Gość: poli IP: 212.122.214.* 09.02.05, 18:21 wpisujcie tu lekarzy którzy biora konkretne łapówki zrobimy liste bydgoska a druga tych których warto polecac takich jak porzadny Harat np Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sroli Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:05 I wpisujcie który lekarz ma kochankę - i jaką: imię i nazwisko. A wpiszcie też, który nie ma kochanki (prawdopodobnie jest homoseksualistą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:42 Łatwo zaimponować lekarzowi kobiecie i z tego korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:01 bylyby to cale litanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sroli Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.tvgawex.pl 09.02.05, 20:11 A propos kochanek to gdyby wypisać kochanki syncia dyrektora{sam wiesz jakiego} to by była dopiero litania Odpowiedz Link Zgłoś
mutant76 Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ 09.02.05, 21:47 ludzie! Kraj Rad normalnie!tak jest piszmy, piszmy!!!kazdy jest wrogiem narodu!! proletariacka uczciwosc pozwoli nam oczyscic szeregi lekarzy, politykow, policjantow. ja np zadekuje mojego lekarza bo mi nie dal zwolnienia jak mialem kaca! niech gnoja zamkna! he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:40 Popieram takie listy, moze okaze sie że jest wiecej takich , którzy nie biorą. Oddzieli się ziarno od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:05 gadała dupa z Panem ,na wieki ,wieków Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lecterr4 propozycja 09.02.05, 22:28 taka jest. zamiast pisac(zadnego pozytku z tego) najlepiej stworzmy bojowki i bedziemy czychac na wszystkich lekarzy wieczorami zeby im ogolic glowy. a wtedy nawet ten kto nie bywa na forum bedzie wiedzial przychodzac na wizyte a jakim gadem ma do czynienia. O! tak trza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: propozycja IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 10:40 ju8z spelniam powinnosc obywatelska... otoz: 1.talar 2.szymanski nr 1 3.szymansi jr 4.jedwabinski 5.weiss 6.kaluzny 7.molski a pozadny jest,to sie zgadzam,lekarz z powolania,czlowie o wielkim secu profesor HARAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:28 Gość portalu: max napisał(a): > ju8z spelniam powinnosc obywatelska... > otoz: > 1.talar > 2.szymanski nr 1 > 3.szymansi jr > 4.jedwabinski > 5.weiss > 6.kaluzny > 7.molski > a teraz podaj swoje imie i nazwisko szanowny obywatyelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maxa Re: propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:41 Można to rozumieć,że na podium stanęli: 1/medal złoty - Talar,2/medal srebrny - Szymański senior,3/medal brązowy - Szymański junior.Czołówka wyrażnie odbiła od peletonu.Mam nadzieję,że inni powalczą i za rok plejada gwiazd się zmieni.Pacjentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: propozycja IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 22:04 na pewno czolowka odbila,ale tamci ich doganiaja.. a juz niebawem beda grac w karty i spotykac sie na spacerkach...tego im nalezy zyczyc..ale tak sie stanie... w sprawie kata...talara tez by zamkneli...sa swiadkowie,tak samo na szymasnkiego...i innych,ale nie w tym rzecz...jak juz pisalem-w sprawie kata nie chodzi o lapoeki,tylko pomaganie przestepcom i bandziorom w uniknieciu kary...a teraz kat spotkal sie z nimi w pudle...a rozwali sie psychicznie i bedzie dopiero wesolo jak zacznie sypac... ciekawe czy jest w bydgoskim AŚ? ile bym dal,by go ujrzec na widzeniu-przez plese i telefon...albo na spacerku obok "lewatywy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:04 Kiedys jeszcze Kałuzny był znany z wziątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.makow-maz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 10:55 Ja nie biore!!! Ludzie czy was zupełnie pogięło???a A moze jeszcze obowiazkowe żołte trójkąty na ubraniu? Podoba mi sie pomysł z goleniem głów.Ludzie co wyscie sie tak uwzieli na tych doktorów?? Oficjalnie, na waszych oczach okradaja was politycy, samorzadowcy, ksieza, prawnicy a Wy sie czepiacie doktorów którym w wiekszości sami dajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.tvp.pl 10.02.05, 11:35 Ja, owszem, daję lekarzowi, ale to co innego, bo jestem jego żoną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do żony Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:34 Ale jako żona,dajesz za darmo!Więc albo z obowiązku,albo z przywiązania,albo z miłości.Więc nie ma to związku z łapówkarstwem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lecterr4 Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ 10.02.05, 11:48 Hmmm....o zoltych trojkatach nie pomslalem ale chyba warto sie zastanowic. A ogolnie to super pomysl z ta lista. Lista BYDGOSKICH LEKARZY KTORZY BIORA. Pewnie sie poniektorzy uciesza z takiego tytulu. brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanibal Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.cm.umk.pl 10.02.05, 13:12 zgadzam się lecterr4 nie ma lepszej reklamy !!!!! jak biorą to znaczy się że są najlepsi-napewno nikt nie zapłaci patałachom. Odpowiedz Link Zgłoś
lecterr4 Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ 10.02.05, 22:18 a ja uwazam, ze biora lachmaniaze i gnoje, ktorzy zeruja na nieszczesciu zalamanych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kill_debill Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ 10.02.05, 17:06 lekarze- biooora. naukowcy- bioooora....fajnie fajnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 22:05 troszeczke wyzej jest moja wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: 212.122.214.* 13.02.05, 20:22 w sumie to moze by sie lepiej zastanowic kto nie bierze w tym kraju ale jak tak kilku posadza a narazie widac ze sady zaczynaja cos robic w tych sprawach to moze sie cos zmieni i takich profesorów Haratów bedzie wiecej ja wierze ze jest duzo lekarzy którzy sa w porzadku ale w szpitalach sa na tych dolnych szceblach i napewno sie wkurzaja na tych co biorą tak jest tez w innych instytucjach np. policji wielu wspanialych gliniarzy i wielu parszywców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:00 Jednak lista się nie wydłuża, czyżby nie było o kim pisać ani nie biora , ani nie maja kochanek - biedactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: LEKARZE KTÓRZY BIORĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 07:48 Aleś głupi/a/!!!.Jeśli ktoś nie "bierze" ,lub "nie ma kochanki" jest dla ciebie biednym człowiekiem to jakie prezentujesz sobą wartości jako człowiek? Dlaczegoś biedny?,boś głupi!A dlaczegoś głupi?,boś biedny!!! Biedny/a/ w swoim prostackim rozumowaniu.Spadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś