Dodaj do ulubionych

Informację na temat FOCUS PARK

IP: *.tvgawex.pl 20.02.05, 17:48
www.paiz.gov.pl/nowosci/?id_news=337&lang_id=2
to dobrze że aż tyle osób znajdzie zatrudnienie BO to jest już pewnE

W ARTYKULE jeszcze nie ma potwierdzenia inwestycji.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 20.02.05, 19:13
      Nie szkodzi, biuro architektoniczne z bydgoszczy juz pracuje nad projektem!!!
      Prace rozpoczna sie jesienia 2005. Do tego czasu całe zakłady miesny KUJAWY
      beda na przemysłowej!!!
    • Gość: bleee Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: 195.85.209.* 20.02.05, 19:36
      Ludziska FP bedzie szybciej niz myślicie! Projekty już dawno są, będzie parking
      na dachu - 2 poziomy i Cinema City 12 sal czyli o 4 więcej niz multikino. Poza
      tym już główni najemcy podpisali umowy. sądzę ze do konca roku 2006 otworzą.
      • Gość: stef Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.tvgawex.pl 20.02.05, 21:22
        bleee skąd ter dokładne INFO??? parking na dachu??? ciekawe!!!
      • Gość: cogito Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:30
        12 sal to znaczy o 2 wiecej niz multikino
        • Gość: maniek Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.brda.net 20.02.05, 21:40
          CZY TO WAZNE?
      • Gość: maciej Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 20.02.05, 23:53
        Zadnego projektu nie ma, jest w trakcie tworzenia. Wiem co mowie!!!
        ps. to co pokazuja to taka wizualizacja, ktora nie ma nic wspolnego z
        ostatecznym projektem architektonicznym!!
        • Gość: opos Re: Informację na temat FOCUS PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 00:04
          mam nadzieje, ze to co pokazuja to tylko wizualizacja. prawda jest taka, ze ten projekt nijak sie ma np. do starego browaru w poznaniu. spojrzcie na ta wizualizacje - to zwyczajny blaszak (brzydszy od galerii pomorskiej)a jedyna roznica to stare budynki rzezni, ktore zostaly z przodu (one powinny byc czescia galerii). Zupelnie inna bajka to tyl sklepu - moim zdaniem powinno sie o to zadbac tak, by nie szpecic okolicy Bazyliki. na chwile obecna ten projekt nie podoba mi sie i mam nadzieje, ze zostanie dopracowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka