Gość: Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:41 Oto co można znaleźć na stronie toruńskiego odziału PTTK: www.turystyka.torun.pl/torun7.html Autorów już chyba dobrze znamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: TORUŃSKIE PTTK O BYDGOSZCZY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:50 wszystko co tam jest napisane to szczera prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: TORUŃSKIE PTTK O BYDGOSZCZY !!! IP: *.brda.net 27.02.05, 22:04 prawda jest to ze jestes nieukiem blaznie jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jątrzący leszek Nazywam się jatrzący leszek i informuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:25 Nazywam się jatrzący leszek i informuję: 1) nie jestem chory z nienawiści do Torunia, 2) nie sieję nienawiści, 3) nie wyszukuję na siłę żadnych naciaganych konfliktów, 4) nie podpisuję się dziesiątkami różnych nicków (balum, oko, ala, wredny, torunianka...) dla wywołania wrażenia dużej ilości osób z moimi wspaniałymi poglądami, 5) toruńska strona opisująca relacje T-B (nazwy nawet nie wymienię) nie ma prawa istnieć, bo reprezentuje toruński więc zły punkt widzenia, 6) bydgoskka strona www.torun-bydgoszcz.org ma prawo istnieć, bo opisuje bydgoski więc dobry punkt widzenia, 7) toruńska strona miała herby obu miast i choc je zdjęła, działała nielegalnie, a bydgoska ma herby do dziś, ale oczywiście tu jest wszystko OK i nie będe wysyłal 1000 maili w tej sprawie (bo to lepsza strona), 8) jestem całkowicie bezstronny, 9) nie leczę się psychiatrycznie.... Wszystkie niżej wymienione wątki NIE ŚWIADCZĄ o mojej głupocie, po prostu cała Polska i cały świat jest przeciw Bydgoszczy, a sama Bydgoszcz niczemu nie jest winna: ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA PLATFORMY OBYWATELSKIEJ !! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072341 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA PREMIERA !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072300 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA ONZ I UNESCO !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072238 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA WSZYSTKICH UCZELNI !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072016 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA PAPIEŻA !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21071993 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA OBSERWATORIUM ASTRONOMICZNEGO !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072653 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA LASÓW PAŃSTWOWYCH !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072612 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA SZEŚCIU TEATRÓW !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072533 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA TĘŻNI W CIECHOCINKU !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072466 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA GOLUBIA-DOBRZYNIA !! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072432 ANTYBYDGOSKIE DZIAŁANIA PLANETARIUM W TORUNIU !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21072385 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrytożerca ad Nazywam się skrytożerca ad i informuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:48 Nazywam się skrytożerca ad. Mieszkam w toruniu. Moim celem życiowym jest osmieszanie wszystkiego co dzieje się w Bydgoszczy. Przyznaję że to ja pod róznymi nickami prawie codziennie podbijam wątki dotyczące AB. Także wątki podane powyżej gdzie podpisałem się jako "jątrzący leszek" to moje dzieło. Nie potrafię przybrać jednego nicku gdyż nie mógłbym w jednym watku rozmiawiać sam ze sobą (dlatego mam takie nicki jak ad, nemo, nautile, mavelis, zorientowany, obiektywny, czy też jątrzący leszek). Dla mnie stworzenie 20 wątków na dzień takich jak podane powyżej to żaden problem, albowiem wszystko zrobię dla kochanego torunia. Każdego co napisze coś nie tak na toruń odnajdę i systematycznie będę robił z niego głupiego. Niech nikt nie waży się napisac coś nie tak na toruń !!!! Wasz Ad Odpowiedz Link Zgłoś