Dodaj do ulubionych

JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!!

IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 16:09
miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,2523847.html

TO ta sama firma miała u nas budować!!!! DOMBrowicz lepiej uciekaj z miasta bo
przyjdziemy i cię SPALIMY NA STOSIE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 16:20
      temat byl juz podjety i wszystko bylo wyjasnione...nie podniecaj sie tak smyku!
      aqua bedzie
      • Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 16:52
        smyku!!!!??? ciekawe określenie !!!hhhhmmm A podaj mi chodz jeden konkret !!!!
        żę wrescie park wodny będzie???
        • Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 17:12
          firma nie moze robic wtopy...spalilaby sie na rynku polskim i w europie pewnie
          tez..ze strony miasta tez chyba nie bedzie wtopy...dobrowicz wie ze jesli to
          nie wypali to jest skonczony na calej lini! badz dobrej mysli
          • Gość: bydgoszczanka Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 17:32
            Qrcze, ale jeśli ta firma faktycznie ogłasza bankructwo ?
            No nie wiem. Też chcę Aquaparku, bo to dobra inwestycja dla miasta. Ale
            zaczynam wątpić w zdolności naszego Zarządu Miasta.
            • Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 18:30
              MANIEk nie podałes żadnej Konkretnej wiadomości!!! ZA TO ja podałem ten link,
              który jasno podaje JAK wygląda sprawa na dzień DZISIEJSZY!! też chciałbym być
              optymistą bo CHOLERNIE lubię atrakcję typu park wodny TO WSPANIAŁA sprawa!! ALE
              fakty są okrutne !!! A MACIE rację że jeśli to w nie WYPALI DOMBROWICZ może już
              "pakować walizki"
              • Gość: maniek Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.02.05, 20:00
                nie zapomnijmy ze byly 2 firmy ktore zlozyly oferty wybudowania aqua...felicja
                mowila ze oferty roznily sie drobnymi szczegolikami...a wiec jak nie ta to
                druga wybuduje....mam nadzieje :-/
    • Gość: ewa Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 19:19
      Zaden skandal - aquapark nie jest najważniejszą sprawa dla Bydgoszczy.Proponuję
      trochę mniej emocji. Jeżeli za ewentualną - kolejną zresztą, porażkę z
      aquaparkiem pojawiają sie takie groźby to współczuję memu Miastu.
      • Gość: stef Re: JEST SKANDAL Z AQUAPARKIEM!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 22:47
        NO NO NO JA BARDZO chciałbym mieć park wodny A MYŚLĘCINEK i miasto by zyskało
        turystów o upodobaniach do rekreacji wodnej CZYLI poprostu bizness dla inwestora
        przedewszystkim ale także dla miasta A w szczególnośći dla MYślęcinka !!!!i
        tchnienie życia jeszcze bardzie w NASZ piękny przecież MYŚLECINEK!!!!!
        • Gość: ATAK WYDRY CHCEMY AQUAPARKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:25
          CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!
          CHCEMY AQUAPARKU!!!CHCEMY AQUAPARKU!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka