ta lista jest już jawna. Pogrzebcie w sieci. Pewnie teraz
      po Polsce tysiące maili z nią jest przesyłanych. Ja się nią nie podniecam, bo
      nie ma na niej nazwisk agentów, o których wiem że agentami byli.
      Tu nie ma rewelacji. Na miejscu w IPN jest więcej ciekawego materiału.
      Oczywiste jest, że żadnych nazwisk więcej nie podam i listy nikomu nie wyślę.
      Chcialem tylko wywolac dyskusje. Zlapaliscie haczyk.
    • Gość: SB-ek Lista Macierewicza i lista Milczanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:58
      Dla ciekawych - obie te listy
      www.republika.pl/xyz234/lista%20macierewicza.htm#lista%20m
    • mozilla.org Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 01.02.05, 03:03

> Mam mieszane uczucia. Kupa stron, dziesiątki tysięcy nazwisk i diabli wiedzą
      > kto jest kto. Nie ma na przykład na niej głośnych nazwisk agentów z
      > Bydgoszczy, np. byłego wojewody. Sprawdziłem swoją rodzinę - czysta, choć
      > jest na niej znajomy, który był oficerem LWP i nie jest to chyba żadne
      > zaskoczenie, bo każdy w wojsku praktycznie coś tam podpisywał. Tak więc na
      > liście same braki, choć i są głośne w Polsce nazwiska. Dziwne to wszystko....

zdecydowana większośc akt została zniszczona w 1989 i 1990 roku. poza tym lista,
      o której mowa, zawiera dane (okrojone) wyłącznie z okręgu warszawskiego. po
      trzecie i najważniejsze: nie każde nazwisko oznacza agenta a np. osoby
      inwigilowanej albo takiej, która była werbowana a nie podjęła współpracy.
      • Gość: lista Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 06:32
        A ja cierpliwie czekam.Już niedługo przeczytam odtajnione nazwiska
        moich "kapusiów".Jak zapowiadałem,ogłoszę je publicznie wywieszając dane na
        tablicy ogłoszeń w moim miejscu pracy.Drżyjcie miernoty
        ludzkie,padalce,sprzedawczyki,t ajni i kontaktowi "współpracownicy"!Poinformuję
        także Szanownych mniej lub więcej "forumowiczów" !Takie to moje
        osobiste,ludzkie prawo!!! Do usłyszenia !!! Opozycjonista PRL
        • Gość: bydgoszczanin Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:15
          Czy sa znane w Bydgoszczy nazwiska na D.?
          • Gość: bronek blutman Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:28
            * * *

taki wildstein bronek
            jak cały zastronek

chlew warszawski
            paskud straszny

wziął ich na postronek
            _________
        • Gość: Lila Ruszdu Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:42
          Opozycjonisto napewno cie znajde na tej liście i tez ogłosze
          takie moje prawo.
          • Gość: Opozycjonista Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:25
            LiloRuszdu! A Cipo ,muszę cię zmartwić !Mam już od dawna status
            <pokrzywdzonego> i mojego ,ani mojej Rodziny nazwiska tam nie znajdziesz!Szukaj
            swojego!Opozycjonista z krwi i kości!!!
          • Gość: PRECZ Z KOMUNĄ OTO ADRES LISTY WILDSTEINA: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:24
            -----------------------------
    • Gość: czysty Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:35
      Panowie lista była na Http://members.fortunecity.cpm/ lista2
      ale szybko ją wycięli. Znalazłem kilka nazwisk i finish. Nie da się otworzyć.
      Ale byłych kumpli znalazłem. I będę drążył
      • Gość: finito Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 213.17.199.* 01.02.05, 22:44
        www.expressoffice.pl/lista2//
        Pzdr
        • Gość: nie_ma_mnie Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 23:06
          Dzięki
          • Gość: podobno Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.chello.pl 01.02.05, 23:10
            A mnie ktoś napisał, że do listy Wildsteina prowadzi baner Allegro na stronie
            www.maryjny.republika.pl
            Chyba nie miał racji:)
          • Gość: nie dziekuj Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 09:22
            bo to kit!
        • Gość: obojetna Re: LISTA WILDSTEINA. ZAWIODŁAM SIĘ IP: *.tele2.pl 01.02.05, 23:46
          Nie mogłam się powstrzymać i obejrzałam liste...i tak musiałam bo mój ojciec
          chciał sprawdzić czy go tam nie ma. Zawiódł sie- nie ma. Moge tylko powiedzieć
          że to nie ma sensu bo brakuje najważniejszych nazwiski, a przynajmniej takich o
          których ja wiem na 100%....
    • Gość: rrrrr Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:09
      elo.gdzie tę liste znajde w internecie na jakiej stronie?
      • madziara_pl Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 01.02.05, 23:12
        • Gość: Agent Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:38
          A ja znalazłem na liście swoje nazwisko i imię.I jak sprawdzić czy chodzi o
          kogoś innego, czy ktoś mnie chciał wrobić w kandydata , Chciałbym mieć
          potwierdzenie z IPN że ja jestem czysty.Miałem w robocie taką szuję ,też jest
          na liście.
      • Gość: czysty Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:14
        www.expressoffice.pl/lista2//
        na razie działa
      • Gość: aster Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.cro.citynet.pl 02.02.05, 09:24
        tu strony.aster.pl/sereq/lista.html
    • Gość: maciej Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 01.02.05, 23:17
      Wybrakowana lista!!!!!Czysta farsa!!!!
      • emwujot To jest tylko lista warszawska! 01.02.05, 23:23
        Nic ciekawego z Bydgoszczy czy Torunia tam nie znajdziecie. To ok. 1/6 całego
        zbioru archiwalnego IPN. Czekajcie na mutację bydgoską, chociaż nie znajdzie się
        pewnie w tej dziurze lokalny Widstein.
        • Gość: godd@go2.pl Re: To jest tylko lista warszawska! IP: *.aster.pl 02.02.05, 00:27
          Mozesz mi przeslac liste?
          • Gość: janusz Re: To jest tylko lista warszawska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:03
            bardzo bym prosił o liste, skd moge ściągnąc?
        • Gość: Krakowiaczek jeden WOW! Jestem na liście! ;) IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.02.05, 18:20
          Właśnie przeczytałem na liście swoje imię i nazwisko, a do powszechnych one nie
          należą. Wniosek - byłem ubekiem, ew. pokrzywdzonym. No tak, wszystko pięknie,
          tylko nie wydaje mi się żeby UB werbował dzieci, a ja w chwili upadku komunizmu
          miałem 10 lat... Pokrzywdzonym też jakoś specjalnie się nie czuję. Ale mniejsza
          o logikę! W końcu najważniejsza jest sama lista :> Tylko ja jakoś tej ważności
          nie mogę dostrzec. Po co to komu?
          • Gość: tome juz blokuja znowu na jakiej jestes IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:22
            nie moge otworzyc
          • trond Re: WOW! Jestem na liście! ;) 02.02.05, 18:26
            Odpowiadasz na :
            Gość portalu: Krakowiaczek jeden napisał(a):

> Właśnie przeczytałem na liście swoje imię i nazwisko, a do powszechnych one
            nie
            >
            > należą. Wniosek - byłem ubekiem, ew. pokrzywdzonym. No tak, wszystko pięknie,
            > tylko nie wydaje mi się żeby UB werbował dzieci, a ja w chwili upadku
            komunizmu
            >
            > miałem 10 lat... Pokrzywdzonym też jakoś specjalnie się nie czuję. Ale
            mniejsza
            >
            > o logikę! W końcu najważniejsza jest sama lista :> Tylko ja jakoś tej ważno
            > ści
            > nie mogę dostrzec. Po co to komu?

to jest lista dla specjalistów.dlatego nie ma sensu jej interpretować bo nie
            wiemy jak.jestem z całymi korzeniami i kilku dublerów mam.czy to ja?nie
            wiem.specjaliści to najlepiej ocenią.i historia.tak to jest to nosić popularne
            nazwisko.
            • Gość: toma podaj ogulnie ta strone IP: 80.51.27.* 02.02.05, 18:30
              • Gość: Co to? Re: podaj ogulnie ta strone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:52
                Co to znaczy "ogulnie"? Czy to po bydgosku?
          • biut Re: WOW! Jestem na liście! ;) 02.02.05, 19:07
            podaj mądralo adres tej listy
    • Gość: Nocny łowca Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 02.02.05, 00:10
      lista.freestarthost.com/
      • Gość: zonc <a href="http://strony.aster.pl/sereq/lista.html" target="_blank"& IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.02.05, 00:21
        :)
      • Gość: shirley Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:05
        tez jestem rozczarowana. symbole przed nazwiskiem niewiele mówią a poza tym
        imion i nazwisk powtarzających się są setki. za dużo szumu wokół tej listy.
        ludzie dajcie sobie spokój, nuda
    • Gość: a0127868@addcom.de Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.arcor-ip.net 02.02.05, 00:33
      Witam i pozdrawiam.Zwracam sie z pytaniem z jakiej strony mozna sciagnac
      liste.Z uwagi na rodzinne nieporozumienia chcialbym ja rowniez przegladnac i
      ustosunkowac sie do twoich uwag.
      • Gość: rozczarowany Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.chello.pl 02.02.05, 00:50
        Byłem na www.maryjny.republika.pl - że niby tam kliknąć w Allegro... Strona
        zablokowana:-\
        • Gość: gaby Re: OTO ADRES: <a href="http://strony.aster.pl/sereq/lista." targe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 00:54
          oto adres : strony.aster.pl/sereq/lista.html
          • Gość: hub Re: OTO ADRES: <a href="<a href="http://strony.aster.p" target IP: *.net.autocom.pl 02.02.05, 12:23
            gaby ok aleta lista jest niekompletna nie ma literki ć
      • Gość: webmaster LUDZIE - CZY WAS PALCEM ROBIONO??? - LISTA IP: 212.69.68.* 02.02.05, 11:12
        Lista dostępna jest online lub do pobrnia komplietna.
        ADRESY:
        lista2.freestarthost.com/ - online

strony.aster.pl/sereq/lista.html - do pobrania - zip
    • Gość: manti <a href="http://listawildsteina.w.interia.pl" target="_blank"> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 01:15
      listawildsteina.w.interia.pl
    • Gość: bbbbbbbbbbbb Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 02:15
      www.fajne.info/lista
      oto adresik z nazwiskami-nie dziękujcie
      • Gość: Gosciu L U D Z I E ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 07:33
        SZKUAJTA ! ! ! WSZEDZIE TO JEST ! ! !
    • Gość: kosmaty Re: LISTA WILDSTEINA. adres IP: *.waw.pl 02.02.05, 02:35
      jak ktos szuka adresu do listy to prosze thor.prohosting.com/listax/
    • Gość: manti Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 03:09
      www.listawildsteina.abc.pl
      • Gość: ??? Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 80.72.37.* 02.02.05, 03:41
        orientuje sie ktos w systemie oznaczania akt?
        przyklad:
        IPN BU 709/511 Nazwisko Imie
        IPN BU 00277/1247 Nazwisko Imie
        • Gość: emwujot Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.net.flashnet.pl 02.02.05, 18:04
          IPN BU to tylko Warszawa i okolice. Bydgoszcz ma IPN By...
          • Gość: polak Re: kolejny "specjalista" IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 23:34
            BU to "biuro udostępnień"
            to sa sygnatury ipn, na ich wewnetrzne potzreby (gdzie szukac teczki)
    • Gość: Wieslaw Rachon Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 02.02.05, 03:38
      Niestety ,lista, ktora mozna bylo jeszcze rano znalezc na Internecie, szybko
      zniknela . Coz, stara gwardia czuwa .Wieslaw
      • anastazy123 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 04:10
        A czy Rydzyk byl na tej liscie,czy trzeba go szukac w KGB
        • Gość: Daniel Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:28
          Pprześlijcie mi maila tą liste bo srony są poblokowane - PRosze
          Mail : daniel-1988@o2.pl
      • anastazy123 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 04:10
      • anastazy123 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 04:11
      • anastazy123 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 04:14
    • Gość: deep Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.02.05, 07:33
      podaję Wam adres listy: strony.aster.pl/sereq/lista.html
    • Gość: Karolina Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:08
      poprosze o adres strony z listą
      • Gość: Daniel Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:25
        Witam.
        Jeśli możecie , to podajcie mi tą liste, bo jest mi bardzo potrzebna
        mój mail: daniel-1988@o2.pl
    • Gość: legwan Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:13
      to wyslij ja legwancius@wp.pl z gory dziekuje
      • Gość: maadli@wp.pl Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:19
        Proszę o przesłanie na mój adres internetowy. Jestem jej ciekawa, ale mam duży
        dystans do tych trudnych spraw. Z pozdowieniami. Maria
        • Gość: Maciek IPN Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.torun.mm.pl 02.02.05, 09:51
          To nic nie znaczące nazwiska,nie wiemy w jaki mregionie działali, skad
          pochodzą, poza tym to jest tylko jakas 1/3 wszystkich, pozostale 2/3 zostaly
          zniszczone pod konec lat 80'.
      • hiszpan72 Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 08:47
        Proszę o przesłanie na adres hiszpan72@gazeta.pl
        • Gość: maaadorrraaa Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:49
          proszę o przesłanie jej na adres anmax@op.pl
          prosszzeeeeeee!!!!
          dzięki
          • rendben Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 11:56
            mam wiadomości z pewnego źródla, że to jest lista osób, ktore w latach 80
            wygrały trójkę w totka.
        • Gość: mafius Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:05
          podaj jesli mozesz
    • Gość: alanis75@interia.p Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:15
      prosze olinka na stronkę gdzie mogłabym zobaczyć poszukiwaną porze mnie listę
      • Gość: Emil Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:33
        Gdzie można zobaczyć liste
    • Gość: arturandrzejj Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 02.02.05, 09:07
      czy mozesz wysłać mi adres tej strony
      na arturandrzejj@tlen.pl
    • magda.kicinska Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO 02.02.05, 09:09
      Nie mogę znaleźć listy w sieci. Proszę o przesłanie jej na mój adres:
      magda.kicinska@gazeta.pl
      Dziękuję bardzo.
      M.
    • Gość: listonoszka Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: 213.25.91.* 02.02.05, 09:15
      Mam prosbe:
      mozesz mi podac adres strony internetowej, na ktorej jest slynna <lista>?
      Z gory dziekuje:
      moj adres
      martsi121@hotmail.com
      • Gość: jacgie@icpnet.pl Re: LISTA WILDSTEINA. MAM JĄ NA PULPICIE-ROZCZARO IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 09:44
        gdzie znajdę słynną listę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka