trond 02.02.05, 19:05 sms-treść:ADOPCJA nr 7174 koszt 1,28 brutto dla dzieci ofiar tsunami.p.s.podaję-jeśli ktoś zechce skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: pokonamy fale-wierzę... 02.02.05, 22:34 Odpowiadasz na : trond napisał: > sms-treść:ADOPCJA nr 7174 koszt 1,28 brutto > > dla dzieci ofiar tsunami.p.s.podaję-jeśli ktoś zechce skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pokonamy fale-wierzę...całym sercem 03.02.05, 12:39 "Pokonamy fale" POKONAMY FALE W raju wstawał dzień, Ludzie błękit wplatali we włosy, A bezdomne psy Uciekały w głąb wysp. Bo gdzieś W ciemnej otchłani Morzu juz zadano rany I krzyk Wód rozpętanych Galopował juz ku brzegom W raju wstawał dzień, U nas właśnie narodził się Jezus, I świąteczna noc Otulała nas snem. Gdzieś w nas Cichły kolędy O nadziei wszystkich ludzi, A tam Fale zranione Docierały już do brzegu. Słowa są daremne Podziel się nadzieją swą Z tymi co zostali Tam. Ja wiem, widziałeś już krew, Dużo krwi, nie bierze Cię, Ale spójrz, Ty mogłeś być tam, Tam gdzie plaże są pełne ran! POKONAMY FALE JEŚLI KAŻDY Z NAS ZBUDUJE BRZEG. Z MIŁOŚCI SWEJ. Ile możesz dać? Możesz dać tylko to, czym sam jesteś. Zbuduj w sobie brzeg, by podzielić się nim. Więc chodź, Otwórz swe serce, A przemówisz do milczenia, Do tych, Co ocaleli, I jak my są dziećmi morza. Słowa są daremne Podziel się nadzieją swą Z tymi co zostali Tam. No i co, napatrzyłeś się Na to jak fala niesie śmierć, Każdy jest dnem, każdy jest morzem, Pomóż, możesz, możesz, możesz! POKONAMY FALE JEŚLI KAŻDY Z NAS ZBUDUJE BRZEG. Z MIŁOŚCI SWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: pokonamy fale-wierzę... IP: *.fastres.net 03.02.05, 22:18 wiara czyni cuda, trondzie, ale nas zalewa fala inna, grzebania w liscie. spojrz co kogo interesuje, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pokonamy fale-wierzę... 03.02.05, 23:23 Odpowiadasz na : Gość portalu: t napisał(a): > wiara czyni cuda, trondzie, ale nas zalewa fala inna, grzebania w liscie. > spojrz co kogo interesuje, > pozdrowienia jeszcze nie widziałem dziecka,które widząc otwarty płomień nie wyciągnie rączki.nie mówiąc już,teqila o ćmie.p.s.swoją drogą wierzę w cuda;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: pokonamy fale-wierzę... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 03.02.05, 23:51 Jeden sms to kropla w morzu potrzeb. A moze ktos zdecyduje sie na to!!! www.adopcja-serca.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pokonamy fale-wierzę... 03.02.05, 23:54 Odpowiadasz na : Gość portalu: maciej napisał(a): > Jeden sms to kropla w morzu potrzeb. A moze ktos zdecyduje sie na to!!! > www.adopcja-serca.pl/ o,tak.znam.piękny link.dziękuję,że go umieściłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: pokonamy fale-wierzę... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 03.02.05, 23:58 Link to mało, a moze wypelnisz formularz i bedziesz np wplacal co miesiacz rownowartosc 15$ + 3 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pokonamy fale-wierzę... 04.02.05, 00:01 Odpowiadasz na : Gość portalu: maciej napisał(a): > Link to mało, a moze wypelnisz formularz i bedziesz np wplacal co miesiacz > rownowartosc 15$ + 3 zł? niewykluczone,że już to ma miejsce.ale bardzo dziękuję,że zachęcasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAH zbiera! PAH zbiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:20 PAH zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: pokonamy fale - a przeciez IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.02.05, 23:27 a przeciez podawali w TV ze juz 2 tyg. temu zebrano za zudo kasy!! Poszkodowanych jest w sumie niewielu, bo wiekszosz zgineła, a dla tych co sa poszkodawani zebrano najwieszka sume w histori pomocy innym. Czy nasi artysci i TV nie sa czasem aby spóxnieni z tą akcją ? ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pokonamy fale - a przeciez 03.02.05, 23:29 > > Czy nasi artysci i TV nie sa czasem aby spóxnieni z tą akcją ? ;) :) nie słyszałem o tym.napisałem ponieważ może ktoś chce pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: pokonamy fale - a przeciez IP: 193.206.221.* 04.02.05, 16:25 dobrze, trondzie ze napisales. moze znajdzie sie ktos, Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: słowa są daremne... 06.02.05, 22:32 Re: pokonamy fale - a przeciez IP: *.man.bydgoszcz.pl Gość: aaaa 03.02.2005 23:27 + odpowiedz a przeciez podawali w TV ze juz 2 tyg. temu zebrano za zudo kasy!! Poszkodowanych jest w sumie niewielu, bo wiekszosz zgineła, a dla tych co sa poszkodawani zebrano najwieszka sume w histori pomocy innym. Czy nasi artysci i TV nie sa czasem aby spóxnieni z tą akcją ? ;) :) po dzisiejszym koncercie,który artyści dali w sumie circa czterdzieści dni od hekatomby myślę,że tempo wzięli ostre.i wiesz co-nie dostrzegłem cienia komerchy.koncert wystawny a wrażenie kameralne.ciekawe.taka jedna podniebna świeca caritasu. Odpowiedz Link Zgłoś
allstarss Re: pokonamy fale 06.02.05, 23:03 większośc z was zachowuje się jakby była upośledzona :/ jak mozecie pisać, ze wiekszosc zgineła i jest mało potzrebujacych itp. co z was za cepy! przeciez tam jest tyle ludzi= tyle dzieci bez dachu nad głową bez rodziny, tyle ludzi co stracili wszytsko co mieli! gdy jak wsłuchuje się w tekst tej piosenki mam łzy w oczach! i jest mi smutno aż przechodza mnie dreszcze... Odpowiedz Link Zgłoś