Gość: stef IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 16:09 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,2523847.html TO ta sama firma miała u nas budować!!!! DOMBrowicz lepiej uciekaj z miasta bo przyjdziemy i cię SPALIMY NA STOSIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 16:20 temat byl juz podjety i wszystko bylo wyjasnione...nie podniecaj sie tak smyku! aqua bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 16:52 smyku!!!!??? ciekawe określenie !!!hhhhmmm A podaj mi chodz jeden konkret !!!! żę wrescie park wodny będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 17:12 firma nie moze robic wtopy...spalilaby sie na rynku polskim i w europie pewnie tez..ze strony miasta tez chyba nie bedzie wtopy...dobrowicz wie ze jesli to nie wypali to jest skonczony na calej lini! badz dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 17:32 Qrcze, ale jeśli ta firma faktycznie ogłasza bankructwo ? No nie wiem. Też chcę Aquaparku, bo to dobra inwestycja dla miasta. Ale zaczynam wątpić w zdolności naszego Zarządu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 18:30 MANIEk nie podałes żadnej Konkretnej wiadomości!!! ZA TO ja podałem ten link, który jasno podaje JAK wygląda sprawa na dzień DZISIEJSZY!! też chciałbym być optymistą bo CHOLERNIE lubię atrakcję typu park wodny TO WSPANIAŁA sprawa!! ALE fakty są okrutne !!! A MACIE rację że jeśli to w nie WYPALI DOMBROWICZ może już "pakować walizki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 20:00 nie zapomnijmy ze byly 2 firmy ktore zlozyly oferty wybudowania aqua...felicja mowila ze oferty roznily sie drobnymi szczegolikami...a wiec jak nie ta to druga wybuduje....mam nadzieje :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:19 Zaden skandal - aquapark nie jest najważniejszą sprawa dla Bydgoszczy.Proponuję trochę mniej emocji. Jeżeli za ewentualną - kolejną zresztą, porażkę z aquaparkiem pojawiają sie takie groźby to współczuję memu Miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 22:47 NO NO NO JA BARDZO chciałbym mieć park wodny A MYŚLĘCINEK i miasto by zyskało turystów o upodobaniach do rekreacji wodnej CZYLI poprostu bizness dla inwestora przedewszystkim ale także dla miasta A w szczególnośći dla MYślęcinka !!!!i tchnienie życia jeszcze bardzie w NASZ piękny przecież MYŚLECINEK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATAK WYDRY CHCEMY AQUAPARKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:25 CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś