Dodaj do ulubionych

Help! Internet na Kapach!!!

IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.03.05, 16:27
Ludzie pomóżcie. Przeprowadziłem się na Kapy,okolice Baczyńskiego. nie ma
możliwości zainstalowania tam neostrady. Zna ktoś jakąś firmę która założy
tam internet. A może ma ktoś inny pomysł jak rozwiązać ten problem? Z góry
wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: KOŁO Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:36
      działają tam firmy Alfa i Bart, a żeby neo nie działao to nie wierze, niech Ci
      centrale zmienią czy cus takiego
      • Gość: bart Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.03.05, 22:55
        a możesz podać jakis namiar na którąs z tych firm...
        • Gość: Rada Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.05, 23:30
          zapytaj Radcy,
          on wie wszystko z nas najlepiej
          • Gość: Marian Paździoch Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: 212.122.214.* 28.03.05, 16:51
            eja.ja mieszkam na kapach i siec zakladala nam firma alfa computer.moge podac
            ci namiar telefoniczny jak chcesz - 584 68 69-to nr bezposrednio do firmy,ktora
            miesci sie na tylach galerii pomorskiej,w jednej z bocznych uliczek,niestety
            nie pamietam nazwy:-( najlepiej zadzwon pod podany przeze mnie nr i tam
            wszystkiego sie dowiesz.moge podac ci rowniez nr do jednego z instalatorow
            (rakocy)-695 626 495 i do dyrektora,nazywa sie bodajze leszek rohnke-693 293
            207.pozdrawiam i powodzenia :-)
            • Gość: rybart Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:14
              Kolego nie tak prosto z tym internetem na Kapach w okolicy Baczyńskiego. Sam
              niedawno zakładałem to wiem. Alfa ma okablowanych tylko część bloków. Do
              okablowania wymagali wówczas jak ja zakładałem minimum 4 osoby. Jeśli ich w
              bloku nie znalazłeś to musiałeś założyć indywidualne łącze, kóre jest droższe.
              Dziwi mnie tylko czemu masz kłopot z założeniem neostrady. Ja ją założyłem gdyż
              po rozpatrzeniu wszystkich możliwości ta była najroasądniejsza. W kablówce też
              nie przewidywali w najbliższym czasie podłączenia tych okolic. Pozdrowienia.
              • blondynka Re: Help! Internet na Kapach!!! 29.03.05, 20:08
                Pawełek??? ;)
    • Gość: cierpliwy Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.03.05, 21:28
      tylko nie alfa,mogiła
    • Gość: cierpliwy Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.03.05, 21:28
      tylko nie alfa,mogiła
      • Gość: Marian Paździoch Re: Help! Internet na Kapach!!! IP: 212.122.214.* 31.03.05, 12:10
        no racja,alfa computer to kał,ale lepsze to niz nic.troszke mialem niefajnych
        akcji z ta niby-firmą,ale na razie nie narzekam,net w sumie jest caly czas.po
        prostu nie mozna sobie dac nasrac przez nich na glowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka