Gość: maluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 01:00 Ciekawe , co słychać u Gąsiorka. aka afera, proces trwa , a w prasie cisza?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do malucha Re: gąsiorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 07:41 Ciekawość - pierwszy stopień do piekła!!! A poza tym nie gąsiorek ,a Gąsiorek,niezależnie za co siedzi.Trochę szacunku prostaku dla innych.Widać,ześ maluch!Ja Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: gąsiorek 14.02.05, 16:34 toż to bandzior i przez małe "g" trzeba pisać o ludziach tego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: gąsiorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:11 Masz rację?, należało by więc pisać:lenin,stalin,hitler a z rodzimych bierut,berman,światło,jaruzelski,kiszczak, itp,itd, a jakoś się nie spotkałem z taką pisownią.Co prawda Gąsiorek to do tych wielkich "0" !Ale oni też mają nazwiska,które w j.polskim należy pisać z dużej litery.I też poza Światłą i Kiszczakiem nie mieli wyroków.To na tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: gąsiorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:33 to ty stary facet jesteś, jak Światłę znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja onemu Re: gąsiorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:51 Czytałem o nim w książkach.Jak to w UB mordował Polaków z AK,WIN i walczących z najazdem sowieckim.A potem uciekł do USA i występował w Radio "Wolna Europa" opowiadając prawdę o zbrodniarzach z pod znaku Bieruta.Ale swoje też z Komuną przeżyłem!Ja Odpowiedz Link Zgłoś