Dodaj do ulubionych

<blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink>

IP: 10.10.65.* 11.07.01, 22:11
Form jest nudne jak flaki z olejem, same popierduszki i narzekanki. Gadki-szmatki i wątki z wątłym
odzewem. Spadam z tąd.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 22:22
      Żegnamy!!!!!
      A na marginesie - ortografia nasza jest trudna ale mimo wszystko można ją
      opanować(jeśli się chce).
      • Gość: thomek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.cps.pl 11.07.01, 23:00
        Dla nie-kturych to jetnak zbyd tródne.

Ps
        bye!
    • Gość: Włodek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: 213.77.40.* 11.07.01, 23:17
      A ja uważam, że na tle tych wszystkich rozmów na IRC, gdzie króluje
      chamstwo,wulgarność i ogólnie niski poziom dyskusji, FORUM jest bodajże jedynym
      miejscem jakie znam, gdzie ludzie jak coś napiszą, to z sensem. Tak więc żegnam
      Pana bez żalu, DYMaj się, fruń z wiatrem DYMie i już nie wracaj.
      • Gość: Sin Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 23:23
        Czasami też bym chciał, żeby zlikwidowali to cholerne forum. Ludzie jakie ja
        płacę rachunki za telefon! Niejeden pijak mniej przewali niż ja wpłacam na
        konto telepsa.
        • Gość: adek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.ic.net.pl 13.07.01, 10:24
          To może na sztywno ? , a jak nie ma możliwości to może taryfa z trzydziestoma
          godzinami miesięcznie za darmo . Ciekaw jestem czy dym jeszcze tu zagląda .
          Przyznam że mnie tudno tu nie zaglądać od czasu do czasu ,a nawet częściej .
    • rhemek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 15:10
      A widzisz, nie zlikwidowali.
      • .tomcio. Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 19:05
        I nie zlikwidują, bo forum będzie trwało i trwało.

Tomcio
    • Gość: Bartek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 19:01
      Gość portalu: dym napisał(a):

> Form jest nudne jak flaki z olejem, same popierduszki i narzekanki. Gadki-szmat
      > ki i wątki z wątłym
      > odzewem. Spadam z tąd.

Ty pismaku,nie wiesz jak sie pisze stąd.

• krotoss Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 19:07
        Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Ty pismaku,nie wiesz jak sie pisze stąd.

No nie wie bo poszedl z dymem i siedzi w "gazetce" teraz ;-D

KroTosS
    • Gość: Deviant Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: 212.160.232.* 30.11.01, 21:06
      Taa. Myślałeś młotku że BLINK zadziała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka