Gość: Potapiej IP: *.atr.bydgoszcz.pl 06.03.05, 21:29 Przeczytałem komentarz Herolda dotyczący wyborów rektora ATR. Żalosne. Po tym człowieku to dopiero widać czym było WSP. Widać, słychac i czuć i nic tego nie zmieni. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Herold skończył WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:11 Niestety! Nic dodać, nic ująć.Pozostaje NIESTETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Herold skończył WSP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.05, 22:17 Nie bardzo rozumiem co masz Heroldowi do zarzucenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Herold skończył WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:29 Naczelny redaktor "gazety wybiórczej", czyli "jude zeitung"1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Herold skończył WSP IP: 193.26.211.* 07.03.05, 09:13 Mozna konczyc nawet szkolkke niedzielna, ale dla Bydgoszczy to priorytet. Pomyslec jak bylo by doskonale gdyby wszystkie bydgoskie uczelnie polaczyly sie. Wiekszy uniwerek niz torunski i swietna pozycja wyjsciowa do rozwoju. Tylko, ze taki Skinder nic nie rozumie on woli taplac sie we wlasnym szambie niz myslec perspektywicznie. jakie on ma prawo do tego. ps. tobie potapaju radze dyskutowac na swoim rodzinnym forum w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka powinien nie kończyć? IP: *.petrus.com.pl 07.03.05, 09:39 kiedyś zarzucano komuś, że nie skończył. Teraz zarzuca się, że skończył. To lepiej skończyć, czy nie skończyć? Pogubiłam się w obowiązujących trendach. Na wszelki wypadek zaznaczę,że uważam iż lepiej skończyć. A co się kończy, to wprawdzie ważne, ale ważniejsze chyba jest co i jak się robi po skończeniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: powinien nie kończyć? IP: 62.244.137.* 07.03.05, 12:55 Moje słowa torunianko wypowiedziane ze dwa lata na tym forum. Słusznie i racjonalnie! Odpowiedz Link Zgłoś